PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

NOS BOMB™ - Maximális Erő-Állóképesség & Bedurranás - Strenght & Pump Pre-Workout Formula

NOS BOMB™ - Maximális Erő-Állóképesség & Bedurranás - Strenght & Pump Pre-Workout Formula
NOS BOMB™ - Maximális Erő-Állóképesség & Bedurranás - Strenght & Pump Pre-Workout Formula
NOS BOMB™ - Maximális Erő-Állóképesség & Bedurranás - Strenght & Pump Pre-Workout Formula
Értékelés:

Cikkszám: Nos Bomb Pre Workout

NOS BOMB
Erőt, Állóképességet & Bedurranást Fokozó Pre-Workout.

Gyümölcs Puncs Ízben (Nem Tartalmaz Cukrot).
369 g-os kiszerelés (30 Adag).

Extrém Bedurrantság.
Brutális Eresség.
Fokozott Erő.
Maximális Állóképesség.
Stimuláns Mentes.


4 bizonyított összetevő magas dózisban a maximális erő-állóképesség és a brutális bedurranás érdekében.

Mi van az NOS BOMB-ban?

Citrulline malate (6000 mg) - A citrulin-malát jelentősen javítja az intracelluláris nitrogén-oxid termelést. Azt is kimutatták, hogy visszaszorítja az izom fáradtságot és megnöveli az állóképességet rövid időn belül, mind emellett pedig segíthet az izomláz megszüntetésében és a gyorsabb regenerálódásban.

Betain (2500 mg) - Tanulmányok bebizonyították, hogy akár 25% -kal megnövelheti az izmok erejét, kitolhatja az izmok fáradtság köszöbét és megemelheti a nitrogén-oxid termelés szintjét is. Így hozzájárulva közvetlenül az erő és az állóképesség fokozásához is.

HydroMax (1500 mg) - A Hydromax a glicerin és a szilícium-dioxid legkoncentráltabb kombinációja. Az edzés előtt bevitt hidromax növeli az izmok teltségét és bedurrantságát, fokozza az állóképességet, és segíthet megelőzni a kiszáradást testmozgás közben.

L-Norvaline (200 mg) -  A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva az állóképesség és a regeneráció fokozásához.

Adagolási javaslat: 12.3g (egy púpos adagolókanálnyi mennyiség) edzés előtt 20 perccel üres gyomorra.

Összetevők: Citrulline malate 6000mg, Betain 2500mg, Hydromax 1500mg, L-Norvaline 200mg,
citromsav, aromák, szukralóz, aceszulfám k, színezékanyagok, szilícium-dioxid, kalcium-szilikát.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő anyagokat.

Akciós ár: 11 990 Ft helyett 9 990 Ft
Akció ideje: 2019.10.13 - 2019.10.20
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Dávid2019.10.16. 14:17

Végre egy hatékony koffein mentes preworkout! Sokszor késő este edzem így kerülöm a koffeines edzés előttiket. Ez a nos bomb megdobja a teljesítményemet minden edzésnél, több súllyal tudok edzeni és kevesebb pihenőre van szükségem. Csak ajánlani tudom!

#2 - Mr Gainz2019.09.01. 12:47

Rendesen megdobja az edzéseimet, szuperűl bedurrant és amióta használom sokkal erősebb lettem. Fekvenyomásban 20 kilót emeltem vele 1 hónap alatt, és a többi gyakorlat is nagyobb súlyokkal megy, szóval nekem ez elég bizonyíték hogy jó a termék. ;)

#1 - Atesz2018.11.01. 12:29

Durván bedurranok tőle edzés közben, és rendesen kitolja a fáradság küszöbömet.
A vattacukor íze miatt pedig kimondottan szívesen iszogatom :D .