PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Email: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefon: +36 30 17 12 170

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: 10-15 óra között
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

RÓLUNK

Webáruházunk azért jött létre hogy az emberek számára olyan táplálékkiegészítőket tudjunk ejuttatni melyeknek minősége messze meghaladja a többi magyarországon elérhető márkák minőségét.

Megannyi olyan speciális termékkel dolgozunk melyeket a legtöbb ember egyenlőre nem ismer, de angliában és amerikában már igencsak elterjedtek a sportolók és az egészségüket elsőszámba helyező emberek körében. 

4 cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a MUSCLE RAGE™, amely ha az egyedi és egyben hatékonyról van szó akkor az egyik piacvezető cég a mai étrendkiegészítő üzletben. Nekik köszönhetően tudjuk biztosítani mindenki számára a leghatékonyabb zsírégetőket, a legütősebb pre-workout készítményeket és a legfinomabb gyümölcs-zöldség formulákat. Termékeikre jellemző, hogy 100-ból 99 vevő elégedett velük.

- A második a GERMAN PHARMA™ amely kimondottan speciális  izomépítő készítményekkel foglalkozik amelyekkel felgyorsítható az izomépítés és a zsírégetés folyamata mellékhatások nélkül. Nekik köszönhetően mindenki számára továbbra is tudjuk biztosítani az MK677, LGD4033, és az OSTARINE hatóanyagú készítményeket.

- A harmadik a 7 NUTRITION™, amely egy europában gyorsan növekvő több díjat nyert cég. Jellemző rájuk, hogy 3 különböző laborral vizsgáltatják be termékeiket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legjobb minőségű Tejsavó Fehérje, Kazein, Bcaa, Kreatin, Ízületerősítő, és Immunerősítő  készítményeket.

- A negyedik a UNS SUPPLEMENTS™, amely megannyi különböző fehérje, vitamin és növénykivonat készítményt gyárt biztosítva a top minőséget és a megfizethető árat egyszerre. Nekik köszönhetően bárki hozzá juthat az olcsó és még is hatékony  étrendkiegészítőkhöz.


Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, így kártya adataidat nem nálunk kell majd megadnod.
- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- UTÁNVÉTES FIZETÉS:
Fizetés átvételkor a GLS futárnak készpénzben.Kiszállítás:
GLS gyors futár által küldjük ki a megrendelt termékeket.
Csomagszámot és linket a csomagkövetéshez minden kliensünknek küldünk miután a megrendelt terméket átadtuk furátunknak.