PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

L-TYROSINE 200g - Jobb Hangulat & Fokozott Koncentrálóképesség - 100% L-Tirozin

L-TYROSINE 200g - Jobb Hangulat & Fokozott Koncentrálóképesség - 100% L-Tirozin
L-TYROSINE 200g - Jobb Hangulat & Fokozott Koncentrálóképesség - 100% L-Tirozin
Értékelés:

Cikkszám: L-Tyrosine - 200g - Tiszta Por - Pure Powder - UNS Supplements

L-TYROSINE.
Jobb Hangulat & Fokozott Koncentrálóképesség.

200g-os kiszerelés.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.

Jobb Hangulat.
Csökkent Stressz.
Fokozott Koncentrálóképesség.
Magasabb Fáradtságküszöb.

A tirozin számos neurotranszmitter elővegyülete, illetve építőeleme. Ezek olyan neurokémiai anyagok az agyban, melyeket az idegsejtjeink használnak ahhoz, hogy egymással kommunikáljanak és elektromos jeleket generáljanak. 

Azáltal, hogy növeli az adrenalin, a noradrenalin és a dopamin szintet, a tirozin rengeteg testünkben lezajló folyamatra és funkcióra van hatással. Ezek a neurotranszmitterek különösen az éberséghez, figyelemhez és koncentrációhoz kapcsolódó agyi funkciókhoz szükségesek. 

A kutatók elmélete szerint a tirozinfogyasztás segíti az agy-izom kapcsolatot, javítja a kommunikációt az agy és a test között, ami közvetlen hatással van az erőszintre. Az erőatléták szintén hasznosnak találták az agy-izom kapcsolat elősegítésében.
30 perccel edzés előtt fogyasztva egy agyi löketet ad, hasonlóan a koffeinhez, de az azzal párosuló idegesség nélkül. 

„Antidepresszáns” aminosavként a tirozin a legáltalánosabban a kedélyállapot javítására, és az agyi funkciók javítására használatos. Néhányan arról számoltak be, hogy kifejezetten előnyös volt számukra a stressz és a mentális kiégés tüneteinek enyhítésére.

A tirozin egyik érdekes hatása, hogy csökkenti a stresszt. Ugyanis hozzájárul az adrenalin és noradrenalin termeléshez, aminek köszönhetően mérsékli a szervezet stresszhormon szintjét. Számos tanulmány kutatta a tirozin ezen tulajdonságát, és arra jöttek rá, hogy nemcsak stressz hatása alatt lehet hasznos, de megfázás, fáradtság, hosszas munka és kialvatlanság esetén is. Továbbá azt is bizonyították, hogy a kognitív funkciók is javulhatnak hatására. Sok online cikkben említik a használók, hogy a tirozin növeli a szellemi teljesítményt és a teherbírást.

A tirozin olyan szervek megfelelő működéséhez is hozzájárul, amelyek az egész testben fellelhető hormonok előállításáért és szabályzásáért felelősek. A tirozin jelentős szerepet játszik bizonyos kémiai anyagok és hormonok termelésénél, illetve szintézisénél is, mint például a növekedési hormon (amely a regenerációs folyamatok, tápanyaghasznosító folyamatok, növekedési folyamatok, zsírégető folyamatokat is befolyásolja), a pajzsmirigy hormon (mely a zsírégető folyamatokat és az anyagcserét nagyban befolyásolja), a luteinizáló hormon (mely a tesztoszteron termelést befolyásolja), a kortizol (mely befolyásolja a stresszt, az immunrendszert, és a vérnyomást is) és a melanin (a bőr- és hajszínért felelős pigment a szervezetünkben).Ezen kívül fontos szerepe van szinte az összes testünkben fellelhető fehérje szerkezetének kialakításában. 

Éppen emiatt a tirozin jó hatással van a zsírégetésre és a zsírmentes testtömeg fentartására is.

Adagolási javaslat: Napi 2 x 1g. 1g reggeli előtt 30 perccel, majd még 1g délután lehetőleg edzés vagy tanulás előtt 30 perccel.

Összetevők: 100% L-Tirozin.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 3 990 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!