PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

AAKG 300g - Arginine Alpha Ketoglutarate - Fokozott Nitrogén Oxid Termelés

AAKG 300g - Arginine Alpha Ketoglutarate - Fokozott Nitrogén Oxid Termelés
AAKG 300g - Arginine Alpha Ketoglutarate - Fokozott Nitrogén Oxid Termelés
Értékelés:

Cikkszám: AAKG - 300g - Nitrogen Oxide Booster - UNS Supplements

AAKG 300g.
Arginin-Alpha-Ketoglutarát.

300g-os kiszerelésben. 
Eper, és Fekete Ribizli ízesítésekben.

Fokozza a Bedurranást Edzés Közben.
Fokozza az Izmok Teltségét.
Segíti az Oxigén Áramlást az Erekben.
Segíti a Tápanyag Áramlást.
Felgyorsítja a Regenerációt.
Immunrendszer Erősítő Hatással Bír.

Az AAKG segíthet javítani a vérkeringést, mivel az arginin a Nitrogén Oxid (N.O.) előanyaga, a Nirgogén Oxid pedig tágítja és rugalmasan tartja az artériákat. Ennek eredményeképpen javul a vérkeringés és több oxigén, valamint tápanyag tud eljutni a szövetekhez.  

Az arginine alpha-ketoglutarate (AAKG) az arginin aminosav és az alfa-ketoglutarát molekula kombinációjaként jön létre. Az arginin egy esszenciális aminosav, az alfa-ketoglutarát pedig jobb hasznosulást biztosít.

Az AAKG fokozza az izomszövetek glükózfelvételét, a lassú és a gyors izomszöveteket egyaránt nagyobb teljesítményre, és gyorsabb regenerálódásra sarkallja. A javuló vérkeringés a szexuális teljesítőképességre is kedvező hatással lehet.

Az AAKG kezelések csökkentették a katabolizmust, és növelték a fehérjeszintézist, emellett a sebek gyógyulását is elősegítették. Az AAKG az anabolikus hormonok, az inzulin és a növekedési hormon termelődését is serkenti, valamint felgyorsítja az aminosavak metabolizmusát (glutamin és arginin), mely magyarázatul szolgál több klinikai eredményre is.

Az arginin és az ornitin a nitrogén-oxid és a poliaminok prekurzorai, ezek a metabolitok számos anyagcserefolyamatban részt vállalnak. Az AAKG kiegészítőkről kimutatták, hogy növelik a növekedési hormon-és inzulinkiválasztást, és anabolikus hatásuk van az operáción átesett betegekre. A köztes anyagcseretermékek – a glutamin és a prolin – ugyancsak hasznosak a trauma utáni regenerálódásban.

A kísérletek során az AAKG kiegészítés megnövelte a glutamin és az arginin mennyiségét a vázizomzatban, valamint jó hatással volt az immunrendszer működésére is. Az immunerősítő hatás arra utalhat, hogy az AAKG növelheti a szervezet ellenállóképességét, különösen sérülés vagy akut stressz esetén. Az AAKG kiegészítők (napi 15 gramm 5 hónapon keresztül) a gyermekek növekedését is felgyorsította. Az AAKG fogyasztásának köszönhetően megnő az anabolikus hormonok szintje (inzulin, növekedési hormon) és az aminosav metabolitok mennyisége, beleértve az IGF-1-et (inzulinszerű növekedési faktor), a glutamint és a glutamátot is.

Egy másik, egészséges férfiakon végzett kutatás során napi 10 gramm AAKG 20-30%-os növekedést eredményezett az inzulinkiválasztásban, mely az arginin valamint az alfa-ketoglutarát önállóan történő szedése során nem volt tapasztalható.

Egy újabb laboratóriumi kutatás szerint az AAKG szignifikánsan növelte a humán fibroblasztok mennyiségét – ezek hasonlóak az izomsejtekhez. Ez a hatás dózisfüggő volt, ami azt jelenti, hogy minél nagyobb mennyiségben adagolták az AAKG-t (és nem az arginint vagy az alfa-ketoglutarátot külön-külön), annál nagyobb volt a hatás.

Egy másik kutatásban 14 traumán átesett páciens bevonásával vizsgálták az AAKG antikatabolikus hatását. Az egyik csoport 20 gramm AAKG-t kapott naponta, minek hatására jelentősen megnövekedett a fehérjeszintézis mértéke, valamint az inzulinszint, a növekedési hormon szintje és a szabad aminosavak mennyisége is a másik, placebo csoporthoz viszonyítva.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon 5g (egy adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel összekeverve lefekvés előtt 15 perccel.

Tápanyag tartalom                   100 g-ban                  5 g-ban
         AAKG                                   87,5 g                       4,38 g

Összetevők: Arginin Alpha Ketoglutarát, citromsav, szukralóz, aroma.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Gyuri2021.05.15. 18:03

Finom és teszi a dolgát ahogy egy AAKG készítménynek tennie kell. Az ára is korrekt.

#2 - Dávid2020.08.17. 14:24

Jól bedurrant és eresít és az íze is finom. Ár-értékben is az egyik legjobb arginin készítmény.

#1 - Tibor2020.07.23. 13:06

Kiváló ár-érték, az pedig már csak a bónusz hogy ráadásul finom is!