PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

BCAA G-POWDER 600g - ÚJ ÍZ! - Bcaa-Glutamin Mátrix

BCAA G-POWDER 600g - ÚJ ÍZ! - Bcaa-Glutamin Mátrix
BCAA G-POWDER 600g - ÚJ ÍZ! - Bcaa-Glutamin Mátrix
Új
Értékelés:

Cikkszám: Bcaa Glutamin Powder - 0,6KG - Intraworkout - Postworkout - UNS Supplements

BCAA G-POWDER.
Bcaa-Glutamin Mátrix.

600g-os kiszerelés.
Eper, és Körte ízesítésekben.

Védi az Izomzatot.
Fokozza a Regenerációt.
Csökkenti a Fáradtságot.
Elősegíti az Izomrostok Épülését.
Teljesen Cukormentes.

A BCAA G-POWDER segíteni fog, hogy hatékonyan visszatöltsd magad edzés közben. A benne található nagy mennyiségű BCAA a 3 legfontosabb és egyben leganabolikusabb aminosav kombináció. A benne található nagy mennyiségű Glutamin pedig az izomzat nagyrészét alkotó aminosav. A kettő kombinációja hatékonyan védi az izomzatot és felgyorsítja annak épülését.


Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők. 
A nagy dózisú BCAA bevitel fokozott fehérjeszintézist és gyorsabb regenerációt eredményez, mindemellett pedig kimondottan táplálja és védi is az izomzat.
A BCAA-k elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. A BCAA G-Powder 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint.

Az L-Glutamin 60%-át teszi ki az izmokban megtalálható aminosavak tartalmának. Így érthető hogy használata nagyban segíthet a regenerálódásban, a gyorsabb fejlődésben, illetve az izmok erejének megnövelésében. Fokozza a regenerációs folyamatokat, a fehérjeszintézist, így hozzájárulva az izomnövekedéshez és a teljesítmény fokozásához.
A tanulmányokban kimutatták hogy nagyon jó hatással van az emésztésre is, illetve a sérülések utáni gyógyulást is felgyorsíthatja. Egy alap kiegészítés a sportolók számára.

Összetevők egy adagban (12,5g):

5g L-Glutamin,
5g BCAA
ebből:
2,5g L-Leucin,
1,5g L-Isoleucin,
1,5g L-Valin

Egyéb összetevők: citromsav, aroma, szukralóz.

Adagolási javaslat: Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: 12,5g (két adagoló kanálnyi mennyiség) edzés közben vagy edzés után közvetlenül 300ml vízzel összekeverve.
Pihenő napokon: Napi 12,5g (két adagoló kanálnyi mennyiség) lefekvés előtt közvetlenül 300ml vízzel összekeverve.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - M. János2021.02.17. 11:50

Nagyon finom és edzés közben jó hatással van a teljesítményemre is. A márkát már régóta ismerem, úgyhogy a minőségében is megbízom.

#3 - Gábor2021.01.23. 14:35

Kiváló Glutamin és Bcaa kombináció! Nagyon finom és instant feloldódik vízben. Árban is jobb mint a legtöbb hasonló termék.

#2 - Réka2020.05.03. 18:26

Eddig a Bcaa Master-t ittam és gondoltam most kipróbálom ezt helyette. Hatásban kb ugyanazt eredményezi. Szépen újra tölti az energia tárakat, kitolja a fáradtság küszöböt és nagyban rásegít a regenerációra.
Az íze is nagyon kellemes. Így ezt terméket is csak ajánlani tudom!

#1 - Atesz2020.03.21. 13:38

Kellemes az íze, és érezhető a hatása edzés közben. Edzés közben az edzés felénél iszom meg egy nagy adagot általában, és érezhetően újratölt és felfrissít. Ezután az edzés második felét is teljes beleadással tudom lenyomni ami érezhetően más mint eddig. Használtam már bcaa termékeket, de ez hatékonyabbnak tűnik valószínűleg mert az összes fontos aminosavat tartalmazza. Ajánlom a terméket!