PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

NOS BOMB™ - ELFOGYOTT! - Maximális Bedurrantság és Erő - Pump Formula

NOS BOMB™ - ELFOGYOTT! - Maximális Bedurrantság és Erő - Pump Formula
NOS BOMB™ - ELFOGYOTT! - Maximális Bedurrantság és Erő - Pump Formula
NOS BOMB™ - ELFOGYOTT! - Maximális Bedurrantság és Erő - Pump Formula
Értékelés:

Cikkszám: NOS BOMB

ELFOGYOTT! - SOLD OUT!

KÉSZLETFELTÖLTÉS JÚLIUS 10.


NOS BOMB
Extrém Nitrogén-Oxid Pump Formula.

Gyümölcs Puncs ízesítésben.

Extrém Bedurranás.
Brutális Eresség.
Erő és Állóképesség Fokozás.
Különlegesen Finom Íz.
Zero Cukor.


4 bizonyított összetevő magas dózisban a maximális bedurranás érdekében.
Ezekkel az összetevőkkel gyorsan és érezhetően megnövekedhet az erőd és az állóképességed is. Így nem csak hogy bőrrepesztő lesz az edzésed, de sokkal intenzívebb is.

Mi van az NOS BOMB-ban?

6000mg Citrulline malate - A citrulin-malát jelentősen javítja az intracelluláris nitrogén-oxid termelést. Azt is kimutatták, hogy visszaszorítja az izom fáradtságot és megnöveli az állóképességet rövid időn belül, mind emellett pedig segíthet az izomláz megszüntetésében és a gyorsabb regenerálódásban.

2500mg Betain - Tanulmányok bebizonyították, hogy akár 25% -kal megnövelheti az izmok erejét, kitolhatja az izmok fáradtság köszöbét és az NO szinteket hatékonyan megemelheti.

1500mg HydroMax - Hydromax-ot a Glanbia Nutritionals fedezte fel és védte le, ami a piacon a legkoncentráltabb és tiszta porított glicerin (65% glicerin és 35% szilícium-dioxid). Az edzés előtt bevitt hidromax megelőzheti a kiszáradást a testmozgás során, és növelheti az izmok berruntságát edzés közben.

200mg L-Norvaline - A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást.

Adagolási javaslat: 12.3g(egy púpos kanál) kizárólag edzés napokon edzés előtt 20 perccel üres gyomorra.

Összetevők: Citrulline malate 6000mg, Betain 2500mg, Hydromax 1500mg, L-Norvaline 200mg,
citromsav, természtes és mesterséges aromák, szukralóz, aceszulfám k, fd&c(színezékanyagok), szilícium-dioxid, kalcium-szilikát.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő anyagokat.

Ár: 10 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Atesz2018.11.01. 12:29

Durván bedurranok tőle edzés közben, és rendesen kitolja a fáradság küszöbömet.
A vattacukor íze miatt pedig kimondottan szívesen iszogatom :D .