FIGYELEM! 2024.08.19 - 2024.09.08 KÖZÖTT SZABADSÁGON LESZÜNK ÉS SZÜNETEL A CSOMAGFELADÁS EZ IDŐ ALATT!

Rómaiak 10:9-10 : "Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk."
Átlagos értékelés:
4.8 (5 vélemény)
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
W.Ildi
2023.08.14
Számomra kifejezetten jó ízű termék!
Rendszeres szedése biztosítja a megfelelő ásványi anyagokat és nincsenek éjszakai vádli görcseim.
P. Zoli
2023.05.31
Merem ajánlani mert ez valószínűleg a legjobb szerves ásványi anyag - elektrolit formula amit kapni lehet manapság. Az új verziónak az íze és az oldódása is teljesen rendben van.
Attila
2023.02.05
Egy olyan elektrolit készítményt kerestem amibe nem tesznek cukrot, de biztosítja az ásványi anyagokat amik ürülhetnek fizikális aktivitás mellett. Ebben a termékben megtaláltam azt és valójában még többet is, mert jóval többet nyújt mint egy átlag elektrolit készítmény.
Dávid
2022.10.31
Az íze miatt megy csak 4 csillag. Van valami citromos szerű íze, de annyira érezni az algákat, hogy nem kellemes és inkább csak bedobom szárazon az adagot a számba majd gyorsan iszom rá egy korty vizet, hogy minél gyorsabban letudjam. Összetételben amúgy kiváló és tényleg az egyik legprofibb szerves ásványi anyag komplex, csak az ízén javíthatnának.
Szilvi
2022.10.04
Rendkívül fontos az ásványi anyagok pótlása szerves és jól hasznosuló formában. Számomra az Elektronyk kombinálva Daily Vits-el, D3 és C vitaminnal garantálta hogy hidratált és egészséges maradjak egy kemény verseny diéta alatt is.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza