PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

RED WHITE BLUE™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula

RED WHITE BLUE™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
RED WHITE BLUE™ - Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula
Értékelés:

Cikkszám: Red White Blue - Koffeint-Mentes Edzés Előtti Formula - Dna Sports

RED WHITE BLUE.
Extrém Nitrogén-Oxid Fokozó Formula.

90 vegán kapszula - 30 adag.

Maximális Bedurranás Edzés Közben.
Extrém Nitrogén-Oxid Termelés
Látványos Eresítő Hatás.
Fokozott Állóképesség.
Teltebb Izomzat.

A Red White Blue™ egy extrém bedurranást eredményező, modern nitrogén-oxid fokozó, stimuláns-mentes pre-workout formula kapszulás kiszerelésben.

Ha eleged van a por alapú edzés előtti formulákból, vagy ha szimplán kerülöd a koffeines "pörgetőket" de mégis valami hatásosra vágysz akkor azt most a Red White Blue™ -ban megtalálod!

Miben más mint a többi nitrogén-oxid fokozó készítmény ?
1. Sokkal hatékonyabb összetevő kombinációt tartalmaz.
2. Több oldalról támogatja a bedurranást és az izomteltség fokozását.
3. Kapszulás kiszerelésű a szokásos por állagú termékekkel ellentétben.

Az összetevőkről adagonként:
Hydromax™ 1000mg: Extra folyadékot juttat az izmokba, ami masszív bedurranást, javult hidratáltságot, állóképességet és sokkal jobb teljesítményt eredményez!
Támogatja a tápanyagok felszívódását és a jobb hidratáltságot, mivel képes fokozni a sejt vízfelvevő képességét. A GlycerSize az izomzatban található sejteket további víz és tápanyagok felszívására ösztönzi, és ezáltal javítja az izmok teltségét, az erő-állóképességet, és az érrendszert is. A megnövekedett sejttérfogatnak köszönhetően anabolikusabb környezetet teremt a hipertrófia kialakulásához, ráadásul ezáltal az izmok nagyobbnak is tűnnek.
Vaso6™ (Green Tea Leaf Extract) 300mg: Nagyban fokozza az intracelluláris nitrogén-oxid termelést és az állóképességet. Emellett erős antioxidáns hatással bír, védi a sejteket, jótékony hatással van a szív és érrendszerre, és segít optimalizálni a vércukor szintet is. Azt is kimutatták, hogy fokozza az inzulinérzékenységet, így csökkenti az inzulinrezisztenciát is, miközben fokozza a tápanyagok normális felhasznosulását. A legújabb tanulmányok alapján 300mg Vaso6 10-szer hatékonyabb értágulást eredményez mint 7000mg Arginin.
L-Norvaline 200mg:  A szervezet automatikusan leállíthatja a nitrogén-oxid termelést, ezt a folyamatot argináz-aktivitásnak nevezünk. Itt jön be az L-Norvaline. Az L-Norvaline gátolja az argináz-aktivitást, ami azt jelenti, hogy nagyobb, erősebb bedurranás tapasztalható amely fenttartható hosszabb ideig. Tanulmányok kimutatták, hogy az L-Norvaline akár 60% -kal javíthatja a nitrogén-oxid áramlást, így hozzájárulva a bedurranás, az állóképesség és a regeneráció fokozásához.
S7™ (Green Coffe Bean, Green Tea Extract, Turmeric Extract, Tart Cherry, Blueberry, Broccoli Kale) 50mg: Tanulmányok által bizonyítottan 230%-os nitrogén oxid fokozást képes eredményezni. Az extrém bedurranás és eresítő hatása mellett hatékonyan fokozza az állóképességet és kitolja a fáradtságküszöb határait.

Egyéb összetevők: organikus rizsliszt, magnézium-sztearát, növényi kapszula.

Adagolási javaslat: Napi 3 kapszula edzés előtt 15 perccel.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 12 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!