PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

BETA ALANINE 200g - ELFOGYOTT! - Fokozott Fizikális Teljesítmény

BETA ALANINE 200g - ELFOGYOTT! - Fokozott Fizikális Teljesítmény
BETA ALANINE 200g - ELFOGYOTT! - Fokozott Fizikális Teljesítmény
Értékelés:

Cikkszám: Beta Alanin - 200g - Tiszta Por - Pure Powder - UNS Supplements

BETA ALANINE.
Fokozott Fizikális Teljesítmény.

200g-os Kiszerelésben.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Fokozott Állóképesség.
Természetes Energizálás.
Csökkent Fáradtság.
Kevesebb Izomláz.
Gyorsabb Regeneráció.

A β-Alanin növeli az izmok karnozin koncentrációját. A karnozin egy dipeptid, tehát két összekapcsolódott aminosav, mely kritikus szerepet játszik a sportteljesítmény növelésében.

Edzés közben a dolgozó izmok pH szintje csökken. Az azonnali energiaszükséglet biztosításakor az üzemanyag bomlástermékeként hidrogén ionok keletkeznek, melyek csökkentik a pH-t, és acidózist okoznak – ez egy savas állapot, mely azt a bizonyos égő érzést és izomfáradtságot okoz.

A karnozin kritikus szerepet játszik az izomfáradtság elérésében, mivel egyfajta pufferelő anyagként működik, mely megvédi az izomzatot a savasodástól, így kitolva az izmok kifáradását.

A karnozin bomlástermékeként a β-Alanin karnozin prekurzorként is használható. Kiegészítők összetevőjeként a β-Alanint a vázizmok veszik fel, hisztidinnel együtt visszaalakul karnozinná, a karnozin szintetáz enzim segítségével. A kutatások kimutatták, hogy a β-Alanin szedése akár 64%-al is növelheti az izmok karnozinszintjét!

Az izmok megnövekedett karnozinszintje akár 20%-al is növelheti az izmok pufferkapacitását. Azzal, hogy megnöveljük a laktáz küszöböt, a β-Alanin szedése drámai mértékben kitolhatja a fáradtságérzet jelentkezését és az izombukást, valamint számottevően növeli az izmok teljesítőképességét.

A legújabb kutatások bizonyították, hogy a β-Alanin még hatásosabb, ha kreatin-monohidráttal együtt fogyasztják. Egy kutatás kimutatta, hogy a β-Alanin és a kreatin-monohidrát szinergikusan erősíti egymás hatását, minek következtében az edzés közben kifejtett erő drámai növekedést mutat5 a sovány izomtömeg és az erő növekedése, valamint a testzsír csökkenése nagyobb mértékű, mint a kreatin monohidrát egyedül történő szedése esetében. 


Adagolási javaslat: 

Edzés napokon: Napi 4g (egy adagolókanál) edzés előtt követlenül 200ml vízzel összekeverve.
Pihenő napokon: Napi 4g (egy adagolókanál) reggeli előtt közvetlenül 200ml vízzel összekeverve.

Összetevők: 100% Beta Alanin.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő anyagot.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 3 990 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!