PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

L-CARNITINE 1000mg - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát

L-CARNITINE 1000mg - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát
L-CARNITINE 1000mg - Zsírégetés & Több Energia - 100% L-Karnitin L-Tartarát
Értékelés:

Cikkszám: L-Carnitine-L-Tartarate - 1000mg - 90 kapszula - UNS Supplements

L-CARNITINE 1000mg.
100% L-Karnitin L-Tartarát Kapszula.

90 kapszulás kiszerelés.

Gyorsabb Zsírégetés.
Fokozott Anyagcsere.
Jobb Állóképesség.

Leegyszerűsítve: az L-Karnitin a zsírokat energiává alakítja át, így tehát zsírt éget miközben több energiát biztosít a test számára.

Részletesebben:
Az L-karnitint az energia szállítójaként is nevezhetjük, mivel legfontosabb szerepe, hogy a hosszú szénláncú zsírsavakat átvigye az izomsejtek falán a mitokondriumba, ahol az izomsejt belsejében ezek a zsírsavak elégnek, így energia szabadul fel, melyre a szervezetnek szüksége van. Ezt az égési folyamatot β-oxidációnak nevezik.

A karnitin egy aminosav, amelyet a szervezet a lizin és metionin nevű aminosavakból állítja elő. Ennél a bioszintézisnél a társtényezők az aszkorbinsavak, niacin, pyridoxin és vas játszanak szerepet. Pontosabban hat tényező szükséges ahhoz, hogy az l-karnitin szintézis létrejöhessen: lizin, metionin, vas, niacin, B6 és a C-vitamin.

A karnitin egy nagyon jelentős esszenciális tápanyag, amely tehát egy aminosav származék, mely nem tartozik a fehérjék építőkövei közé. Mind a szív-, mind a vázizomban megtalálható. Az l-karnitin molekulák gerincét a lizin nevű aminosav képezi. Mivel a karnitin a zsírsav szállítórendszer alkotója, így a zsírokban lévő energia csak általa használható fel, tehát a zsír energiává történő átalakításához feltétlenül szükséges.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: Napi 1 - 3 kapszula edzés előtt követlenül.
Pihenő napokon: Napi 1 - 3 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Összetevők 1 kapszulában: 1000mg L-Carnitine-L-Tartarate, 
zsírsav-magnéziumsók, zselatin, titán-dioxid.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 5 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!