PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Rólunk

Webáruházunk azért jött létre, hogy az emberek számára biztosítani tudjuk a leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb sportteljesítmény fokozását segítő készítményeket.

Megannyi olyan speciális termékkel dolgozunk melyeket a legtöbb ember egyenlőre nem ismer, de Angliában, Németországban és Amerikában is már igencsak elterjedtek a sportolók és az egészségüket elsőszámba helyező emberek körében. 

5 cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a MUSCLE RAGE™, amely ha az "egyedi és egyben hatékony"-ról van szó akkor az egyik piacvezető cég a mai étrendkiegészítő üzletben. Nekik köszönhetően tudjuk biztosítani mindenki számára a leghatékonyabb zsírégetőket és hormonszint optimalizálókat, valamint a legütősebb pre-workout készítményeket és a legfinomabb gyümölcs-zöldség formulákat. Termékeikre jellemző, hogy 100-ból 99 vevő elégedett velük.

- A második a GERMAN PHARMA™ amely kimondottan a legmodernebb izomépítő készítményekkel foglalkozik melyekkel felgyorsítható az izomépítés, és sokszor a zsírégetés folyamata is mellékhatások nélkül.
Nekik köszönhetően mindenki lemondhat a szteroidok használatáról, mert termékeik mellékhatások nélkül segítenek felgyorsítani az izomépítést, fokozzák az erőt és az állóképességet is.

- A harmadik a 7 NUTRITION™, amely egy europában gyorsan növekvő több díjat nyert cég. Jellemző rájuk, hogy 3 különböző laborral vizsgáltatják be termékeiket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legjobb minőségű tejsavó fehérje, kazein, bcaa, kreatin, ízületerősítő, és immunerősítő készítményeket.

- A negyedik a UNS SUPPLEMENTS™, amely megannyi különböző fehérje, vitamin és növénykivonat készítményt gyárt biztosítva a top minőséget és a megfizethető árat egyszerre. Nekik köszönhetően bárki hozzá juthat az olcsó és még is hatékony  étrendkiegészítőkhöz.

- Az ötödik a DR2 NUTRITION™, amely ugyancsak top minőségű vitaminokat és antioxidáns készítményeket biztosít megfizethető áron. Termékeikre jellemző a nagy kiszerelés és az optimális összetevő tartalom, így a legtöbb készítményük több hónapra elegendő mennyiséget nyújt a sportolók számára.


Fizetési lehetőségeink:


- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, így kártya adataidat nem nálunk kell majd megadnod.- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- UTÁNVÉTES FIZETÉS:
Fizetés átvételkor a GLS futárnak készpénzben.


Kiszállítás:
GLS Futárszolgálat által küldjük ki a megrendelt termékeket.
Csomagszámot és linket a csomagkövetéshez minden kliensünknek küldünk miután a megrendelt terméket átadtuk a futárnak.