ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

NATABOLIC™ - ELŐRENDELHETŐ! - Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack - 9az1ben Természetes Anabolikus Formula - 240 Kapszula - Chemix
NATABOLIC™ - ELŐRENDELHETŐ! - Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack - 9az1ben Természetes Anabolikus Formula - 240 Kapszula - Chemix
34 990 Ft
ÚJ

NATABOLIC™ - ELŐRENDELHETŐ! - Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack - 9az1ben Természetes Anabolikus Formula - 240 Kapszula - Chemix

NATABOLIC™ - ELŐRENDELHETŐ! - Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack - 9az1ben Természetes Anabolikus Formula - 240 Kapszula - Chemix
NATABOLIC™ - ELŐRENDELHETŐ! - Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack - 9az1ben Természetes Anabolikus Formula - 240 Kapszula - Chemix

ELŐRENDELHETŐ!
Várható Kiszállítás 2024.03.14.


NATABOLIC™.

Extrém Izomépítő & Tesztoszteron Fokozó Stack.

240 Kapszula.

Látványosan Nagyobb Izomtömeg.
Fokozott Erő & Állóképesség.
Extrém Tesztoszteron Szint.
Optimalizált Ösztrogén Szint.
Csökkent Kortizol & Stressz.
Felgyorsult Regeneráció.

Rendelhető
34 990 Ft
Részletek

A NATABOLIC™-ban elhoztunk nektek egy nagyon átfogó és teljesen egyedi izomépítő stack-et, amely egyszerre:
- fokozza az androgén receptorok aktivitását,
- maximalizálja a fehérjeszintézist,
- extrém szinten fokozza a tesztoszteron termelést,
- fokozza az izmok lokális tesztoszteron érzékenységét,
- aktiválja az MTOR-t,
- fokozza a hipertrófiát,
- optimalizálja az ösztrogén szintet,
- optimalizálja a kortizol szintet,
- erősíti az immunrendszert,
- erősíti a szív és érrendszert,
- erősíti az idegrendszert.

Megfigyelhetjük, hogy a NATABOLIC™-nál az volt a cél, hogy a lehető legtöbb oldalról támogassa az izomépítést és a hormonszintek optimalizálását, miközben az egészség támogatásában is segítsen.

Az összetevőkről adagonként (8 kapszula):
1000mg Byroviron Extract: Férfiaknál hatékonyan növeli a Tesztoszteront, a Luteinizáló Hormont (LH), a Follikulus Stimuláló Hormont (FSH) is. Újabb kísérletek alapján úgy tűnik, hogy a Byroviron férfiaknál egy természetes HCG alternatíva is lehet mert szó szerint képes beindítani a tesztoszteron termelést és a sperma termelést is.
A Byroviron kivonatot hagyományosan afrodiziákumként és termékenységet elősegítő hatóanyagként használják. Erős szexuális vágyat fokozó hatással bír mindkét nem esetében.
1000mg Korean Mistletoe: Bizonyítottan aktiválja az MTOR-t, a Miogenezist, a Mitokondrium Aktivitást, a PGC-1α jelátvitelt, és a PPAR-Y aktivitását egyaránt. Az MTOR és a Miogenesis különösen fontos szerepet játszik az anabolikus jelátvitelnél az izomépítés érdekében, a hipertrófia stimulálásában, és a fehérjeszintézis stimulálásában egyaránt.
A fokozott Mitokondrium Aktivitás és PGC-1a jelátvitel fokozza az energiatermelést, az anyagcserét, és az oxidatív stresszt is csökkenti. A fokozott PPAR-Y aktivitás pedig fokozza az inzulinérzékenységet és csökkenti az inzulinrezisztenciát, miközben a vércukorszint optimalizálását is segíti.
A Korean Mistletoe kísérletek és tapasztalatok egyaránt igazolták az izomépítő hatását, és rámutattak hogy hatékonyan fokozza az erő-állóképességet, az inzulinérzékenységet, felgyorsítja a zsírégető folyamatokat is így kompletten javítja a testkompozíciót.
Mindemellett immunerősítő, szív és érrendszert erősítő, idegrendszert erősítő, valamint erőteljes rákellenes hatással is bír.
750mg Turkesterone: A sokaknál bizonyított standardizált Turkesterone kivonat melyet az Orosz és Üzbég testépítők közül sokan az egyik legerősebb természetes izomépítő hatóanyagnak tartanak. Hatékonyan fokozza a fehérjeszintézist, azaz a fehérjéknek az izmokban történő felhasznosulását. Emellett blokkolja a Miosztatin gént, így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását. A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését. Ráadásul fokozza a libidót, az energiaszintézist, és férfiak esetében még a tesztoszteron termelését is. Ezen túl komoly immunerősítő hatással is bír, és jótékony hatással van a szív és érrendszerre is. Teljesen mellékhatás-mentes és Nők számára nem okoz férfiasodást, hormoningadozást sem.
500mg Eucommia Ulmoides Extract: Rendkívül magas Fito-Androgén tartalma SARM-szerű Szelektív Androgén Receptor Stimuláló hatással és egyben Tesztoszteron Fokozó hatással bír, így közvetlenül érintett az Androgén Receptor Aktivitás, és az izmok lokális Tesztoszteron Érzékenységének fokozásában is.
Mindemellett vérnyomás optimalizáló, gyulladáscsökkentő, vese tisztító, ízület erősítő és csont erősítő hatásokkal is bír.
500mg Eribotrya Japonica Extract: Hatékony MTOR-t aktiváló hatással bír, így fokozza a fehérjeszintézist, és közvetlen hatást gyakorol a hipertrófiára. A fokozott fehérjeszintézis által nagyobb mennyiségű fehérje hasznosul az izomzatban.
Emberi kísérletben kimutatták, hogy a kéz markolási erőssége szignifikánsan megnövekedett azoknál akik Eribotrya Japonica kivonatot szedtek. Magas Ursolic Acid tartalma pedig fokozza a csontok sűrűségét és erősségét.
Mindemellett bizonyítottan erősíti a tüdőt és tisztítja a légzőrendszert, csökkenti a gyulladásokat, segít a vércukorszint optimalizálásában, és öregedésgátló hatással is bír.

600mg KSM Ashwagandha Extract: Számos tanulmány bizonyítja, hogy férfiak esetében hatékonyan fokozza a tesztoszteron és a spermium termelését, miközben még a DHT szint optimalizálásában is segít.
Mindkét nemnél bizonyítottan segít optimalizálni a kortizolt, csökkenteni a stresszt, javítani a hangulatot, fokozni a libidót, növelni az erőt és állóképességet, erősíteni az immunrendszert és idegrendszert, valamint optimalizálni a pajzsmirigy működését is.
50mg Acacetin: Ösztrogén optimalizáló és egyben tesztoszteron termelést serkentő hatással bír. Az acatenin egy természetes aromatáz enzim blokkoló, ami azt jelenti, hogy nem engedi a tesztoszteront ösztrogénné alakulni.
Mindezt biztonságosan teszi, mert nem szünteti meg az ösztrogént teljesen, csupán segít azt egy alacsonyabb egészséges szintre levinni és ott tartani.
750mg Nigella Sativa: Tanulmányok által bizonyítottan Tesztoszteron fokozó, DHT optimalizáló, prosztata tisztító, méregtelenítő, immunerősítő, és rákellenes hatással is bír.

10mg Boron: Férfiaknál ilyen dózisban egyszerre képes fokozni a szabad-tesztoszteront és eközben csökkenteni az ösztrogént egy alacsonyabb de egészséges szintre. A Boron gyorsan kifejti hatását, így az ösztrogén optimalizálásában már az első alkalommal is sokat segíthet.
A Boron mindemellett rendkívül fontos a csontozat megfelelő egészségéhez, a regenerációs és gyógyulási folyamatok megfelelő gyorsaságához és az immunrendszer normális működéséhez is.
Egyéb összetevők: zselatin, magnézium-sztearát, szílicium-dioxid.

Adagolási javaslat:
Napi 8 kapszula két részre osztva. 4 kapszula a reggeli étkezés kezdésekor, majd 4 kapszula lefekvés előtt közvetlenül.
3 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termék használatával.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!
Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést! Allergén figyelmeztetés: Zselatin kapszula.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Tesztoszteron Fokozók
Gyártó
Chemix
Cikkszám
natabolic_natural_anabolic_chemix
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Botond
2024.02.21
Az első doboz megy éppen. Az előző kommenthez hasonlóan tapasztalom a hatásait. A tesztómon és libidómon is még fokozott úgy hogy előtte a Natty Test ment. Szépen fejlődőm a termék melett. Most viszem majd belőle a második dobozt.
Atesz
2024.02.12
Tesztelés alatt. Kb 3 hete megy de érezni rendesen a hatását és a formám is javult mellette. Rendesen kieresedtem és az izmaim is teltebbek.