ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dani
2024.02.13
Kiváló termek ! Végre egy 10%-os Tongkat ali. Sokat dobott az erőszintemen es érezhetően a tesztoszteron szintemen is. Csak ajánlani tudom! Fadogia-val és Cistanche-el kombinálva pedig meg erősebb !
Atesz
2023.10.28
Fadogia mellett nagyon ütős. Érezhetően tudta még hova fokozni a Fadogia tesztoszteron fokozó hatását.
Sámson
2023.08.16
Tökéletes készítmény(és valószínű,hogy a legtisztább tongkat ali jelenleg a piacon).45 évesen tökéletes kiegészítő a tesztoszteron fokozására.Libidó és edzéskedv sokkal jobb.Aki azt gondolja,hogy a magyarországon futtatott cégek olcsó tribulusa (és hasonló értelmetlen táplálékkiegészítője)is megteszi az hatalmasat téved…vagy ez a minőség(kicsit drágábban)vagy pénzkidobás olcsó fantázia névvel ellátott placebóra.
A.P.
2023.04.18
Érezhető volt a hatása még a Fadogia után is, úgyhogy valamit tényleg tud ez a Tongkat Ali. Most meg ezután elkezdtem a Cistanche-t és az is komoly cucc, arról is írok majd mindjárt véleményezést külön.
K Zoli
2023.03.23
Sok jót olvastam a Tongkat Aliról és mivel tudom, hogy itt a Proteinsupp-on megbízható a minőség így be is rendeltem magamnak egy dobozzal. Egy hete szedem még csak de az alábbiakat tapasztaltam eddig: tele vagyok energiával egész nap, kevésbé fáradok munka és edzés közben, ja és a szokásosnál is kanosabb vagyok. Ezek alapján azt tudom mondani, hogy teszi a dolgát ahogy kell és elégedett vagyok.
Szabó Balázs
2023.03.03
A Fadogia mellé dobtam be kísérőnek, és még tudta hova fokozni a hatást. Szét tépem a súlyokat a teremben, otthon pedig az asszony nem bírja tartani az iramot velem az ágyban. 50 évesen azért ez mond valamit, ezek a készítmények tényleg működnek.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza