PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

TCM CREATINE 500g - Tri-Kreatin Malát

TCM CREATINE 500g - Tri-Kreatin Malát
TCM CREATINE 500g - Tri-Kreatin Malát
Értékelés:

Cikkszám: Tri-Creatine Powder

TCM CREATINE.
TRI-KREATIN MALÁT.

500g-os Kiszerelésben.
Natúr Ízesítésben.
4,75g Tri-Kreatin Malát & 0,25g Taurin Adagonként.

Fokozzott Erő-Állóképesség.
Fokozott Energia.
Maximális Felhasznosulás.
Gyógyszerészeti Tisztaság.
Ultra Magas Minőség.


A trikreatin-malát egy összetett molekula, mely kreatin-monohidrátból és almasavból áll. Amint arra a neve is utal, egy almasav molekulához három kreatinmolekula kapcsolódik.

A kreatin-monohidrátot, a trikreatin malát egyik alkotóelemét, glicinből, argininból és metioninből vonják ki. Segíti az ATP (adenozin-trifoszfát) termelődését és körforgását, mely az izomösszehúzódásban játszik jelentő szerepet.

A hagyományos kreatinfogyasztásról kimutatták, hogy segít növelni testsúlyt, a sovány izomtömeget, az izomerőt, az aerob állóképességet, az agyi funkciókat, és az általános sportteljesítményt.

Ezenfelül még a kreatin-monohidrát különös hatékonysággal növeli az izomnyomatékot és a robbanékony erőt, magasan tartja a tesztoszteron szintet, és gátolja a katabolizmust is. Ráadásul biztonságosan és hatékonyan lehet alkalmazni a teljesítmény és a testkompozíció javítására.

Az almasav a Krebbs-ciklusban köztes anyagként játszik szerepet, és segít ellátni energiával testünket. Mikor az almasav és a kreatin-monohidrát trikreatin-malátot alkotnak, az eredmény egy jóval vízoldékonyabb anyag, mely kiküszöböli az emésztőrendszerben elszenvedhető „vesztességeket”, valamint jóval hatékonyaban tud bekapcsolódni az ATP ciklusba. A trikreatin-malát ráadásul jobb biológiai felhasználhatósággal is rendelkezik, mint a kreatin-monohidrát.

A trikreatin-malátot használók rendszerint növekvő állóképességről és az intenzív edzések utáni javuló regenerációról szoktak beszámolni.

Összetevők: 95% Tri-Kreatin Malát, 5% Taurin.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: 5g TCM Creatine 250ml vízzel összekeverve edzés előtt vagy edzés után.
Pihenő napokon: 5g TCM Creatine 250ml vízzel összekeverve reggeli előtt közvetlenül.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő anyagot.

Ár: 5 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok

#1 - Dani2019.10.12. 14:54

Hozza az erőt rendesen! Napi 2 adagot fogyasztok belőle, és érezhetően megdobta az edzéseimen nyújtott teljesítményemet. Csak ajánlani tudom.