PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

CARDA RAGE™ - Izomépítés, Zsírégetés, Izületerősítés - Muscle Builder, Fat Burner, Joint Care

CARDA RAGE™ - Izomépítés, Zsírégetés, Izületerősítés - Muscle Builder, Fat Burner, Joint Care
CARDA RAGE™ - Izomépítés, Zsírégetés, Izületerősítés - Muscle Builder, Fat Burner, Joint Care
CARDA RAGE™ - Izomépítés, Zsírégetés, Izületerősítés - Muscle Builder, Fat Burner, Joint Care
Értékelés:

Cikkszám: Carda Rage

CARDA-RAGE™.
Fokozott Izomépítés, Zsírégetés, Állóképesség, Izületerősítés.

Cardarine + Osta Rage.
2 az 1-ben Stack.

90 kapszulás kiszerelés.

Látványos Izomépítés.
Fokozott Zsírégetés.
Állóképesség-fokozás.

Izületerősítés.


- A benne található Osta Rage (más néven Ostarine) fokozza az izmokban található androgén receptorok aktiváltságát, mely erősebb és nagyobb izmokat eredményez rövid időn belül.

- Emellett az Osta Rage felgyorsítja a csontok, izületek és kötőszövetek gyúgyulását is, így ezáltal is hozzájárul az erő megnöveléséhez és a mobilitás javulásához.

- A benne található Cardarine blokkolja a zsírok lerakódását és fokozza a zsíroxidációt, azaz a zsírok átalakulását energiává. Ez tehát egy gyorsan észlelhető zsírégetéshez vezet.

- Emellett a Cardarine felviszi az egekbe az állóképességet, mely már az első kapszula bevételekor érezhető. Ez a fáradtságküszöb kitolódását és a szükséges pihenési idő lecsökkenését jelenti, mely egy sokkal intenzívebb edzéshez vezet.

Adagolás: Férfiak számára 2 kapszula reggelenként, maximum 8 hétig. Nők számára 1 kapszula reggelenként, maximum 8 hétig.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel! A 4 hét szünet alatt ne használja a Carda-Rage, Osta Rage, Cardarine és Lgd Extreme termékeket!

Összetevők egy kapszulában:
(2S)-3-(4-cyanophenoxy)-N-[4-cyano-3 -(trifluoromethyl)phenyl]-2-hydroxy-2-methylpropanamide 10mg, {4-[({4-methyl-2-[4-(trifluoromethyl)phenyl]-1,3-thia-zol-5-yl}methyl)sulfanyl] -2-methylphenoxy}aceticacid 10mg, rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát, sztearinsav, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: Zselatint tartalmaz.

Ár: 18 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Jani2019.05.15. 16:19

Hasonlóan az előző kommentekhez én is csak jókat tudok mondani a termékről!
A 8 hetes kúra után sokkal nagyobb, erősebb, de ugyanakkor szálkásabb is vagyok. A mérleg +2,5 kilót mutat, de külsőre sokkal többnek tűnik.
A 4 kockásból, 8 kockás hasam lett úgyhogy értitek miről van szó. :D

Köszönöm az ajándékokat és a hasznos tanácsokat is ProteinSupp!

#2 - Feri2019.03.28. 14:38

A legjobb tápkieg amit valaha is használtam!
Izmosabb és erősebb lettem, miközben látványosan jött le rólam zsír.
Az edzések sokkal jobban mennek, nagyobb súlyokkal ráadásul és a futás, biciklizésnél pedig sokkal hosszabb távokat vagyok képes megcsinálni.

Szuper termék! Legközelebb az MK-47-et tesztelem!

#1 - Atesz2018.11.18. 19:03

6 hetes kúra után 3 kg izom jött fel és ráadásul úgy hogy mellette még le is szálkásodtam. Az üzeleteimen is érzem hogy megerősödtek, az állóképességem meg brutálisan felment.