FIGYELEM! 2024.08.19 - 2024.09.08 KÖZÖTT SZABADSÁGON LESZÜNK ÉS SZÜNETEL A CSOMAGFELADÁS EZ IDŐ ALATT!

Rómaiak 10:9-10 : "Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz. Mert szívvel hiszünk, hogy megigazuljunk, és szájjal teszünk vallást, hogy üdvözüljünk."
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Roland
2024.04.24
Kellemes íze van és tényleg hatékonyan megdobja az edzéseimet. Nem pörget túl, hanem tiszta mellette a fejem és jobb a fizikális teljesítményem, valamint a hangulatom is.
A.P.
2023.10.03
Ez az egyik legjobb preworkout amit eddig hasznaltam. Tiszta energia, sok motiváció, nagyobb erő és állóképesség valamint jó hangulat, ha most így gyorsban jellemeznem kellene a hatásait. Az íze különleges de szerintem kimondottan finom. Ajánlom.
Atesz
2022.11.29
Valamit változtattak a formulán mert most a fél adag olyan erős mint régebben egy teljes adag.
Kiváló termék, szuper hangulatot és motiváltságot eredményez. A mostani verzió még gazdaságosabb így hogy sokkal erősebb és fele akkora mennyiség kell belőle. Javaslom mindenki számára, hogy az első pár nap mindenképpen csak fél adagokat (7,5g) szedjenek be és max utána emeljék meg teljes adagra (15g) a dózist.
Sanyi
2022.10.20
Örülök neki hogy újból kapható, be is rendeltem két dobozzal! Nekem ez lett a kedvenc edzés előtti formulám, tisztán energizál, fizikálisan is erősebbé tesz, és olyan motivációt ad ami ritka a többi hasonló kaliberű terméknél.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza