ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

ULTIMATE SHAPER STACK - Látványos Zsírégetés & Alakformálás - Lipodrol + Slin-Rx - Muscle Rage
ULTIMATE SHAPER STACK - Látványos Zsírégetés & Alakformálás - Lipodrol + Slin-Rx - Muscle Rage
37 980 Ft 
33 980 Ft
11

ULTIMATE SHAPER STACK - Látványos Zsírégetés & Alakformálás - Lipodrol + Slin-Rx - Muscle Rage

ULTIMATE SHAPER STACK - Látványos Zsírégetés & Alakformálás - Lipodrol + Slin-Rx - Muscle Rage
ULTIMATE SHAPER STACK - Látványos Zsírégetés & Alakformálás - Lipodrol + Slin-Rx - Muscle Rage

ULTIMATE SHAPER STACK.  4000Ft Megtakarítás!
Látványos Zsírégetés & Alakformálás.

1 doboz Lipodrol + 1 doboz Slin-Rx.

Látványos Zsírégetés & Vízhajtás.
Maximális Inzulin-Érzékenység.
Fokozott Termogén Hatás.
Extrém Energia & Motiváció.
Felgyorsult Izomépítés.

Raktáron
37 980 Ft 
33 980 Ft
Kezdete: 2023.05.25   Vége: 2023.12.31
Kedvezmény 11
Megtakarítás 4 000 Ft
Részletek

Az ULTIMATE SHAPER STACK-el egy célunk volt, az hogy összeállítsunk egy olyan csomagot nektek amely a leggyorsabban képes a leglátványosabb alakformálást eredményezni.
A LIPODROL-ban benne van minden ami egy hatékony stimulánsos zsírégetőbe kellhet, sőt még természetes vízhajtót is tartalmaz, valamint egy olyan összetevőt ami az izomépítésbe is bele segít.
A SLIN-RX egy stimulánsmentes zsírégető és egyben izomépítő. Az inzulin-érzékenységet fokozó kategóriában a világ egyik legerősebb terméke, így segít meggátolni, hogy a szénhidrátok zsírrá alakuljanak és elraktározódjanak, helyette segít beépíteni a szénhidrátokat az izmokban található glikogén-tárakba, vagy hasznosítani azokat energiaként. Ezáltal fokozva az izomépítést is.

Adagolási javaslat:
LIPODROL: Napi 3 kapszula egyszerre reggeli előtt közvetlenül vagy edzés előtt 15 perccel. Az első három nap javasolt csak 1 kapszulás dózist alkalmazni a hozzászokás érdekében. 3 kapszulánál többet ne szedjen be 24 órán belül!
Alternatív Szedési Módszer: Napi 3 kapszula szét osztva. 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, 1 kapszula ebéd előtt közvetlenül, 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel. 3 kapszulánál többet ne szedjen be 24 órán belül!
SLIN-RX: 2-4 kapszula a szénhidrátdús étkezések előtt 15 perccel. Naponta maximum 8 kapszula. 8 kapszulánál többet ne szedjen be 24 órán belül!

LIPODROL összetevői 3 kapszulában:
30mg N-Coumaroyldopamine: Természetes Beta-2 Adrenoreceptor Agonista, amely fokozza a cAMP szintjét, zsíroxidánciót, lipolízist, termogenezist, a sejtek oxigén felvételét, a tápanyagok megfelelő hasznosulását, és még a véráramlást is. Mindemellett pedig izomvédő hatással is bír. Hatékonyságát a Clenbuterollal és Salbutamollal hasonlították össze, és míg a Clenbuterol, Salbutamol szintetikus és mellékhatásokat okozhatnak addig az N-Coumaroyldopamine teljesen természetes és a kísérletek alapján kimondottan támogatja a szív és érrendszert.
60mg Cardamoxine® (6-Paradol): Hatékonyan csökkenti a zsigeri zsírt, főként az alhas és derék tájékon, miközben növeli az energiaszintézésist és a zsírok energiává történő átalakítását is. Termogén hatással is bír, így több oldalról támogatja a zsírégető folyamatokat. Ráadásul fokozza a véráramlást is, így még az edzés közbeni izombedurranást is segíti.
250mg Innoslim®: Fokozza a zsírégetést az AMP-Aktivált Protein Kináz aktiválása által, valamint maximalizálja az inzulin-érzékenységet és a szénhidrát-anyagcserét, így garantálva minden szénhidrát jóirányú felhasznosítását, így azok zsírrá alakulás helyett az izmokban hasznosulnak.
50mg Capsimax®: Serkenti a szervezet hőtermelését és fokozza az alapanyagcserét, így hatékonyan hozzájárul a zsírégetés felgyorsításához. Mindemellett a zsírok lerakodását is blokkolja.
600mg Green Tea Extract (45%EGCG): Diuretikus, élínkítő és zsírégető hatással is bír. Fokozza a vízhajtást, az anyagcserét, a termogenezist, a koncentrációt és csökkenti a mentális fáradtságot is.
Magas EGCG tartalma fokozza a véráramlást, támogatja a szív és érrendszert, és erősíti az immunrendszert is.
300mg Caffeine Anhydrous: Stimuláns, amely egyszerre segíti a zsírégetést a hőtermelés megemelésével és a koncentráló képességet az agyi funkciók fokozásával.
150mg Juglans Extract: Extrém szinten fokozza a koncentrálóképességet, amely hosszú ideig meg is marad, így a durva diéta mellett is biztosítja az egésznapos energikusságot, edzésnél alkalmazva pedig a maximális fókuszáltságot. Emellett fokozza a nyugalmi anyagcserét és hatékony étvágy csökkentő hatással is bír.
120mg Sea Kelp Extract: Természetes, szerves jódot biztosít. Fokozza a pajzsmirigyhormon termelését, az anyagcserét, segít a vércukorszint és az inzulinszint optimalizálásában, illetve hozzájárulhat a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez is.
10mg Black Pepper Extract: Az összetevők felszívódását, hasznosulását fokozza, valamint zsírégető hatással is bír, mivel gátolja a zsírsejtek képződését és serkenti az anyagcserét.
Egyéb összetevők: zselatin, magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

SLIN-RX összetevői 4 kapszulában:
1000mg Gymnema Leaf Extract: Bizonyítottan fokozza az inzulin-érzékenységet és ezáltal a tápanyagok megfelelő hasznosulását, csökkenti az inzulin-rezisztenciát és az édességek utáni vágyakozást, segít optimalizálni a vércukrot és a koleszterin szintet is.
500mg Cinnamon Bark Extract: Fokozza az inzulin-érzékenységet, csökkenti az inzulin-rezisztenciát és a gyulladásokat, erősíti az érrendszert és az immunrendszert, segít optimalizálni a vércukor szintet és a vérnyomást is. Mindemellett erős antibakteriális és antivirális hatásokkal is bír.
300mg Berberine HCL: Erős inzulin-érzékenységet fokozó hatását több emberi és állati kísérlet is bizonyítja. Emellett erősíti a szív és érrendszert és az immunrendszert, segít optimalizálni a koleszterin szintet és a vércukor szintet, valamint májtisztító hatással is bír.
200mg Sodium R-Lipoate: Bizonyítottan csökkenti az inzulin-rezisztenciát és a optimalizálja a vércukor szintet, fokozza a nyugalmi anyagcserét és gátolja a zsírok lerakódását. Mindemellett javítja a memóriát és az agyi funkciókat, valamint véd a neurodegeneráció ellen.
125mg Apple Cider Vinegar: Kísérletek és tapasztalatok alapján javítja a vércukor szintet és az inzulin érzékenységet, csökkenti az étvágyat, erősíti a szív és érrendszert, és antibakteriális hatásokkal is bír.
60mg Banaba Leaf Extract: Erőteljes inzulin-érzékenységet fokozó és inzulin-rezisztenciát csökkentő hatása bizonyított. Emellett vércukor optimalizáló, koleszterin optimalizáló, immunerősítő, vesetisztító hatásait ugyancsak kimutatták.
5mg Black Pepper Extract (95% Piperine): Az összetevők felszívódását és hasznosulását a maximumra fokozza, miközben javítja a zsírégető folyamatokat anyagcsere serkentő és termogén hatása által, valamint támogatja az emésztőrendszert is.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Fontos: Ez a készítmény nem gyógyszer! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést.
Allergén figyelmeztetés: Magas koffein tartalom, 300mg a napi adagban!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Adatok
Export Kategória
Zsírégetők
Gyártó
Muscle Rage
Cikkszám
ultimate_shaper_stack_lipodrol_slin_rx_muscle_rage
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!