ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ati
2023.02.05
Hamar megérezni a teljesítmény fokozó hatását és második hét után már a tömeget is hozza szépen. Mivel brutálisan fokozza a fehérjeszintézist, ezért érezni is, hogy igényli a szervezet a magasabb fehérjebevitelt. Erre szükség is van ahhoz hogy a termék a maximumot eredményezze. Erre figyeljetek oda, ha ezt szeditek, de ha ez rendben van akkor hozni fogja az elvártakat.
Viktor
2022.12.09
Nem olcsó, de megéri az árát, mert tényleg szépen hozza a tömeget és az erőt is. Annó nekem az Lgd-Osta párosítás hozott ennyit, szóval tudd valamit ez a Nattyquad. Merem ajánlani azoknak akik komolyan csinálják az edzést és esznek rendesen.
Dávid
2022.12.03
Brutál cuccos! Napról napra fokozza az erőm és állóképességem, tömegben pedig 3 hét alatt már fel is hozott majdnem 4 kilót ami elég komolyan látszik is. Folytatni fogom még két hónapig és írok majd a fejleményekről.
H. Sándor
2022.11.04
Várom hogy újból legyen belőle készleten mert az első dobozzal is már feljött rám 5kg aminek nagy része izom lehet mivel látványosan nagyobb súlyokkal tudok dolgozni most. Ráadásul a fizikális teljesítményem mellett érezhetően javult a mentális teljesítményem is. Fókuszáltabb és motiváltabb vagyok mostanában amióta szedem ezt a terméket.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza