ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

THE POWER HOUSE STACK - Maximális Erő & Állóképesség - Blitz + Epi-Max - Arachidonic Acid + Epicatechin - Muscle Rage
THE POWER HOUSE STACK - Maximális Erő & Állóképesség - Blitz + Epi-Max - Arachidonic Acid + Epicatechin - Muscle Rage
35 980 Ft 
31 990 Ft
11

THE POWER HOUSE STACK - Maximális Erő & Állóképesség - Blitz + Epi-Max - Arachidonic Acid + Epicatechin - Muscle Rage

THE POWER HOUSE STACK - Maximális Erő & Állóképesség - Blitz + Epi-Max - Arachidonic Acid + Epicatechin - Muscle Rage
THE POWER HOUSE STACK - Maximális Erő & Állóképesség - Blitz + Epi-Max - Arachidonic Acid + Epicatechin - Muscle Rage

THE POWER HOUSE STACK. 4000Ft Megtakarítás!
Maximális Erő & Állóképesség.

1 doboz Blitz + 1 doboz Epi-Max.
Adagonként:
1400mg Arachidonic Acid + 500mg Epicatechin.


Brutális Erő & Állóképesség.
Nagyobb Izomtömeg.
Definiáltabb Izomzat.
Fokozott Regeneráció.
Gyorsabb Zsírégetés.

Raktáron
35 980 Ft 
31 990 Ft
Kezdete: 2023.01.27   Vége: 2023.12.31
Kedvezmény 11
Megtakarítás 3 990 Ft
Részletek

A The Power House Stack-et azoknak állítottuk össze, akik hirtelen fokoznák a teljesítményüket, nagyobb erőt és állóképességet szeretnének elérni minél hamarabb.

A BLITZ hatóanyaga az Arachidonic Acid (ARA), azaz Arachidonsav fokozza az androgén receptorok aktivitását, a fehérjeszintézist, az IGF1 szintet, az inzulinérzékenységet, valamint a lokális izomgyulladást edzés hatására és az ezáltal felgyorsult izomregenerációs folyamatokat is.
Az Arachidonsav nagyon fontos szerepet játszik a vázizomszövet növekedésében, helyreállításában, valamint az izom-hipertrófia folyamatában is.
Erre mutat rá az egyik legújabb 8 hetes tanulmány is, ahol 30 egykorú fiatal sportolót kértek fel és az alábbiakat állapították meg 1400mg-os dózisban: Az ARA csoportba tartozó férfiak átlagosan 3,6 kilót, míg a placebo csoportban csak 0,2 kilót szedtek fel.
Az ARA csoport 88% -kal nagyobb növekedést észlelt a comb izom vastagságában.
Ráadásul jelentős erő növekedést is tapasztaltak az ARA-t szedők, mivel átlagosan plusz 20 kilóval többet voltak képesek teljesíteni fekvenyomásban és a lábtoló gépen is a placebo csoporthoz képest.
Végül pedig a csúcs anaerob teljesítmény közel háromszorosára nőtt az ARA csoportban.

Az EPI-MAX hatóanyag az Epicatechin, amely egy különleges flavonoid melyről több tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént (Myostatin), így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását.
A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését.
Így egyértelművé vált, hogy az Epicatechin nagyban hozzájárulhat az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.
Az Epicatechin-ről az is kiderült, hogy hatékonyan fokozza a nitrogén oxid termelését és az inzulin-érzékenységet, így hozzájárulva a jobb állóképességhez, a teltebb izmokhoz, a jobb oxigén áramláshoz és a felgyorsult zsírégetéshez is.
Emellett fontos megemlíteni, hogy az Epicatechin egy nagyon erős antioxidáns, amelynek megannyi előnyös hatása van az emberi testre.
Ezek közül érdemes megemlíteni a következőket: immunrendszer erősítés, fokozott mitokondrium termelés, fokozott energia termelés, fokozott tápanyag áramlás, vércukor optimalizálás, szív és érrendszer erősítés, rákellenes hatás.

Adagolási javaslat:
Edzés napokon: napi 4 kapszula Blitz és 2 kapszula Epi-Max edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: napi 2 kapszula Blitz & 1 kapszula Epi-Max reggeli előtt közvetlenül, majd 2 kapszula Blitz & 1 kapszula Epi-Max vacsora előtt közvetlenül.
2 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékekkel!

Összetevők adagonként a Blitz-ben (4 kapszulában): 1400mg Arachidonic Acid, 10mg Bioperine, növényi kapszula, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.
Összetevők adagonként az Epi-Max-ban (2 kapszulában): 500mg Epicatechin, 20mg Bioperine, növényi kapszula, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést! Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt nem tartalmaz.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Tesztoszteron Fokozók
Gyártó
Muscle Rage
Cikkszám
the_power_house_stack_muscle_rage
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Strongman
2023.02.24
Nekem bizonyított a stack, több évtizedes edzésmúlt után 2 hónap alatt 5 kilót felhozott rám és erőben is brutálisat dobott rajtam.
Dávid
2023.02.17
Ez a stack valami brutálisan megdobott erőben és állóképességben. Most mennek kb 3 hete együtt így kombóban, és mostmár vizuálisan is nagyon látványos a hatásuk. Sokkal jobb a forma, kidolgozottabb, szálkásabb de ugyannakor nagyobbnak is tűnök. Folytatni fogom még egy hónapig és megy melléjük a Mr Test Stack (Fadogia és Tongkat Ali) is!