PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

TCM 1100 CREATINE - ELFOGYOTT! - Tri-Kreatin Malát - 400 Kapszula

TCM 1100 CREATINE - ELFOGYOTT! - Tri-Kreatin Malát - 400 Kapszula
Értékelés:

Cikkszám: TCM Creatine Capsules

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

KÉSZLETFELTÖLTÉS SZEPTEMBER 17.


TCM 1100 CREATINE.
TRI-KREATIN MALÁT.

400 Kapszulás Kiszerelésben.
1100 mg Tri-Kreatin Malát Kapszulánként.

Fokozzott Erő-Állóképesség.
Fokozott Energia.
Maximális Felhasznosulás.
Gyógyszerészeti Tisztaság.
Ultra Magas Minőség.


A trikreatin-malát egy összetett molekula, mely kreatin-monohidrátból és almasavból áll. Amint arra a neve is utal, egy almasav molekulához három kreatinmolekula kapcsolódik.

kreatin-monohidrátot, a trikreatin malát egyik alkotóelemét, glicinből, argininból és metioninből vonják ki. Segíti az ATP (adenozin-trifoszfát) termelődését és körforgását, mely az izomösszehúzódásban játszik jelentő szerepet.

A hagyományos kreatinfogyasztásról kimutatták, hogy segít növelni testsúlyt, a sovány izomtömeget, az izomerőt, az aerob állóképességet, az agyi funkciókat, és az általános sportteljesítményt.

Ezenfelül még a kreatin-monohidrát különös hatékonysággal növeli az izomnyomatékot és a robbanékony erőt, magasan tartja a tesztoszteron szintet, és gátolja a katabolizmust is. Ráadásul biztonságosan és hatékonyan lehet alkalmazni a teljesítmény és a testkompozíció javítására.

Az almasav a Krebbs-ciklusban köztes anyagként játszik szerepet, és segít ellátni energiával testünket. Mikor az almasav és a kreatin-monohidrát trikreatin-malátot alkotnak, az eredmény egy jóval vízoldékonyabb anyag, mely kiküszöböli az emésztőrendszerben elszenvedhető „vesztességeket”, valamint jóval hatékonyaban tud bekapcsolódni az ATP ciklusba. A trikreatin-malát ráadásul jobb biológiai felhasználhatósággal is rendelkezik, mint a kreatin-monohidrát.

A trikreatin-malátot használók rendszerint növekvő állóképességről és az intenzív edzések utáni javuló regenerációról szoktak beszámolni.


Összetevők 1 kapszulában: 1100 mg Tri-Kreatin Malát. 
A kapszula anyaga zselatin.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: 5 kapszula edzés előtt vagy edzés után.
Pihenő napokon: 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: A kapszula anyaga zselatin.


Ár: 6 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Jani2019.06.25. 12:03

Érezhető a hatása már egy hét után. 10 kapszulát szedek egy nap belőle és már most erőnövekedést tapasztaltam. Az állóképességemen is érzem a javulást, mert kevesebb pihenőre van szükségem két sorozat között.
Sokkal jobban érzem mint a monokat, szóval nekem megéri az árát.

#1 - Atesz2019.06.10. 17:56

Mindig is a tri-kreatin jött be a számomra a legjobban a kreatin összes verziója közül. Az egy plusz ráadás a számomra, hogy kapszulás formában van, mert így sokkal praktikusabb az adagolása. Napi 5 kapszula hozza amit kell, és a 400 kapszulás kiszerelés így 80 napra elegendő ami szuper ilyen áron.