PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula

NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
NOS-1™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
Értékelés:

Cikkszám: Nos1 - Koffein-Mentes PreWorkout - Muscle Rage

NOS-1™.
Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula.

Gyümölcs Puncs ízesítésben.
30 Adagos Kiszerelésben.

Extrém Nitrogén-Oxid Termelés
Maximális Bedurranás Edzés Közben.
Látványos Eresítő Hatás.
Teltebb Izomzat.
Fokozott Állóképesség.
Cukormentes.
Laktózmentes.
Gluténmentes.
Vegetáriánus Barát.

A NOS1™ az egyik leghatékonyabb nitrogén oxid fokozó, bedurrantó készítmény és egyben a legmodernebb stimuláns-mentes edzés előtti formula is napjainkban.

Brutális nitrogén-oxid fokozás!
Még keményebb bedurannás!
Még több állóképesség!
Még teltebb izomzat!

Eddig csak azt gondoltad, hogy tudod milyen az amikor bevagy durranva, de ez most változni fog...a NOS1-al ténylegesen megtapasztalod, hogy milyen az amikor maximálisan bevannak durranva az izmaid! 

NOS1 koffein-mentes, így probléma nélkül bevethető késő este is, valamint kombinálható más edzés előtti formulákkal is (pl: Limitless).

Összetevői:
1. VasoDrive-AP® (250mg) - Egy speciális tripeptid kazein-hidrolizátumból (teljesen laktózmentes) kivonva amely nagyban fokozza az intracelluláris nitrogén-oxid termelést. Azt is kimutatták, hogy segíti normalizálni a vérnyomást, a vércukrot, erősíti az ereket és fokozza az inzulinérzékenységet. Így csökkenti az inzulinrezisztenciát is, miközben fokozza a tápanyagok felhasznosulását is. Fontos megemlíteni, hogy ez a hatóanyag teljesen laktózmentes annak ellenére, hogy kazein peptidből származik.

2. Gynema Sylvestre Extract (250 mg) - Edzéssel párosítva fokozott nitrogén-oxid és fokozott CGMP (cyclic guanosine monophosphate) termelést eredményez ami extrém szintű bedurranáshoz vezet. Nagyban fokozza az inzulinszenzitivitást amely segíti a szénhidrátokat beépíteni az izmokban található glikogén-tárakba.
3. L-Norvaline (200 mg) -  A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva a bedurranás, az állóképesség és a regeneráció fokozásához.
4. S7™ (50mg) - Tanulmányok által bizonyítottan 230%-os nitrogén oxid fokozást képes eredményezni. Az extrém bedurranás és eresítő hatása mellett hatékonyan fokozza az állóképességet és kitolja a fáradtságküszöb határait.

Egyéb összetevők: aroma, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.


Adagolási javaslat:
 Napi egy adag, amely 3,5g, azaz egy púpos adagolókanálnyi mennyiség 250ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.

Összetevők: VasoDrive-AP® (Hydrolyzed Casein Tripeptides) 250mg, Gynema Sylvestre Extract (Std. To 25% Gymnemic Acids) 250mg, L-Norvaline 200mg, S7™ (Green Coffee Bean Extract, Green Tea Extract, Turmeric Extract, Tart Cherry Extract, Blueberry, Broccoli, Kale) 50mg,
aromák, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 12 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#9 - E. Péter2021.12.02. 20:55

Kemény cucc, azt eredményezi amit írtak róla, kőkemény bedurranás és jobb teljesítmény! Ajánlom!

#8 - Atesz2021.09.18. 20:13

Más pump termékekkel ellentétben ez szó szerint azonnali bedurranást eredményez már az első sorozatnál. Kimondottan tetszik, hogy egyedi összetevőket alkalmaz a megszokott arginin citrullin összetevők helyett. Úgy vettem észre, hogy a teljesítményemet is fokozta, mert kevesebb pihire van szükségem amikor használom. Jó cucc, még rendelek belőle!

#7 - Kovács Zoltán2021.02.22. 15:48

Brutális cucc! Nagyobbak, keményebbek és kidolgozottabbak az izmaim amióta szedem. Én pihenőnapokon is használom.

#6 - Gábor2021.01.23. 14:28

Szuperül bedurrant edzés közben, teszi a dolgát ahogy kell. Furcsa az állaga, de ízre kellemes. Számomra jobban bevált mint a többi nitrogén fokozó.

#5 - K Viktor2020.09.07. 11:26

Egyik preworkout sem tudott még így bedurrantani, ez tényleg brutális!
Edzés közben kb dupla akkorának tűnnek az izmaim és mocskosul kivannak eresedve szóval mocskosul látványos a hatása. :D

#4 - Gamer2020.08.10. 17:12

Szépen eresít és durrant amely az edzés után is még sokáig érezhető. Nekem nagyon bevált.

#3 - Dániel2020.07.03. 15:35

Tényleg szépen eresít és nagyon hamar bedurrant edzés közben. Ízre furcsa volt elsőre, nem az a megszokott preworkout de aztán másodszorra már egész kellemesnek éreztem.

#2 - L János2020.06.17. 22:08

Rendesen durrant és eresít. Úgy vettem észre, hogy a teljesítményemet is megdobta. Ízre kellemes, állagra érdekes de nincs vele gond.

#1 - Dávid2020.06.06. 14:03

Így még egy edzés előtti sem durrantott be! Az első gyakorlat első sorozata után már előjött a hatása! Brutálisan kieresített, szóval aki alapból nem túl fedett annál ilyen koxos külsőt eredményez az edzés alatt. Tényleg durvább mint a Nos Bomb volt.