PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

GLYCER SWELL™ - Koffeinmentes Bedurrantó Pre-Workout - Nitrogén Oxid Fokozás

GLYCER SWELL™ - Koffeinmentes Bedurrantó Pre-Workout - Nitrogén Oxid Fokozás
GLYCER SWELL™ - Koffeinmentes Bedurrantó Pre-Workout - Nitrogén Oxid Fokozás
Értékelés:

Cikkszám: Glycer Swell - Stimulant Free Preworkout - Pump Formula

GLYCER SWELL.
Stimuláns-Mentes Pre-Workout.

25 adag 25 napra.
Natúr Kiszerelés (Kellemes Természetes Íz).
Vegán Barát Termék.

Maximális Bedurranás Edzés Közben.
Teltebb-Kerekebb Izomzat.
Látványos Eresítő Hatás.
Fokozott Állóképesség.
Gyorsabb Regeneráció.

A GLYCER SWELL™ az egyszerű de mégis különlegesen hatékony bedurranást, izomteltséget és állóképességet fokozó készítmény.
Ha te is kerülöd a koffeines "pörgetős" edzés előtti formulákat de mégis valami hatásosra vágysz akkor azt most a GLYCER SWELL™ -ben megtalálod!

Az összetevőkről adagonként:

GlycerSize™ (4000mg) :
A GlycerSize™ extra folyadékot juttat az izmokba, ami masszív bedurranást, javult hidratáltságot, állóképességet és sokkal jobb teljesítményt eredményez!
Támogatja a tápanyagok felszívódását és a jobb hidratáltságot, mivel képes fokozni a sejt vízfelvevő képességét. A GlycerSize az izomzatban található sejteket további víz és tápanyagok felszívására ösztönzi, és ezáltal javítja az izmok teltségét, az erő-állóképességet, és az érrendszert is. A megnövekedett sejttérfogatnak köszönhetően anabolikusabb környezetet teremt a hipertrófia kialakulásához, ráadásul ezáltal az izmok nagyobbnak is tűnnek.
Na de mi is az a GlycerSize?
A GlycerSize a glicerin kifejlesztett és szabadalmaztatott formája, amely sokkal több glicerint biztosít grammonként, mint a hagyományos glicerin alapú termékek. Ahol a glicerin termékek korábbi formái csak 10 és 25% közötti glicerint tartalmaztak, a GlycerSize™ 65% glicerint tartalmaz.

Taurin (2000mg) :
Ez a rendkívül fontos intracelluláris aminosav számos létfontosságú szerepet tölt be, amelyek javult fizikális teljesítményt eredményeznek. A kreatinhoz hasonlóan az izomsejtekbe vonzza a vizet, ezáltal erőteljes sejttérfogatnövelőként is működik. A taurin továbbá segít szabályozni a víz és az elektrolit egyensúlyát a vérben és a sejtekben, ami segíthet az izomgörcsök megelőzésében az intenzív edzéseknél.
A taurinról azt is kimutatták, hogy növeli az izom erőtermelő képességét, és értágító hatású is, mivel a nitrogén-oxid nagyobb felszabadulásához vezet.

A Glycer Swell-nek egy másik nagy előnye, hogy bármilyen más edzés előtti formulával együtt lehet használni és azt még szinergikusan erősebbé is teheti ráadásul. 

A Glycer Swell maximális hatása érdekében fontos a megfelelő hidratáltság, ezáltal mindig biztosíts magadnak elegendő mennyiségű folyadék bevitelt!


Adagolási javaslat:
 Napi egy adag (8g), azaz egy teljes adagolókanálnyi mennyiség 400ml vízzel összekeverve edzés előtt 10 perccel.

Összetevők egy adagban (8g): GlycerSize (65% Glycerol) 4000mg L-Taurine 2000mg, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Akciós ár: 10 990 Ft helyett 8 990 Ft
Akció ideje: 2022.01.20 - 2022.01.31

+ Véleményt írok

#2 - Jani2021.07.27. 22:29

Tényleg kiváló bedurrantásra! Amióta szedem teltebbek az izmaim és úgy vettem észre hogy a teljesítményem is jobb lett. Ajánlom.

#1 - Dávid2021.03.03. 15:15

Rendesen bedurrant és eresít, ráadásul a teljesítményemet is megdobta.
Az íze semleges, úgyhogy kiválóan keverhető bármivel. Ajánlom a terméket!