ProteinSupp®: Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp®: Erősebb - Egészségesebb - Jobb
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Laci
2022.11.29
Számomra is bizonyított! Kellett valami természetes amivel szinten tudom magamat tartani kox után, így beszereztem a Blitz-ből és az EpiMax-ból 2-2 dobozt. Ez a kettő párosítva nem csak hogy megtartotta amit eddig felszedtem, de még hozzá is tett a 2 hónap alatt ami nagyon komoly! Szkeptikus voltam, de ezek tényleg hatásos termékek.
K. Dávid
2022.10.22
Brutálisan fokozta az erőmet, pár hét után tényleg át visz minden addigi szinten. Most vagyok a második doboz végén, és 5kg-val nagyobb a súlyom. Nem tűnők se zsírosabbnak, se vizesebbnek úgyhogy a nagy része valószínűleg izom lesz. Számomra ez a készítmény többet nyújtott mint anno régen a naposim, pedig akkor még fiatalabb is voltam.
J. Gergő
2022.10.15
Az első héten csak a fokozott izomláz volt érezhető tőle, de a második héten már feltűnt, hogy mennyivel könnyebbnek tűnnek a súlyok, a harmadik héten pedig kb már minden gyakorlat jóval több súllyal is ment. Most vagyok a negyedik hétben és tömegben már 3kg feljött. Fekvenyomásban végre kimegy a 140 ami nekem nagy szó mert hosszú ideig a 130-on stagnáltam. Folytatom a szedését és ajánlom másoknak is.
Jani
2022.10.05
Ez tényleg kemény cucc! 4 kiló feljött 1 hónap alatt, és valami brutál sok erő. Most kezdem majd a második dobozt, de eddig 5-ből 10-es! ;)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza