PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

THE ULTIMATE™ - Brutális Tömeg & Erő - Maximum Size & Strenght - 2 Sarms Stack

THE ULTIMATE™ - Brutális Tömeg & Erő - Maximum Size & Strenght - 2 Sarms Stack
THE ULTIMATE™ - Brutális Tömeg & Erő - Maximum Size & Strenght - 2 Sarms Stack
Értékelés:

Cikkszám: The Ultimate - MK + LGD

THE ULTIMATE™.
MK-47 + LGD Extreme Együtt.

60 kapszulás kiszerelés.
10mg MK + 4,5mg LGD kapszulánként.

Brutális Izomtömeg.
Maximális Erő.
Megnövekedett Étvágy.
Gyorsabb Regeneráció.
Erősebb Izületek.
Jobb Minőségű Alvás.

A termékek ára különállóan: 37 980 Ft.

Megtakarítás a The Ultimate™-el: 12 990 Ft.

A The Ultimate kiváló azok számára akik tömegelni szeretnének anélkül, hogy fölösleges zsírt pakolnának magukra. Gyorsan és érezhetően fokozza az erőt és látványos izomtömeget eredményez.

Összetevői:

Lgd Extreme : Szelektíven aktiválja az androgén receptorokat az izmokban, így hatékonyan eredményez nagyobb és erősebb izmokat mellékhatások nélkül. Az Lgd-ről a tanulmányok azt mutatták ki, hogy kissebb dózisban is hasonlóan hatásos volt izomépítésre, mint az Osta Rage. Az Lgd kiváló tömegeléshez, mert gyorsan hoz látványos mennyiségű izomtömeget.

MK-47 : Növekedési Hormon & IGF-1 Fokozó Szekretagóg. Fokozza a regenerációt, az izomépítést, a tápanyagok felhasznosulását, a zsíranyagcserét és az alvás minőségének javulását. 
Az MK-47 tiszta és tartós izömtömeget eredményez, miközben segít a zsírégetésben is. Mindemellett pedig öregedésgátló hatással bír. 

Adagolási javaslat: 
Férfiaknak: Napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel és használjon egy PCT készítményt (Pl: Regenerate PctAnnihilateKing Test) ez idő alatt! 
Ezalatt az idő alatt ne használja az Osta Rage, Carda-Rage, Cardarine, Lgd Extreme és a Quad termékeket!
Nőknek: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül. 
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Ezalatt az idő alatt ne használja az Osta Rage, Carda-Rage, Cardarine, Lgd Extreme és a Quad termékeket!

Összetevők egy kapszulában: 
(R)-1-(2-MethylallanylO-Benzyl-D-Seryl)-1-(Methylsulfonyl)-1,2-Dihydrospiro( in-dole3,4-piperidine) - 10mg,
4-((R)-2-((R)-2,2,2-Trifluoro-1-Hydroxyeth-yl))Pyrrolidin-1-1-yl)-2-TrifiluoroMethyl)Benzonitrile - 4,5mg, 
rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát, sztearinsav, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője vagy dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott a készítmény használata! 18 éven aluliak számára nem ajánlott a készítmény használata! Gyógyszerekkel egy időben nem javasolt a termék használata!

Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz.

Ár: 24 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#9 - Jani2020.02.15. 15:10

Komoly cucc tényleg. Sok erőt és tömeget hozott, nulla mellékhatással.
A 2 hónapos kúra alatt 7 kiló jött fel, amiből szerintem 6 ténylegesen izom is.
Erőben is nagyon érzem amit hozott, pl fekvenyomásban 130-ről, 150-re felmentem vele, gugolásban 150-ről 180-ra. Mivel felnyomta az étvágyam így többet is ettem, de oda figyeltem, hogy az étel minőségi legyen, és így tényleg úgy tűnik hogy nem is jött fel fölösleg.
Nekem nagyon bejött, így én is csak ajánlani tudom.

#8 - Viktor2020.01.18. 12:41

Többet hoz bizonyos szteroidoknál, ráadásul mellékhatások nélkül! Mi kell még? :D
Brutál cucc, nagyon remélem, hogy nem szűnik meg végleg!

#7 - Nagy E.2019.12.05. 22:17

80 éves, csontritkulásos, 5-szörös gerincsérvben szenvedő, lábain már izomsorvadásos tüneteket mutató Apukámnak nyertetek eddig 1 teljes évet!
Most túrázik, vígan utazgat Európában!
Az Ultimate és a Quad felváltva használva kiválóan növelték a csontsűrűséget, zárták a szétfoszlott porckorong-tokokat és regenerálták a sorvadt lábizmokat mellékhatások nélkül.

A ProteinSupp csapata nagyon segítőkész és remek tanácsokat ad, foglalkoznak az ember igényével és az egyedi esetekhez is kiválóan értenek.

#6 - Fiastyúk2019.11.07. 13:48

Sok gyermekes, 50-es nő vagyok, összesen 15 évig szoptattam, ennek megfelelően pocsék a fogazatom, kiritkult az ínycsontom..
2019 elején szerettem volna implantátumot ültettetni 2 hiányzó fogam helyére, azonban az íny-csontléc sorvadtsága miatt a fogorvosom nem vállalta a beültetést.
Az MK-47 szabályos, kúra-szerű használata, és minden héten 1-2-szer MK-47 helyett Ultimate-et használva 7 hónap elteltével fogorvosom imantátum befogadására alkalmas csontszövetet talált a kontroll alkalmával, majd 1 hónap elteltével mindkét implantátumot beültette.
Most kb. a vasszeget is elrágom velük!

A másik nyűg, amitől megszabadultam, a sokat szült nők ritkán bevallott nyavalyája, a farokcsigolyák agresszív fájdalma üléskor, ülő helyzetből felálláskor. Valószínűleg a csigolyaközi szalagok megerősödése miatt lehet, de az MK-47 /kevés Ultimate kúra hatásaként megszűnt a farokcsont-sajgás is.

#5 - T Dávid2019.11.03. 13:52

Hatékony! Sok erőt és izmot hozott fel a mostani tömegelős diéta alatt.
2 hónappal ezelőtt 85 kg voltam és 3 x 110 ment fekvenyomásban, most pedig 95 kg vagyok és 3 x 140 megy. A szteroidokat mindig is kerültem, viszont kerestem az altenatív megoldást rájuk és úgy tűnik, hogy azt megtaláltam itt!
Csak ajánlani tudom a terméket és a ProteinSupp webshopot is!

#4 - F Dániel2019.11.01. 13:03

Nagyon jó termék, az elején mint megtudtam az LGD miatt kicsit letargikus voltam de mind súlyba és erőbe is nagyon sokat segített ! Mindenkinek ajánlom !

#3 - E Peti2019.10.05. 14:12

Tényleg brutális amit hoz! Még csak 3 hete megy de már 3kg feljött! Már most kérdezgetik, hogy mit szedek mert mások állítása szerint elég látványos a változás. Én erőben nagyon érzem a különbséget mert már most sokkal több súllyal tudok dolgozni és kevesebb pihenőre is van szükségem két sorozat között. Nagyon jókat alszom amióta megy az Ultimate, és sokkal élethűbbek az álmaim is. Csak jót tudok mondani a termékről. Majd írok megint, miután megcsináltam a 2 hónapos kúrát! ;)

#2 - Tamás2019.07.25. 11:30

Hozza az erőt és a tömeget is rendesen. 2 hónapos kúrát csinálok vele és az első doboz végére lett látványos a változás. Most a második doboz felénél járok és már mindenki kérdezi hogy mit szedek. Majd írok még miután befejeztem a kúrát.

#1 - Mr D.T.2019.05.18. 00:09

Durva termék! Nem gondoltam volna, hogy van olyan "cucc" ami legális, mellékhatásoktól mentes és hoz annyit mint egy danabol kúra, ráadásul szálkásan.

Hát van bezony, és ez a "The Ultimate" az a termék!

2 hónapos kúra után: +5kg izom. Testzsír maradt ugyanaz mint a kúra előtt.
+ 30 kg fekvenyomásban rúddal
+ 25 kg széleslehúzás állhoz
+ 35 kg evezésben gépnél
+ 50 kg gugolásban
+ 50 kg felhúzásban
+ 15 kg francirúdas bicepszhajlításban
+ 20 kg francirúdas tricepszhajlításban
és akkor most csak a fő gyakorlatokat említettem, de szal értitek a lényeget.

Ajánlom mindenkinek, aki komolyan veszi a testépítést!