ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

THE BB STACK - Izomépítő & Edzés Előtti Csomag - BB Volumizer Anabolikus Kreatin + BB Pro Pre-Workout - 7Nutrition
THE BB STACK - Izomépítő & Edzés Előtti Csomag - BB Volumizer Anabolikus Kreatin + BB Pro Pre-Workout - 7Nutrition
28 480 Ft 
24 480 Ft
14
ÚJ

THE BB STACK - Izomépítő & Edzés Előtti Csomag - BB Volumizer Anabolikus Kreatin + BB Pro Pre-Workout - 7Nutrition

THE BB STACK - Izomépítő & Edzés Előtti Csomag - BB Volumizer Anabolikus Kreatin + BB Pro Pre-Workout - 7Nutrition
THE BB STACK - Izomépítő & Edzés Előtti Csomag - BB Volumizer Anabolikus Kreatin + BB Pro Pre-Workout - 7Nutrition

THE BB STACK. 4000Ft Megtakarítás!
Izomépítő & Edzés Előtti Csomag.

1db BB Volumizer + 1db BB Pro.
Anabolikus Kreatin + Extrém Pre-Workout.
25 / 33 / 50 Adag.
Trópusi Gyümölcsös ízű mindkét termék.

Nagyobb Erő & Állóképesség.
Extrém Szintű Energia.
Fokozott Nitrogén-Oxid Szint.
Felgyorsult Regeneráció.
Teltebb & Formásabb Izomzat.

Raktáron
28 480 Ft 
24 480 Ft
Kezdete: 2023.05.24   Vége: 2023.12.31
Kedvezmény 14
Megtakarítás 4 000 Ft
Részletek

A BB VOLUMIZER™ és a BB PRO™ együtt kiváló párosítást alkotnak.
A BB VOLUMIZER™ a kreatin 5 leghatékonyabb formáját tartalmazza megannyi más aminosavval kiegészítve a maximális hatás érdekében.
Már az első adag után érezhető a fokozott állóképesség, a jobb bedurranás és a gyorsabb regeneráció. A mindennapos használata pedig hatékonyan fel gyorsítja az izomépítés folyamatát.
A BB PRO™ egy magas stimuláns tartalommal ellátott edzés előtti formula amely kimondottan hatékony nitrogén-oxid fokozó és izomteltséget eredményező összetevőket is tartalmaz.
Ez a pre-workout úgy készült, hogy a kezdőknek és haladóknak egyaránt megfeleljen a stimulánsokat illetően.

A mindkét termék az alap egy adagolókanalas dózisban beosztható 50 napra, másfél adaggal 33 napra, dupla dózisban az extrém atlétáknak pedig 25 napra.

Adagolási javaslat:
BB VOLUMIZER: Edzés napokon 10g (egy adagolókanyálnyi mennyiség) edzés előtt 15 perccel. Pihenő napokon 10g (egy adagolókanyálnyi mennyiség) reggeli előtt közvetlenül.
Haladók, profi sportolók szedhetnek napi 2 x 7,5g-ot vagy 2 x 10g-ot amennyiben szükségesnek érzik.
Ebben az esetben javasolt 7,5g (háromnegyed adagolókanálnyi mennyiség) vagy 10g (egy adagolókanyálnyi mennyiség) reggeli előtt közvetlenül, majd megint 7,5g (háromnegyed adagolókanálnyi mennyiség) vagy 10g (egy adagolókanyálnyi mennyiség) délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel..
BB PRO: Kezdőknek, koffeinre érzékenyeknek: Napi 5g azaz 1 adagolókanálnyi mennyiség edzés előtt 15 perccel.
Haladóknak, koffeinre nem érzékenyeknek: Napi 7,5g (másfél adagolókanálnyi mennyiség) vagy 10g (két adagolókanálnyi mennyiség) edzés előtt 15 perccel.
Ne lépje túl az 2 adagot (2 adagolókanál - 10g) 24 órán belül!

BB VOLUMIZER összetevői 1 adagban (10g):
1500mg Kreatin-Foszfát: a kreatin molekula egy foszfát molekulához kapcsolva, mely egyből hasznosulni tud az emberi szervezetben. Így ezt a kreatin tipust a testnek nem kell átalakítania és az egyből felszívódhat. Erő fokozó hatása hamarabb érezhető általában mint más kreatin típusoknál.
1500mg Kreatin-Orotát: a kreatin egyik legjobban felszívódó formája. Az orotát savval összekötött kreatin pozitív hatással van az energiatermelésre, növeli az izom glikogén tárolását, fokozza az edzés közbeni kitartást és felgyorsítja a regenerációt.
1000mg Kreatin-Magnézium-Kelát: szabadalmaztatott magnézium és kreatin molekula kelát formájában. Ennek a kombinációnak köszönhetően a kreatin hatásának sokkal hatékonyabbnak kell lennie, mivel a kelát miatt jobb biohasznosulást és a magnéziumot kreatin agonistaként (segítőként) használják. Mivel a kreatin és a magnézium energiapufferként működnek, úgy tűnik, hogy ez a kombináció kiváló megoldás. A magnézium-kreatin-kelát javítja az izomfehérje szintézist, támogatja a regenerációt és felgyorsítja az izomtömeg növekedését.
1000mg Kreatin-TCM: azaz tri-kreatin-malát, amely három kreatin mulekula és az almasav kombinációja. Ez a kreatin típus sokkal hatékonyabban fokozza az energiaszintézist (ATP) mint a többi formája, így kiválóan hozzájárul az állóképesség fokozásához és az energiatermelő folyamatok javulásához. Jobb vízoldékonyságának köszönhetően remekül tolerálja a szervezet és nagy része hasznosulni tud.
1000mg Kreatin-HCL: azaz kreatin-hidroklorid, amely kreatin molekula és a hidroklorid észter kombinációja. Jellemzője a kiváló oldhatóság és remek felszívódás. Nagy része hasznosul a testben és az emésztőrendszer is nagyon jól tolerálja. Jelenleg az egyik legnépszerűbb modern kreatin típus.
300mg Beta-Alanin: aminosav mely nagyban fokozza az izmok teljesítő képességét, az állóképességet és a regenerációt is. Csökkenti a fáradtságot és az izomlázat is. Mindemellett pedig fokozza a kreatin felszívódását és hasznosulását.
270mg L-Arginin: aminosav mely növeli az izomszövet vérellátását, javítva ezzel az energia- és építőanyag-ellátást az intenzív edzés alatt álló vázizmokban. Hatékonyabbá teszi az edzést, az izmokban pedig segíti a véráramlást, az oxigénáramlás és a tápanyagok áramlását is.
200mg L-Lizin: esszenciális aminosav, amely elősegíti az izmok, csontok és kötőszövetek épülését is. Fokozza a növekedési hormon termelését, gyorsítja a regenerálódást és segíti a kollagén képződését is. Mindemellett pedig javítja a koncentrációs képességet.
195mg L-Ornitin: aminosav mely hatékonyan javítja a koncentrációt. Anabolikus tulajdonságokkal rendelkezik mivel fokozza az inzulin, a glükagon és a növekedési hormon szekrécióját.
170mg Acetil-L-Karnitin: egy speciális észterezett formája a karnitinnek, mely hatékonyan fokozza az állóképességet, a koncentráló képességet és a zsírégetést is. Javítja a hormonok működését, az izmok oxigénellátását és védi is az izomzatot.
167mg L-Citrullin: aminosav mely az argininhez hasonlóan növeli az izomszövet vérellátását, javítva ezzel az energia- és építőanyag-ellátást az intenzív edzés alatt álló vázizmokban. Hatékonyabbá teszi az edzést, az izmokban pedig segíti a véráramlást, az oxigénáramlás és a tápanyagok áramlását is.
16mg C Vitamin: vitamin mely fokozza regenerációt, a kollagén termelést és erősíti az immunrendszert. Segít csökkenteni a stresszt és javítja más hatóanyagok felszívódását.
15mg Magnézium: ásványi anyag mely a szervezet szinte minden szövetében raktározódik, jelen van minden sejtben. Részt vesz a fehérjék, zsírok, szénhidrátok és nukleinsavak anyagcseréjében; valamint a táplálék energiatartalmának felszabadításában.
15mg ALA: egy antioxidáns mely fokozza az energiaszintézist (ATP), szabályozza a vércukorszintet, növeli az izomsejtek glükóz felvételét és segíti a kreatin beépülését.
Egyéb összetevők: béta karotin, guargumi, maltodextrin, aroma, szukralóz.

BB PRO összetevői 1 adagban (5g):
200mg L-Norvaline: Egy argináz enzim blokkoló aminosav amely biztosítja a szervezet számára, hogy sokkal magasabb szinten termeljen nitrogén-oxidot.
510mg Glycerol Monostearate: Extra folyadékot juttat az izmokba, ami masszív bedurranást, javult hidratáltságot, és sokkal jobb teljesítményt eredményez! A megnövekedett sejttérfogatnak köszönhetően anabolikusabb környezetet teremt a hipertrófia kialakulásához, ráadásul ezáltal az izmok nagyobbnak is tűnnek.
145mg Caffeeine Anhydrous: Stimuláns, amely egyszerre segíti a zsírégetést a hőtermelés megemelésével és a koncentráló képességet az agyi funkciók fokozásával.
250mg Guarana, 55mg Natural Caffeine : Egy növény amely természetes koffeint és megannyi antioxidánst is biztosít. Természetes mivoltijából ez lassabban szívódik fel és pont ezért elnyújtottabban fejti ki hatását mint a Caffeeine Anhydrous.
130mg Bitter Orange Extract, 8mg Synpherine: Természetes szinefrint és megannyi antioxidánst is biztosít. Hatékonyan fokozza az energia szintet és zsíroxidációt is több oldalról.
1400mg L-Arginine: Aminosav amely fokozza a nitrogén-oxid szintet. Kiváló párosítást alkot L-Norvalinnal és Citrulinnal.
1000mg L-Citrulline: Hatékonyabban és hosszabb távon fokozza a nitrogén oxid szintet mint az arginin bármelyik típusa. Komoly bedurranást, jobb véráramlást és oxigénáramlást biztosít. Serkenti a regenerációt, erősíti az érrendszert, és méregtelenítő hatással is bír.
500mg Beta-Alanine: Fokozza az állóképességet és az izmok teljesítő képességét, felgyorsítja a regenerációt, stimulánsmentesen élénkiít, valamint csökkenti az izomlázat és fizikális fáradtságot.
150mg Choline Tartrate: Támogatja az idegrendszert, fokozza az agyi funkciókat, és a májra is kimondottan jótékony hatással van.
12mg Black Pepper Extract, 11mg Piperine: Természetes piperine-t és megannyi antioxidánst is biztosít. Az összetevők felszívódását és hasznosulását a maximumra fokozza, miközben a zsírégető folyamatokat is támogatja.
1mg Vitamin B6: A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál homocisztein-anyagcseréhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhen, és a hormonális aktivitás szabályozásához.
Egyéb összetevők: céklapor, szukralóz, citromsav, szilícium-dioxid, aroma.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést!
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Kreatinok
Gyártó
7Nutrition
Cikkszám
the_bb_stack_pre_workout_creatine_7nutrition
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!