ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zsolt
2024.03.08
Nekem bevált, hozza az elvártakat. Ajánlom.
K. Attila
2024.02.12
Nagyon durva termék! Heti szinten növelem a súlyokat a gyakorlatokban és izomtömegben is látványos amit hoz.
Jenő
2023.11.24
Sziasztok! Nekem is bevált ez a Nattyquad. Hamar megéreztem a teljesítmény fokozó hatását és szépen hozza a tömeget megfelelő étrend és edzés mellett.
Muscle
2023.09.14
Tenyleg hatekony, az ero-allokepesseg es izomteltseg fokozo hatasat hamar erezni. Tomegben is hozza amit kell es erezhetoen tobbet is tudok emellett a termek mellett enni. A Natty Stack mellett most ez lett a masik kedvencem. Mindketto termeket csak ajanlani tudom.
István
2023.04.29
Nekem ez vált be a legjobban!A senactiv hatását szinte azonnal megéreztem!Ez egy nagyon komoly naturál izomépítő!Szerintem érdemes 2 hónapot végignyomni vele,úgy kiváló eredményeket lehet vele elérni!Csak ajánlani tudom!
Ati
2023.02.05
Hamar megérezni a teljesítmény fokozó hatását és második hét után már a tömeget is hozza szépen. Mivel brutálisan fokozza a fehérjeszintézist, ezért érezni is, hogy igényli a szervezet a magasabb fehérjebevitelt. Erre szükség is van ahhoz hogy a termék a maximumot eredményezze. Erre figyeljetek oda, ha ezt szeditek, de ha ez rendben van akkor hozni fogja az elvártakat.
Viktor
2022.12.09
Nem olcsó, de megéri az árát, mert tényleg szépen hozza a tömeget és az erőt is. Annó nekem az Lgd-Osta párosítás hozott ennyit, szóval tudd valamit ez a Nattyquad. Merem ajánlani azoknak akik komolyan csinálják az edzést és esznek rendesen.
Dávid
2022.12.03
Brutál cuccos! Napról napra fokozza az erőm és állóképességem, tömegben pedig 3 hét alatt már fel is hozott majdnem 4 kilót ami elég komolyan látszik is. Folytatni fogom még két hónapig és írok majd a fejleményekről.
H. Sándor
2022.11.04
Várom hogy újból legyen belőle készleten mert az első dobozzal is már feljött rám 5kg aminek nagy része izom lehet mivel látványosan nagyobb súlyokkal tudok dolgozni most. Ráadásul a fizikális teljesítményem mellett érezhetően javult a mentális teljesítményem is. Fókuszáltabb és motiváltabb vagyok mostanában amióta szedem ezt a terméket.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza