PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Gyakori Kérdések

» Mi a vásárlás folyamata ?

1. Kikeresem a kívánt terméket/termékeket.
    Ezt meg tehetem a "termékeink" gombra kattintva, illetve beírhatom a termék nevét is a "termék kereső-be".

2. Kiválasztom a megfelelő mennyiséget(darab szám és súly) és ízesítést(ha van ilyen opció).

3. Kosárba helyezem a terméket a "kosár" gombra kattintva.

4. Rákattintok a "pénztárhoz" gombra.

5. Átnézem a kosár tartalmát.

6. Kiválasztom az átvételi módot.

    -kiszállítás belföldre (Magyarország területén belül)
    -kiszállítás külföldre (Magyarország területén kívül, EU-s országokba)

7. Kiválasztom a fizetési módot.

   -bankkártyás fizetés OTP Simple Pay által (a leggyorsabb kiszálltás érdekében)  
   -banki előre utalás (a saját bankomnál, akár online vagy applikáción, akár személyesen is intézhetem)
   -utánvétes fizetés (1000 Ft a költsége, külföldre nem lehetésges opció)

8. Kitöltöm a "megrendelő adatai" és a "számlázási cím" szekciót.

9. Elfogadom a vásárlói tájékoztató-ban foglaltakat, az adatvédelmi tájékoztató feltételeit és a vásárlási feltételek-et.

10. Rákattintok a "megrendelem" gombra.

11. Fizetés
- Ha bankkártyás fizetést válaszottam akkor az oldal átirányít majd az OTP Simple Pay biztonságos oldalára ahol megadom a bankkártya adataimat, majd rákattintok a fizetés gombra.
- Ha banki előre utalást választottam akkor az email-ben történő értesítés után elutalom a megfelelő összeget az oldalon(és email-ben is) feltűntetett bankszámlaszámra a saját bankom weboldaláról, applikációjáról
 vagy személyesen a bankomban teszem ezt meg.
- Ha az utánvétes fizetést választottam, ebben az esetben a csomagom átvételének időpontjában kell fizetnem a GLS futárának készpénzben. Az utánvétes fizetés csak Magyarországon lehetséges.

12. Értesítő 
Ezek után kapok egy értesítést a termék feladásáról, a futár cég adatairól és a termék nyomon követésének lehetőségéről.
A termékeket általában 2 órán belül átadjuk futárunknak. Az átlagos kiszállítási idő belföldön 2-3 munkanap, külföldön pedig 5-7 munkanap.

» Mi a kiszállítás és az utánvét díja ?

A kiszállítás díja Magyarország területén belül minden esetben: 750 Ft.

Az utánvétes fizetés díja minden esetben: 500 Ft.
Ez a díj csak akkor fizetendő, ha Ön a "Fizetés Átvételkor" opciót választotta ki.
Bankkártyás fizetés és Banki Előre Utalásos fizetés esetén nincs utánvéti díj.

A kiszállítás díja bármilyen értékű vásárlás esetében Magyarország területén kívül: 7 000 Ft.

Az utánvétes fizetés Magyarország területén kívül nem lehetséges. Így külföldre csak előre kifizetett rendeléseket tudunk kiküldeni.

» Mik a legfontosabb étrendkiegészítők ?

A ProteinSupp csapata által elbírált legfontosabb étrendkiegészítők a következők:

-Egy minőségi fehérje por (pl: Whey Protein 80™)
-Egy minőségi multi vitamin készímény (pl: MultiSport™)
-Egy minőségi omega 3 készítmény (pl: Omega-3)

Azt azonban mindenkinek tudnia kell, hogy a legfontosabb mindig a megfelelő étrend, a optimális mennyiségű edzés, és az elegendő alvás.

» Melyek a leghatékonyabb készítmények izomépítésre ?

Mi úgy gondoljuk, hogy az alábbi termékek jelenleg a leghatékonyabb, legális és egyben legbiztonságosabb izomépítő készítmények:

MK ULTRA: stimulálja a növekedési hormonunkat (HGH) és az IGF1-et testünkben egésznapra, mely gyorsabb regenerálódáshoz, gyorsabb gyúgyuláshoz, gyorsabb tápanyag felszívódáshoz, erősebb immunrendszerhez, mélyebb alváshoz vezet. Így használata közben könnyebb izmot építeni és szálkásodni is. A legszebb az MK ULTRA-ban az, hogy az általa felszedett tömeg és erő a használata után is tartósan megmarad. Ízületerősítésre kiváló kombináció az OSTA MAX-al.

OSTA MAX: szelektíven aktiválja az androgén receptorokat az izmokban mely gyorsabb izomépítést eredményez, mindemelett pedig megerősíti a csontokat, izületeket és kötőszöveteket így hamar érezhető az erőnövekedés a használata közben. Jellemzője, hogy nagyon száraz és tartós izomgyarapodást eredményez miközben a zsírégetést is enyhén fokozza. Ízületerősítésre kiváló kombináció az MK ULTRA-val.

LGD ULTRA: hasonlóan az OSTA MAX-hoz ugyancsak szelektíven aktiválja az androgén receptorokat az izmokban, azonban sokak számára nagyobb tömeggyarapodást és erőnövekedést képes eredményezni. Az LGD ULTRA is jótékony hatással van az ízületekre, azonban a OSTA MAX ebben hatékonyabbnak bizonyult. Ugyancsak míg az OSTA MAX rásegít a zsírégetésre az LGD ULTRA-nál ez nem mondható el.

CARDIO MAX: Egy teljesen növény alapú és mégis kimondottan hatékony izomépítő stack, mely nagyon száraz és tartós izomgyarapodást eredményez miközben az állóképességet és a zsírégetést is nagyban fokozza. Izomépítő hatása az OSTA MAX-hoz hasonlítható, azonban az állóképességet fokozó hatása sokkal komolyabb bármelyik másik készítménynél. Férfiak számára kiváló választás, mivel a tesztoszteron termelést javítja, miközben az ösztrogént csökkenti.

TESTBOL: Egy másik teljesen növény alapú és mégis kimondottan hatékony izomépítő stack. Mindkét hatóanya extrém szinten fokozza a fehérjeszintézist, azaz a fehérjéknek az izomba való beépülését. Jellemzője, hogy hamar eredményez teltebb és erősebb izomzatot, miközben javítja az állóképességet és csökkenti a kortizolt is ami kevesebb stresszt jelent.

Természetesen nagyon sokk függ az étrendtől, az edzések mennyiségétől, minőségétől, attól hogy mennyit alszunk mind a mellett, hogy milyen az életvitelünk is. Mindenki teste máshogy van felépítve, így személyenként változhat az izom és erő növekedés mennyisége is.

» Nem múltam még el 18 éves. Milyen étrend-kiegészítőket használhatok ?

18 éven aluliak számára mi nem árusítunk termékeket!

Mi a 18 éves kort be nem töltött személyek számára nem ajánljuk az étrend-kiegészítők és a testépítő-szerek használatát!

Amit mi ajánlunk minden 18 év alatti fiatal számára az a helyes táplálkozás, a megfelelően kivitelezett szabályos edzés, és az elegendő alvás.

Fiatal korban az ember amúgy is gyorsan fejlődik, így ráér 18 éves kor után elgondolkozni a szükséges étrend-kiegészítők használatán.