PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

RÓLUNK

Webáruházunk azért jött létre hogy az emberek számára olyan táplálékkiegészítőket tudjunk ejuttatni melyeknek minősége messze meghaladja a többi magyarországon elérhető márkák minőségét.

Megannyi olyan speciális termékkel dolgozunk melyeket a legtöbb ember egyenlőre nem ismer, de angliában és amerikában már igencsak elterjedtek a sportolók és az egészségüket elsőszámba helyező emberek körében. 

3 cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a MUSCLE RAGE™, mely kizárolag speciális termékekkel foglalkozik melyeknek a teljesítmény fokozó hatása gyorsan érezhető. 
Legtöbb termékük a hatékonyabb izomépítésre, a gyorsabb zsírégetésre, és az egészség megóvására lett létrehozva.

Nekik köszönhetően mindenki lemondhat a szteroidok használatáról, mert termékeik mellékhatások nélkül segíthetnek felgyorsítani az izomépítést, valamint a zsírégetést. 

- A második a THE PROTEIN WORKS™, mely a legfinomabb fehérje süteményeket, mogyoróvajakat, és vegán finomságokat gyártja manapság. Megannyi különböző fehérje és vitamin készítményt gyártanak, melyekből több is díjnyertes. Termékeik nem csak hogy kitűnően finomak, de kizárólag minőségi alapanyokból állnak.

- A harmadik a 7 NUTRITION™, mely egy europában gyorsan növekvő és több díjat nyert cég, mely 3 különböző laborral vizsgáltatja be termékeit, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsa. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legfinomabb Tejsavó Fehérjéket és Bcaa készítményeket.


Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, így kártya adataidat nem nálunk kell majd megadnod.
- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- UTÁNVÉTES FIZETÉS:
Fizetés átvételkor a GLS futárnak készpénzben.Kiszállítás:
GLS gyors futár által küldjük ki a megrendelt termékeket.
Csomagszámot és linket a csomagkövetéshez minden kliensünknek küldünk miután a megrendelt terméket átadtuk furátunknak.