PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

Rólunk

Webáruházunk azért jött létre, hogy az emberek számára biztosítani tudjuk a leghatékonyabb és egyben legbiztonságosabb sportteljesítmény fokozását segítő készítményeket.

Megannyi olyan speciális termékkel dolgozunk melyeket a legtöbb ember egyenlőre nem ismer, de Angliában, Németországban és Amerikában is már igencsak elterjedtek a sportolók és az egészségüket elsőszámba helyező emberek körében. 

Több cég termékeit forgalmazzuk:

- Az első a MUSCLE RAGE™, amely ha az "egyedi és egyben hatékony"-ról van szó akkor az egyik piacvezető cég a mai étrendkiegészítő üzletben. Nekik köszönhetően tudjuk biztosítani mindenki számára a leghatékonyabb zsírégetőket és hormonszint optimalizálókat, valamint a legütősebb pre-workout készítményeket és a legfinomabb gyümölcs-zöldség formulákat. Termékeikre jellemző, hogy 100-ból 99 vevő elégedett velük.

- A második a 7NUTRITION™, amely egy europában gyorsan növekvő több díjat nyert cég. Jellemző rájuk, hogy 3 különböző laborral vizsgáltatják be termékeiket, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsák. Nekik köszönhetően árusíthatjuk a legjobb minőségű tejsavó fehérje, multivitamin, ízületerősítő, és immunerősítő készítményeket.

- A harmadik a UNS SUPPLEMENTS™, amely megannyi különböző fehérje, vitamin és növénykivonat készítményt gyárt biztosítva a top minőséget és a megfizethető árat egyszerre. Nekik köszönhetően bárki hozzá juthat az olcsó és még is hatékony  étrendkiegészítőkhöz.

- Az negyedik a DR2 NUTRITION™, amely ugyancsak top minőségű vitaminokat és antioxidáns készítményeket biztosít megfizethető áron. Termékeikre jellemző a nagy kiszerelés és az optimális összetevő tartalom, így a legtöbb készítményük több hónapra elegendő mennyiséget nyújt a sportolók számára.

- Az ötödik a WAR TORN LABZ™, amelynek köszönhetően továbbra is biztosítani tudjuk vásárlóink számára a legütősebb izomépítő és regenerációt fokozó készítményeket, mint például a sokak kedvencévé vált MK és OSTA, valamint a kettő kombinációja.

- A hatodik a DENSITY LABS™, amely ugyancsak az izomépítők terén örvend nagy hírnévnek. Világszinten náluk kapható most a legtisztább MK677 készítmény, így kötelességünknek éreztük mi is beszerezni ezt a vásárlóink számára.

- A hetedik a STROM SPORTS NUTRITION™, mely a jelenleg kapható leghatékonyabb természetes és koffeinmentes agyi kapacitást fokozó és egyben kortizolt csökkentő készítményt gyárja. E különleges készítményük neve: Support Max Neuro.

A nyolcadik a MANNAVITA™, amelynek köszönhetően forgalmazhatjuk mi is az IMUNEX-et, azaz legösszetettebb és leghatékonyabb alga komplex készítményt, ami egyszerre erősíti az immunrendszert és méregteleníti a test belső és külső részeit egyaránt.

- A kilencedik a CHAOS CREW™ amely kimondottan a látványosan hatásos zsírégető készítmények és pre-workout készítmények expert cége. Annak ellenére, hogy csupán 1 éve alakult cég, termékeik már most nagyon elterjedtek Angliában és Írországban egyaránt.


Fizetési lehetőségeink:

- BANKKÁRTYÁS FIZETÉS: Az OTP SIMPLE PAY online fizetési lehetőség által. 
Ha ezt a fizetési opciót választod a Simple Pay átírányít majd az ő weboldalukra, mely 100%-osan biztonságos, így kártya adataidat nem nálunk kell majd megadnod.- BANKSZÁMLÁRA TÖRTÉNŐ ÁTUTALÁS:
Miután leadtad a rendelésed és a banki előre utalást válaszottad, ezután a saját bankodnál kell majd elintézned az átutalást, melyet megtehetsz online, a bankod weboldalán, az applikációjukon is, vagy személyesen a bankodban is.
Ez ugyancsak 100%-osan biztonságos, mivel te intézed a dolgokat a saját fiókodban, nem kell megadnod semmilyen ismeretlen weboldalon bármiféle bankszámla információt.

- UTÁNVÉTES FIZETÉS:
Fizetés átvételkor a GLS futárnak készpénzben.


Kiszállítás:
GLS Futárszolgálat által küldjük ki a megrendelt termékeket.
Csomagszámot és linket a csomagkövetéshez minden kliensünknek küldünk miután a megrendelt terméket átadtuk a futárnak.