ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
K. Attila
2024.03.08
Nagyon komoly energiát ad egész napra már 1 kapszula is. Az edzések keményebbek és a formám is szépen alakul közben.
Dávid
2024.02.12
Szerintem mondhatjuk, hogy ez jelenleg a leghatékonyabb zsírégető készítmény amit kapni lehet. Látványosan pucol, egész naposan energizál és még a teljesítményt is fokozza fizikálisan és mentálisan egyaránt.
Roland
2023.10.03
Brutál látványos a hatása és így még semmilyen cucc nem pörgetett meg. Komoly energia löketet ad egész napra és szó szerint fokozta az erőmet és az állóképességemet. Ebből még vinni fogok.
C
2023.08.07
Két hét távlatából észrevettem pár dolgot: úgy lihegek tőle, mintha Clenbuterol lenne a szervezetemben, mínusz a paranoiás szorongás és remegés. A kondiban pedig egyes gyakorlatoknál instant lever a víz...

Energiaszint tekintetében fantasztikus. 10/10. Próbáltam az alternatív szedési módszert, félve attól, hogy a 300mg koffein egyszercsak kimegy a szervezetemből, és le leszek verve, mint az olcsóbb, koffeincentrikus PWO-k után. Nem ez lett; tiszta, egyenletes energiaszint, tökéletes fókusz, élénkség, és mindemellett agyilag is toppon vagyok, az ajánlott és az alternatív szedési módszer mellett is... A súlyok is mennek, diéta ellenére sem gyengültem... Sőt! Ilyen kevés kaja mellett nem szabadna ilyen erősnek lennem, és mégis :)

Hű, de látványosnak még nem mondanám a fejlődést, viszont hatásos. Szálkásabb vagyok, és valahogy mégis volumenesebb, az izmaim telítettebbnek néznek ki, és edzések után a bedurranás majdnemhogy egész napos.

A végére egy jótanács: mivel szeretek próbálkozni, meg nem hallgatni instrukciókra, mert "mi rossz történhetne?" hagytam a tolerancia felépítési időszakot, és a második nap 1 kapszuláról felugrottam a teljes dózisra... Meg is éreztem... Szóval csak óvatosan, vegyétek az időt arra, hogy a szervezetetek hozzászokjon.

Ezt még ki fogom egészíteni egy Slin-Rx-szel, illetve Attila ajánlására a Glycomaxszal, amit utólag is köszönök Neki, így biztos jobb, és látványosabb rekompozíciót tudok majd elérni; természetesen egy patent diétával, és erős edzésekkel.

Összességében 10/10, és biztos nem ez volt az utolsó, hogy rendeltem belőle.
A.P.
2023.07.24
Sok zsírégetőt próbáltam már de olyat aminek a hatása kb már napokon belül látványos tudni lenni még nem. Na ez olyan! Viccen kívül kb napról napra szálkásabb, formásabb vagyok és egyre kockásabb a hasam is. Ja és brutális energia löketet ad egész napra.
Sámson
2023.07.09
1997 óta edzek,és ilyet még nem tapasztaltam zsírégetésben.Szerintem ennyi vélemény elég…
Árpád
2023.06.14
Rendesen energizál és látványosan pucol is ahogy kell. Hatékonyabb mint az eddigi zsírégetők amiket próbáltam.
Gamer
2023.05.09
Ez tényleg egy hatékony zsírégető ami leolvasztja a fölösleget! Az energizáló hatása is nagyon ott van, emellett nem kell kávéznom, se preworkoutra nincs szükség.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza