PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Email: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom

Instagram: @proteinsuppcom

Telefon: +36 30 17 12 170

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: 10-15 óra között
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

A rendelések kezelése hétfőtől péntekig 10 - 18 óra között történik.

L-ARGININE 200g - Tiszta L-Arginin - Fokozott Nitrogén-Oxid Termelés

L-ARGININE 200g - Tiszta L-Arginin - Fokozott Nitrogén-Oxid Termelés
L-ARGININE 200g - Tiszta L-Arginin - Fokozott Nitrogén-Oxid Termelés
Értékelés:

Cikkszám: L-Arginine - 200g - Ízesítetlen Por Formában - Uns Supplements

L-ARGININE.
Fokozott Nitrogén-Oxid Termelés.

200g-os kiszerelés.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Fokozott Nitrogén Oxid (N.O.) Termelés.
Fokozott Bedurranás.
Teltebb Izomzat.

Az L-Arginin a Nitrogén Oxid (N.O.) előanyaga, a Nirgogén Oxid pedig tágítja és rugalmasan tartja az artériákat. Ennek eredményeképpen javul a vérkeringés és több oxigén, valamint tápanyag tud eljutni a szövetekhez. Javul az izomszövetek glükózfelvétele is, valamint az izmok gyorsasága és ereje is. Az Arginin a lassú és a gyors izomszöveteket egyaránt nagyobb teljesítményre, és gyorsabb regenerálódásra sarkallja. A javuló vérkeringés a szexuális teljesítőképességre is kedvező hatással lehet.

Az Arginin kezelések csökkentették a katabolizmust, és növelték a fehérjeszintézist, emellett a sebek gyógyulását is elősegítették. Az Arginin az anabolikus hormonok, az inzulin és a növekedési hormon termelődését is serkenti, valamint felgyorsítja az aminosavak metabolizmusát (glutamin és arginin), mely magyarázatul szolgál több klinikai eredményre is.

Az L-Arginin a nitrogén-oxid és a poliaminok prekurzorai, ezek a metabolitok számos anyagcserefolyamatban részt vállalnak. Az Arginin kiegészítőkről kimutatták, hogy növelik a növekedési hormon-és inzulinkiválasztást, és anabolikus hatásuk van az operáción átesett betegekre. A köztes anyagcseretermékek – a glutamin és a prolin – ugyancsak hasznosak a trauma utáni regenerálódásban.

Az Arginin fogyasztásának köszönhetően megnő az anabolikus hormonok szintje (inzulin, növekedési hormon) és az aminosav metabolitok mennyisége, beleértve az IGF-1-et (inzulinszerű növekedési faktor), a glutamint és a glutamátot is.

A L-arginin a szervezet védekezőképességének működéséhez is szükséges, segíti a szervezetben termelődő mérgező anyagok, főként az ammónia eltávolítását, és támogatja a máj méregtelenítő feladatát. Gyorsítja a sebgyógyulást, segíti a hámréteg, a kollagén képződését.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel vagy gyümölcslével összekeverve edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel vagy gyümölcslével összekeverve lefekvés előtt 15 perccel.

Összetevők: 100% L-Arginin.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa és gyógyszerésze, valamint szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét is! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!

Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot nem tartalmaz.

Ár: 3 490 Ft

+ Véleményt írok

#2 - Jani2020.09.09. 14:17

Ocsmány íze és szaga van, de ez a tiszta Argininnál normális. Ajánlott gyümölcslével vagy valami üdítővel meginni. Durrant és eresít is rendesen, úgyhogy a dolgát teszi ahogy kell.

#1 - Dávid2020.08.17. 13:52

Olcsó és hatékony, de kellemetlen az íze és a szaga is. Persze nem az ízéért isszuk ezeket a cuccokat, de azért a jó íz mindig egy bónusz, az ízesített AAKG verziója emiatt jobban bejött. Akit nem zavar az íze annak csak ajánlani tudom mert bedurrantásra és eresítésre kiváló.