ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
A.P.
2023.03.19
Érezhető és látványos is a hatása. Ajánlom azoknak akik komolyan edzenek, az étrendjük rendben van és fejlődni akarnak gyorsan de ugyanakkor természetes úton.
MDT
2023.01.17
Mivel anno már szedtem turkesterone-t és laxogenin-t is, és mindkettő be is vált így gondoltam teszem egy próbát ezzel a termékkel. Jól tettem, mert brutális kombó a kettő együtt, ráadásul ezzel a megadózisú turkesterone-al hamar meg is érezni hogy tolja fel az erőt napról napra. Most végzem majd az első dobozzal és csak a 4 hét alatt felhozott 3 kilót (hozzá teszem 15éves edzésmúlt mellett) ami száraznak is tűnik ráadásul.
Hatékony cucc, ajánlom.
Bence
2023.01.09
Ez komoly cucc! Hagyni kell neki 1-2 hetet de miután beüt csak úgy dobálja az ember a súlyokat, és a száraz tömeg is jön fel látványosan. Elégedett vagyok, most rendeltem a következő dobozt.
Marci
2022.12.16
Két hete megy még csak de már fokozta az erőmet, fekvenyomásban és gugolásban is 10kilóval több ment ki. A többi gyakorlatnál is vagy a súlyon emeltem vagy ismétlésből megy több. Tömegben kb 1kg-val lehetek több de sokkal teltebbnek tűnnek az izmaim. Írok majd még a fejleményekről, de eddig 5ből 5ös!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza