PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

PRE WORKOUT PUMP - Edzés Előtti Formula - Fokozott Nitrogén Oxid & Fókuszáltság

PRE WORKOUT PUMP - Edzés Előtti Formula - Fokozott Nitrogén Oxid & Fókuszáltság
PRE WORKOUT PUMP - Edzés Előtti Formula - Fokozott Nitrogén Oxid & Fókuszáltság
Értékelés:

Cikkszám: Pre Workout Pump - Nitric Oxide & Motivation - Uns Supplements

PRE WORKOUT PUMP.
Edzés Előtti Formula.

Trópusi Gyümölcs ízesítésben.
300g-os kiszerelés. 
30 Teljes Adag.

Fokozott Nitrogén-Oxid Termelés.
Fokozott Bedurrantság.
Több Motiváció.
Több Energia.

A PRE WORKOUT PUMP egy egyszerű - de nagyszerű edzés előtti formula amely komoly bedurranást, fokozott energiát, jobb koncentráló képességet és több motivációt biztosít minden edzésnél.

Az összetevőkről adagonként (10g):
1. AAKG 
4000mg: Fokozza a nitrogén-oxid termelését, az oxigén és tápanyag áramlását az erekben, a regenerációt, az izomzat teltségét és az immunrendszert is erősíti.

2. Citrullin-Malate 2000mg: Növeli az állóképességet, fokozza a nitrogén-oxid termelését, fokozza az izmok teltségét, fokozza a regenerációs folyamatokat és segíti a tápanyagok áramlását is.
3. Creatin-Malate 2000mg: A kreatin mulekula és az almasav kombinációja. Ez a kreatin típus sokkal hatékonyabban fokozza az energiaszintézist (ATP) mint a többi formája, így kiválóan hozzájárul az állóképesség fokozásához és az energiatermelő folyamatok javulásához. Jobb vízoldékonyságának köszönhetően remekül tolerálja a szervezet és nagy része hasznosulni tud.
4. Taurine 
1000mg: Egy nagyon fontos aminosav mely energiatovábbítóként és méregtelenítőként is működik. Különböző módokon részt vesz a teljesítmény és az egészség megőrzésének folyamataiban. Jelenléte elengedhetetlen az idegrendszer optimális működéséhez.
5. Tyrosine 
300mg: Fokozza a koncentrálóképességet, csökkenti a stresszt és jobb hangulatot is eredményez.
6. Coffein Anhydrous 
200mg: Fokozza az éberséget és reakció sebbességét.


Adagolási javaslat: Napi egy adag, amely 10g (két adagolókanálnyi mennyiség) 200ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel.

Összetevők: 4000mg L-Arginine-Alpha-Ketoglutarate, 2000mg Citrulline-Malate, 2000mg Creatine Malate, 1000mg L-Taurine, 300mg L-Tyrosine, 200mg Caffeine Anhydrous,
zsírsav-magnéziumsók, szilícium-dioxid, aroma, szukralóz, béta-karotin, kinolin sárga.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Viktor2020.09.07. 11:30

Hatékony preworkout. Munka után kimondottan jól jön az energizáló hatása edzésnél. A fáradtságküszöbömet érezhetően kitolja és segít rendesen bedurrantani az izmaimat.