ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

ÚJ

MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Kapszula - 7Nutrition

MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Kapszula - 7Nutrition
MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus - 60 Kapszula - 7Nutrition

MELATONIN.
Gyorsabb Elalvás & Optimalizált Alvás Ciklus.

60 Növényi Kapszula = 60 / 30 / 20 Adag.
1mg Melatonin Kapszulánként.

Gyorsabb Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Magasabb Növekedési Hormonszint.

Nincs raktáron
2 490 Ft
Részletek

A Melatonin az egyik legismertebb hatóanyag az álmatlanság leküzdésére. A Melatonin kritikus szerepet játszik az ébrenlét és az alvás ciklusainak szabályozásában. Emellett antioxidánsként is működik. A pluszban, étrend-kiegészítő formájában bevitt melatonin hozzájárul a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Kutatások igazolják, hogy a melatonin hatékonyan javítja az alvási fázis minőségét és hosszát is, valamint használata segít helyreállítani a huszonnégy órás biológiai ciklust, amely az éjszakai műszakban dolgozóknál és a gyakran repülőgéppel utazó embereknél is etolódhat.

A melatonin a tobozmirigyben termelődik. Ez az agyban elhelyezkedő, aprócska mirigy. Működése nagyban függ a cirkadián ritmustól, vagyis attól, hogy mennyi fény jut el a tobozmirigyig. Mikor a fény áthalad a retinán, az agy üzenetet küld a tobozmirigynek, hogy csökkentse a melatonin termelését, így következik be az ébredés. Mikor gyenge a fényhatás, az agy a melatonin termelésére stimulálja a tobozmirigyet; ez felkészíti testünket az alvásra. Ebből következően a tobozmirigy sötétben a legaktívabb.

A tobozmirigy a melatoninkiválasztás mellett más, belső elválasztású mirigyek működését is befolyásolja. A melatonin igen fontos szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában, vagyis abban, hogy mikor alszunk el, mikor ébredünk fel, mennyire mélyen alszunk és mennyire tudjuk kipihenni magunkat.

A melatoninnak erős antioxidáns hatásai is vannak, vagyis hozzájárul a szabadgyökök elleni küzdelemhez és az immunrendszer megerősítéséhez. Jótékony hatással van a szív és érrendszerre, a hólyagokra és a prosztatára is. Több tanulmány is arra enged következtetni, hogy a melatonin erős rákmegelőző hatással is bír.
Stressz jelentkezése során a melatoninszint megváltozik. Éjszaka a stressz csökkenti a melatonin-koncentráció szintjét, míg napközben fokozza a melatonin termelését, ami a kortizol szint (stressz hormon) növekedésével hozható összefüggésbe. A melatonin a szervezet által érzékelt stimulációk szintjének szabályozásával enyhítheti a stressz tüneteit.
Szorongás esetén a melatonin segít enyhíteni az olyan, napközben tapasztalt kimerültséghez kötődő tüneteket, mint a nappali fáradékonyság, álmosság, álmatlanság és izgatottság. Általános nyugodt közérzetet biztosít, és támogatja az agyi funkciókat.

Ez a MELATONIN készítmény remekül párosítható a ZMB+GMC készítménnyel amely hozzáad a melatonin hatóanyag mennyiségéhez és pluszban kiegészíti Gaba-val, szerves Cinkkel, Magnéziummal, B6 Vitaminnal, NAC-val és E Vitaminnal, fokozva az alvás minőségét és felgyorsítva az elalvás gyorsaságát is.

Összetevő 1 kapszulában: 1mg Melatonin.
Egyéb összetevők: inulin, hpmc növényi kapszula.

Adagolási javaslat: Igénytől függően napi 1 kapszula (1mg), vagy 2 kapszula (2mg), vagy 3 kapszula (3mg), lefekvés előtt 30 perccel.
Érdemes kitapasztalni a megfelelő mennyiséget alacsony dózissal indítva és csak szükség esetén emelni 1-2 kapszulával.

Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Alvást Segítők
Gyártó
7Nutrition
Cikkszám
Melatonin_7Nutrition
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!