ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

ÚJ

SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Blokkolás, Fokozott Agykapacitás, Gyorsabb Izomépítés & Zsírégetés - 120 Kapszula - Storm Sports

SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Blokkolás, Fokozott Agykapacitás, Gyorsabb Izomépítés & Zsírégetés - 120 Kapszula - Storm Sports
SUPPORT MAX NEURO™ - Kortizol Blokkolás, Fokozott Agykapacitás, Gyorsabb Izomépítés & Zsírégetés - 120 Kapszula - Storm Sports

SUPPORT MAX NEURO™.
Kortizol Blokkolás, Fokozott Agykapacitás,
Jobb Hangulat, Gyorsabb Zsírégetés.

120 Kapszula = 60 / 30 Adag.
4 kapszulában:
500mg Phosphatidylserine
600mg KSM Ashagandha
1000mg Lions Mane Mushroom
1000mg Choline Bitartrate

Optimalizált Kortizol Szint.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Felgyorsult Izomépítés & Zsírégetés.
Csökkent Stressz & Jobb Hangulat.
Erősebb Immunrendszer & Idegrendszer.

Nincs raktáron
18 990 Ft
Részletek

A SUPPORT MAX NEURO™ hatékonyan segít a kortizolt levinni egy alacsony de még egészséges szintre és ott tartani. A kortizol a stressz hormon amely ha magasabb szinten van a kelleténél akkor akadályt jelenthet az izomépítés és zsírégetés folyamataiban egyaránt. Éppen ezért amikor megfelelően optimalizáljuk a kortizolt akkor ezzel ugyancsak hatékonyabb izomépítést és zsírégetést is eredményezünk, ráadásul férfiaknál több tesztoszteron termelődik és mindkét nemnél egyaránt több növekedési hormon termelődik), valamint a hangulat és általános közérzet is sokkal jobb.

A SUPPORT MAX NEURO™ ugyancsak kimondottan hatékony nootropic összetevőket tartalmaz amelyek fokozzák az agykapacitást, az agyi regenerációt, és erősítik az idegrendszert. Ezáltal segít jobb koncentrálóképességet, memóriát és gyorsabb reflexeket is eredményezni.

A SUPPORT MAX NEURO™ összetevői emellett még az immunrendszer, bélrendszer, és érrendszer támogatásába is belesegítenek.

Az összetevőkről 4 kapszulában:

500mg Phosphatidylserine: Az egyik legerősebb természetes kortizol-optimalizáló hatóanyagként van számon tartva miközben egy hatékony nootropic is amely fokozza az agyi funkciókat, javítja a koncentrálóképességet és a memóriát egyaránt. Kimondottan védi az agyat a toxikus és sejtromboló hatásoktól, fokozza az acetilkolin mennyiségét az agyban amely a szervezetben található fő neurotranszmitter, és mind a perifériás idegrendszerben, mind a központi idegrendszerben működik. A Phosphatidylserine egyben támogatja is az idegrendszert az acetilkolin termelődés fokozásával és így megemelheti más agyvédő hírvivők szintjét is mint például a GABA, a Dopamin, a Szerotonin és az Inozitol-foszfát is.
600mg KSM66 Ashwagandha Kivonat:
Hatékonyan csökkenti a mellékvese fáradtságot, a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír. Segít a pajzsmirigy működésének optimalizálásában is. Férfiaknál általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Nőknél pedig kimutatták, hogy kimondottan fokozza a libidót és az orgazmus erősségét is. Az Ashwagandha mentálisan és fizikálisan egyaránt hozzájárul a teljesítmény fokozásához.

1000mg Lions Mane Mushroom: Elősegíti az idegsejtek regenerálódását, az idegrostok növekedését, miközben kiegyensúlyozó hatással bír a pszichére és a közérzetre, csökkenti a stressz és optimalizálja a kortizolt különböző megterhelések esetén is. A gyomorra és béltraktusra gyakorolt jótékony hatásait is kimutatták. Sok esetben képes csökkenteni vagy meg is szüntetni a gyomor és bélrendszeri problémákat is. Mindemellett gyulladáscsökkentő, immunerősítő, zsíranyagcserét fokozó, és tumorellenes hatásokkal is bír.
1000mg Choline Bitartrate: 
Kulcsfontosságú összetevő az agy számára, így nagyban segíti a sejtek közötti kommunikációt. Segíti a kognitív funkciót, elősegíti az egészséges memóriát és koncentrálóképességet. Tápanyagot biztosít a sejtmembránok és a mielin termeléséhez, és így táplálja az idegrendszert. Segít felépítíteni az acetilkolint, egy neurotranszmittert, amely fenntartja a kognitív és izom funkciókat. Támogatja az idegrendszert az acetilkolin és a kolinerg aktivitás fokozásával. Megemelheti más agyvédő hírvivők szintjét is mint például a GABA, a Dopamin, a Szerotonin és az Inozitol-foszfát is.
10mg: Bioperine: Az összetevők felszívódását, hasznosulását fokozza, valamint zsírégető hatással is bír, mivel gátolja a zsírsejtek képződését és serkenti az anyagcserét.

Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, zselatin.

Adagolási javaslat: Napi 2 - 4 kapszula igénytől függően.
Általános mentális támogatás és stressz csökkentés érdekében: Napi 2 kapszula reggeli kezdésekor vagy edzés/tanulás/verseny/vizsga előtt 15 perccel.
Maximális kortizol optimalizálás és fokozott teljesítmény érdekében: Napi 4 kapszula egyben vagy két részre osztva. 
Szét osztás esetén javasolt 2 kapszula reggeli kezdésekor, majd még 2 kapszula edzés/tanulás/verseny/vizsga előtt 15 perccel.
Alvásminőség javításának érdekében: Napi 2 - 4 kapszula lefekvés előtt 1 órával. 


Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A termék Tejszármazékot, Szójaszármazékot tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Tesztoszteron Fokozók
Gyártó
Strom Sports
Cikkszám
support_max_neuro_strom_sports
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!