ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

ARAGENIC™ - Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg - Arachidonsav - 120 Növényi Kapszula - RS Nutrition
ARAGENIC™ - Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg - Arachidonsav - 120 Növényi Kapszula - RS Nutrition
18 990 Ft
ÚJ

ARAGENIC™ - Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg - Arachidonsav - 120 Növényi Kapszula - RS Nutrition

ARAGENIC™ - Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg - Arachidonsav - 120 Növényi Kapszula - RS Nutrition
ARAGENIC™ - Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg - Arachidonsav - 120 Növényi Kapszula - RS Nutrition

ARAGENIC™.
Felfokozott Erő & Nagyobb Izomtömeg.

120 Növényi Kapszula.
1400mg Arachidonic Acid + 10mg Bioperine adagonként.

Nagyobb Izomtömeg.
Teltebb Izomzat.
Felfokozott Erő.
Jobb Állóképesség.
Gyorsabb Regeneráció.
Vegán Barát Termék.

Raktáron
18 990 Ft
Részletek

Az ARAGENIC hatóanyaga az Arachidonic Acid (ARA), azaz Arachidonsav, amely több izomépítő faktort is fokoz egyszerre.
Fokozza az androgén receptorok aktivitását, a fehérjeszintézist, az IGF1 szintet, az inzulinérzékenységet, valamint a lokális izomgyulladást edzés hatására és az ezáltal felgyorsult izomregenerációs folyamatokat is.

Az Arachidonsav nagyon fontos szerepet játszik a vázizomszövet növekedésében, helyreállításában, valamint az izom-hipertrófia folyamatában is.

Erre mutat rá az egyik legújabb 8 hetes tanulmány is, ahol 30 egykorú fiatal sportolót kértek fel és az alábbiakat állapították meg 1400mg-os dózisban: Az ARA csoportba tartozó férfiak átlagosan 3,6 kilót, míg a placebo csoportban csak 0,2 kilót szedtek fel. Az ARA csoport 88% -kal nagyobb növekedést észlelt a comb izom vastagságában. Ráadásul jelentős erő növekedést is tapasztaltak az ARA-t szedők, mivel átlagosan plusz 20 kilóval többet voltak képesek teljesíteni fekvenyomásban és a lábtoló gépen is a placebo csoporthoz képest. Végül pedig a csúcs anaerob teljesítmény közel háromszorosára nőtt az ARA csoportban.

1. Az ARAGENIC-ben megtaláltuk a SARM-ok természetes alternatíváját, sőt még többet is! Több tanulmány is rámutatott, hogy az Arachidonsav (ARA) közvetlenül érintett az Androgén Receptor Aktivitás, és az izmok lokális Tesztoszteron Érzékenységének fokozásában is. Az egyik kutatásból például kiderült, hogy az ARA-ban gazdag étrend hatására az androgén receptorok koncentrációja több mint a duplája volt. Gondoljunk bele, hogy a ARAGENIC mire lehet képes a napi 1400mg-os dózisával amikor egy magas Arachidonsav-at tartalmazó étrend is maximum az 500mg-os dózist éri el!

2. Az Arachidonsav Prosztaglandinokká (PGE2 és PGF2alfa) történő átalakulása folytán képes fokozni a Fehérjeszintézist és szabályozni a lebomlást a helyi szövetekben, így késztetve azokat növekedésre. Kutatások során kimutatták, hogy a PGF2alfa erőteljesen közrejátszik a Hipertrófia kialakulásában és a fúzió második szintjében azzal, hogy a már létrejött újdonsült myotube-ok sejtmagszámának növekedését befolyásolja.

3. Az Arachidonsav-ról ráadásul bizonyították, hogy fokozza a P13K (foszfatidil-inozitol-kináz) enzim termelődését is, amely pedig növeli az IGF1-et, az Inzulinérzékenységet, a Glükóztranszport és a Fehérjeszintézis ütemét is. Ebben az esetben például 4 fontos izomépítő folyamatot is stimulál egyszerre azáltal, hogy fokozza a P13K termelését.

4. Az Arachidonsav másik fontos feladata, hogy felelős a fizikális terhelés által kiváltott lokális izomgyulladásért. Ez azt jelenti, hogy edzéssel párosítva gyakrabban eredményez izomlázat a megedzett izomban, ami által azonban serkenti az izomregeneráló és izomépítést sürgető folyamatokat.

Mi a helyzet az egészségügyi hatásaival ?
A klinikai kutatások alapján az arachidonsav használata teljesen biztonságos. Az arachidonsavat fogyasztó alanyok nem számoltak be semmilyen negatív mellékhatásról, és semmilyen negatív változást nem tapasztaltak. Ráadásul egy képzett férfiakkal végzett vizsgálat még a nyugalmi gyulladás csökkenését is megállapította. Mi több, a gyulladást jelző IL-6 (intraleukin-6) szérum szintje jócskán csökkent az arachidonsavat fogyasztó csoportban, ami azt jelenti, hogy potenciális előnyöket tartogathat a szisztémás (teljes testet érintő) gyulladások kezelésében is.

Adagolási javaslat:
Edzés napokon: napi 4 kapszula edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: napi 4 kapszula reggeli előtt közvetlenül, vagy opcionálisan két részre osztva reggelivel és vacsorával 2-2 kapszula.
2 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Egészségügyi problémák és gyógyszerek mellett ne szedje a terméket!

Összetevők 4 kapszulában:
1400mg Arachidonic Acid, 10mg Bioperine,
növényi kapszula, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Omega-6 zsírsavszármazékot tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Tesztoszteron Fokozók
Gyártó
7Nutrition
Cikkszám
aragenic_arachidonic_acid_rs_nutrition
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!