PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

ZMB+GMC™ - Alvást Segítő Készítmény - ZMA + GABA + MELATONINE + NAC

ZMB+GMC™ - Alvást Segítő Készítmény - ZMA + GABA + MELATONINE + NAC
ZMB+GMC™ - Alvást Segítő Készítmény - ZMA + GABA + MELATONINE + NAC
Értékelés:

Cikkszám: ZMB+GMC

ZMB+GMC.
CINK-MAGNÉZIUM-B6 + GABA-MELATONIN-NAC.

Elalvást Segítő Készítmény.

90 Kapszulás Kiszerelés. 

Gyors Elalvás.
Békés & Mély Alvás.
Fokozott Regeneráció.
Erősebb Immunrendszer.
Nyugodtabb Idegrendszer.
Fokozott Tesztoszteron Termelés.
Fokozott Növekedési Hormon Termelés.

A ZMB+GMC lefekvés előtt alkalmazva elősegíti az elalvást, a regenerációs folyamatok felgyorsulását, valamint a Tesztoszteron és a Növekedési Hormon maximális termelődését.

Aktív komponensei férfiaknál hatékonyan növelték az anabolikus hormonok szintjét, köztük a Tesztoszteront, az IGF-1 -et és a Növekedési Hormont, és így a fizikai erőt és az immunrendszert is.

A nők esetében segíti a hormon szintek kiegyensúlyozottság biztosítani és ugyancsak fokozza az IGF-1 és a Növekedési Hormon szintjét, így segítve a regeneráció felgyorsulását és az immunrendszer megerősítését is.

Férfiaknál és Nőknél is egyaránt tapasztalható a könnyebb elalvás, az alvás minőségének javulása, a regeneráció felgyorsulása, valamint az erősebb immunrendszer és idegrendszer.

Összetevők 3 kapszulában (1 adag): 

Magnézium Citrát and Magnézium Oxid: 1008 mg
- Ebből Magnesium: 503 mg - 134% RDA
Cink Citrát: 96 mg
- Ebből Cink 30 mg - 300% RDA
B6 Vitamin: 10mg - 714% RDA
Vitamin E: 39 mg - 325% RDA
GABA (gamma-aminobutyric acid): 750mg
N-Acetil-L-Cisztein: 200 mg
Melatonin: 0,9 mg

Egyéb összetevők: zselatin, zsírsavak magnéziumsói.

Adagolási javaslat: Napi 3 kapszula lefekvés előtt üres gyomorra.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt  megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze, szakképzett edzője,  dietetikusa vagy más szakember véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa, gyógyszerésze vagy dietetikusa véleményét!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

Ár: 5 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#6 - Zoltán2019.11.19. 19:26

4 óra alatt kipihenten és hamarabb ébredtem mint a telefonom ébresztett volna az első használatra, azóta is használom szinte mindig munka napokon.
Ajánlani tudom mindenkinek

#5 - Joe2019.11.06. 22:49

Nagyon hasznos termék elalvás előttre, tele fontos hatóanyagokkal.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

#4 - Viktor2019.09.28. 09:30

Hatásos már az első alkalommal. Nagyon jól ellazít és sokkal mélyebben alszik tőle az ember. Reggelente kipihentebben ébredek amióta ezt a terméket használom. Csak ajánlani tudom!

#3 - Csaba2019.07.31. 11:13

Tényleg segít az elalvásban, valamint mélyebben is alszom tőle. Reggelente kipihentebben ébredem, és energikusabb is vagyok napközben amióta használom ezt a terméket.

#2 - Jani2019.06.28. 19:30

Ütős elalvást elősegítő készítmény!
Nagyon sokat segít abban, hogy békés állapotba kerüljek elalvás előtt, és könnyebben elaludjak. Az alvásom minősége is sokat javult, az álmaim valósághűbbek és reggel sokkal kipihentebben ébredem.

#1 - Balázs2019.05.03. 16:17

Nagyon jól alszom tőle! Lefekvés előtt érezhetően megnyugtat, majd könnyedén elalszom. Reggel energikusabban ébredek, és motiváltabb vagyok nap közben. A libidómra is nagyon jó hatással van, ami azt jelenti, hogy akkor a tesztoszteronomat is sikeresen fokozza.
Ez egy 5 csillagos termék.