ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sámson
2023.03.17
Régebben vásároltam a proteinsuppon ezt a terméket (és nyáron fogok még) az első 3 hétben olyan fejlődésen mentem keresztül,hogy egyszerűen nem hittem el milyen eredményt hozhat ha jókor “kapcsol” az inzulin.Brutális amit hozzátesz az edzéshez:1,rosszabb minőségű kajával is tökéletes edzés 2,folyamatosan “betöltött” feszes izomzat 3,hatalmas erő,intenzitás egész edzés alatt 4,nincs teltségérzet(valószínűleg az emésztésre is hat)5,edzés előt vagy után(és bármikor a “nagy zabálassal”)6, az összes tápanyagot jó helyre menedzseli ez a formula( semmit a zsírnak mindent az izomnak!!!!)110 kilosan 2x3 szem tökéletesen hatott .(így 40 napra elég)mert hatalmas dózis van benne…Ajánlom mindenkinek akinek 1,megakadt a fejlődés izomnövelésben 2,elfogy az energia edzés közben( nem hozza a sima kaja és edzés előtti kiegészítő sem a kitartást)3, komoly diéte és zsírégetés és cardio melett is fedett a külső…. Beszedését két távolabbi időben ajánlom (6-8 óra elteltével)és természetesen egyiket az edzés előtti kajálással…
János
2023.01.25
Az ünnepek alatt remekül teljesített mert kb semmi fölösleg nem jött fel, pedig ettem rendesen. Izomzatban viszont hozhatott valamit mert kidolgozottabb és erősebb is vagyok mostanában. Egy fontos dolog még amit meg kell említenem, hogy a vérnyomásom és a vércukrom is hibátlan amióta szedem, ezáltal a közérzetem is sokkal jobb.
M. Péter
2022.10.20
Óriási segítség most a tömegelős időszakban. Sokkal szárazabban jönnek fel a kilók és a szokásosnál is teltebbek az izmaim. Derékról pedig mintha még ment is volna le az elmúlt hetekben. Merem ajánlani.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza