ProteinSupp® : Stronger - Healthier - Better
ProteinSupp® : Erősebb - Egészségesebb - Jobb

Átlagos értékelés:
5 (12 vélemény)
(12)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dani
2024.05.06
Nagyszerű termek! Érezhetően fokozza az eroszintet illetve az allokepesseget! Ezenfelül a száraz izom tömeg növelésében is látványos! Csak ajánlani tudom!
Árpád
2024.03.08
Ezt a terméket csak ajánlani tudom. Az Epi-Max mellett keményebbek az edzéseim, több az erőm, állóképességem és gyorsabban is regenerálódom.
Jani
2024.01.04
Kiválóan fokozza a teljesítményemet, az edzések sokkal keményebben mennek és még a munka is elviselhetőbb mellette.
Muscle
2023.10.25
Ez az első olyan izomépítést serkentő termék amelynek a hatását azonnal megéreztem. Tényleg képes azonnal fokozni az erő-állóképességet.
Atesz
2023.08.18
Az epicatechin hatóanyagnak annyi sok jó hatása van, hogy oldalakat írhatnék róla, de amit kiemelnék az a kb azonnal érezhető nagyobb erő-állóképesség és a fokozott tüdőkapacitás. Sok ismerősöm szedi és hasonlóan ők is azonnal megszokták érezni a hatását. Pár hét alatt pedig már külsőleg is látványos tud lenni a hatása. Az EpiMax a Nattybol-al tényleg brutális párosítás. Ajánlom, ha már külön külön teszteltétek akkor érdemes együtt is kipróbálni ezeket.
Sámson
2023.07.09
Az epicatechin a laxogenin mellett még mindig a legjobb naturális kiegészítő.Teljesítmény,kondició,izomnövelés minőségi módon,zsírvesztes emelett rengeteg egészség megőrző tulajdonság.Nagyon ajánlom.
István
2023.06.14
Komoly cucc! Már az első kapszula átlendített az addigi stagnálásomon fekvenyomásban, több súllyal tudtam edzeni és nem is fáradtam úgy. Ajánlom.
W. Ildikó
2023.05.03
Nagyon sokat javított a teljesítményemen és a külsőmön is. A közérzetem is sokkal jobb amióta szedem. Ajánlom mindenkinek!
Gyuri
2023.01.27
Ez lett az egyik kedvenc kiegészítője a fiamnak és nekem is. Mindketten szépen izmosodunk amióta szedjük és szó szerint edzésről edzésre egyre nagyobb súlyokkal edzünk.
Laci
2022.11.29
Több hónapos koxolás után is tudott javítani a formámon ez az Epi-Max a Blitz-el kombinálva. Erőben és tömegben is jött fel rám ami nagy szám PCT-ben.
Horváth Gábor
2022.11.08
Kiváló! Azonnali erő és állóképesség növekedést eredményezett nálam is, ami edzésről edzésre egyre komolyabb. Jobban is durranok edzés közben és egyre teltebbek az izmaim is amióta szedem. Ez tényleg egy szuper cucc!
Dávid
2022.10.03
Sok mindent szedtem már, de állóképességben semmi tolt még így meg! Ez a termék tényleg hatékony, és olyan szinten képes fokozni a teljesítményt már az első pár alkalommal is, hogy az tényleg lenyűgöző. Ebből gyakran fogok rendelni és másoknak is ajánlani fogom!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza