ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Jani
2024.01.02
Érezhetően dobott rajtam erőben, állóképességben, regenerációban, és libidóban is. Ajánlom.
Zoli
2023.12.08
Érezhetően serkenti a tesztó és növi hormon szintemet is. Erősebb, energikusabb és fókuszáltabb lettem, mindemellett gyorsabb a regenerációm és még jobb az alvásminőségem is.
Atesz
2023.10.03
Komoly cucc de nem gondoltam volna hogy ennyire! Egyszerre hozza a régi osta és az mk hatását. Ja és ennek ott van pluszban a tesztoszteron fokozó és idegrendszert támogató ja és méregtelenítő hatása is amik óriási bónuszok. Tényleg csak ajánlani tudom.
Sámson
2023.08.16
Számomra a cistanche szedése fadogia kiséretében az mk 677 ibutamoren hatását hozza.A hatalmas éhségérzet nélkül és természetesen teljesn naturális növényi módon.nagyon ajánlom külön is,Regenerációs pihenést ad,edzésnél kondit,bedurranást…
Mr Muscle
2023.05.09
Rendesen érezni a teljesítmény és libidó fokozó hatását is. Valamint én azt vettem észre, hogy sokkal jobban durranok amióta szedem, az izmaim teltebbek a szokásosnál.
A.P.
2023.04.18
Lement egy doboz Fadogia, az sokat dobott rajtam azonnal, majd azután ment egy doboz Tongkat Ali, az is megdobott rendesen fizikálisan és mentálisan is, majd miután azt befejeztem elkezdtem azonnal ezt a Cistanche-t és ezt is nagyon érzem. Libidóban ez is nagyon megtolt, valamint ennél tényleg érezni a növekedési hormon fokozó hatását, tipikusan jobb alvás minőség, gyorsabb regeneráció, kipihentebb ébredés, és emlékszem az álmaimra is amióta ezt szedem. Emellett úgy érzem, hogy az agyam is jobban fog amióta szedem, fókuszáltabb és jobb hangulatú vagyok tőle. Kiváló készítmény ez is!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza