ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

ÚJ

PUMP CAPS™ - Extrém Bedurranás, Fokozott Izomépítés, Maximális Nitrogén-Oxid Szint - 120 Kapszula - RS Nutrition

PUMP CAPS™ - Extrém Bedurranás, Fokozott Izomépítés, Maximális Nitrogén-Oxid Szint - 120 Kapszula - RS Nutrition
PUMP CAPS™ - Extrém Bedurranás, Fokozott Izomépítés, Maximális Nitrogén-Oxid Szint - 120 Kapszula - RS Nutrition

PUMP CAPS™.
Extrém Bedurranás, Izomépítés,
Maximális Nitrogén-Oxid Szint.

120 Kapszula = 30 Adag.
Adagonként:
1500mg Nitrosigine
500mg ViNitrox
300mg Vaso6
100mg S7
50mg Astragin

Fokozott Nitrogén-Oxid Szint.
Nagyobb Erő & Állóképesség.
Teltebb & Kerekebb Izomzat.
Erősebb Szív & Érrendszer.
Felgyorsult Regeneráció.

Nincs raktáron
14 990 Ft
Részletek

A PUMP CAPS extrém szinten és hosszú távon fokozza a nitrogén-oxid szintet, segít maximális izombedurranást eredményezni és ezt az izomteltséget egész naposan fenntartani, miközben ténylegesen hozzájárul az izomzat épüléséhez is.
Ez nem a hétköznapi edzés előtti bedurrantód amit meghintettek egy kevés argininnel és citrullinnal!
A PUMP CAPS ráadásul javítja a véráramlást és tápanyagáramlást miközben erősíti a szív és érrendszert, az immunrendszert és az idegrendszert is egyaránt.

Az össztevőkről adagonként (napi 4 kapszula):
100mg S7™: 7 növény kivonatanak a szabadalmaztatott kombinációja (Green Coffee Bean Extract, Green Tea Extract, Turmeric Extract, Tart Cherry Extract, Blueberry Extract, Broccoli Extract, Kale Extract), amely a kísérletek alapján egyetlen 50mg-os adaggal is 230%-al magasabb nitrogén-oxid szintet képes eredményezni.
A tanulmányok alapján azok akik hosszabb távon szedték az S7™-et még az abba hagyása után 90 nappal később is átlagosan 53%-al magasabb nitrogén-oxid szinttel rendelkeztek. Ez azt jelenti, hogy az S7™ egész napra és hosszú távon képes fokozni a nitrogén-oxid szintet, a vér, oxigén és tápanyagáramlást az erekben, valamint ezek által az izomteltséget is.
Az S7™ mindemellett kimondottan erős antioxidáns hatással is rendelkezik, így kimondottan erősíti az érrendszert, immunrendszert és idegrendszert egyaránt.
300mg Vaso6™:
A Cellflo6-al megegyező speciális katekin-mátrix amelyet prémium minőségű zöldteából vonnak ki úgy, hogy óriási mennyiségben tartalmazzon galloilezett procianidineket. Ezek bizonyítottan fokozzák a nitrogén-oxid szintet, az erő-állóképességet, az izomregenerációt, a véráramlást, és ráadásul erősítik a szív és érrendszert is.

Segít maximális izombedurranást eredményezni, miközben ténylegesen hozzájárul az izomzat épüléséhez is. Azonnal érezhetően fokozza az állóképességet is. Különleges katekin tartalma miatt kimondottan erősíti és védi a szívet, az érrendszert, az immunrendszert, és az idegrendszert is. Jobb ellenállást biztosít a fertőzések ellen, valamint rákellenes hatással is bír.
1500mg Nitrosigine™: Szabadalmaztatott Arginin-Inozitol-Szilikát ami az arginin leghatékonyabb és egyben legstabilabb verziója. Kísérletek és tapasztalatok alapján is sokkal hosszabb távú nitrogén-oxid szint emelkedést képes produkálni sokkal magasabb szinten a többi arginin típushoz képest.
Ráadásul a tanulmányok alapján ugyancsak jótékony hatással bír az izomzat regenerációjára, az érrendszerre, az agyi funkciókra, az ízületekre és a csontozatra is egyaránt.
500mg ViNitrox™: Szabadalmaztatott szőlő kivonat polifenolok és alma kivonat polifenolok kombinációja, amely bizonyítottan fokozza az állóképességet és hatékony értágító hatása is van. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a Vinitrox 24%-kal növeli az NO-termelést, miközben 74%-al csökkenti az oxidatív stresszt.
50mg Astragin™: Egy növény kivonat kombináció megannyi jótékony hatással amely képes fokozni a fizikális és mentális teljesítményt egyaránt. Hatékonyan javítja a gyomor és bélrendszer működését, maximalizálja más összetevők és hatóanyagok felszívódását, csökkenti a stresszt, fokozza a sejtek oxigén felvevő képességét, támogatja az agyi funkciókat, erősíti az immunrendszert, az idegrendszert, valamint a szív és érrendszert is.
Egyéb összetevők: zselatin, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Adagolási javaslat:
Edzés napokon: napi 4 kapszula edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: napi 4 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést.
Allergén figyelmeztetés: Különböző Zöldések és Gyümölcsök kivonatait tartalmazza! Kérjük olvassa el figyelmesen a termék összetételét mielőtt használni kezdené! A kapszula Zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Tesztoszteron Fokozók
Gyártó
RS Nutrition
Cikkszám
pump_caps_s7_vaso6_nitrosigine_rs_nutrition
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!