PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

GLUTAMINE 600g - Ízesített L-Glutamin Prémium Minőségben

GLUTAMINE 600g - Ízesített L-Glutamin Prémium Minőségben
GLUTAMINE 600g - Ízesített L-Glutamin Prémium Minőségben
Értékelés:

Cikkszám: L-Glutamine 0,6KG - Gyógyszerészeti Tisztaság

GLUTAMINE.
Ízesített Gyógyszerészeti Tisztaságú L-Glutamin.

600g-os kiszerelés.
Narancs ízesítésben.

Fokozott Regeneráció.
Fokozott Fehérjeszintézis.
Erősebb Immunrendszer.
Cukormentes.
Vegán Barát.

A glutamin az izomzat aminosav állományának mintegy 60%-át adja. Fokozza a regenerációs folyamatokat, a fehérjeszintézist, így hozzájárulva az izomnövekedéshez és a teljesítmény fokozásához.

Hozzájárul az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez. Nagy mennyiségű ammóniát képes megkötni, eltávolítani az agyból (mert az gátolja az agyműködést) és izmokból (hiszen edzés hatására megnő az ammónia mennyisége az izmokban). Javítja a koncentrációs képességeket, elősegíti a szellemi képesség fejlődését, javítja a megfigyelőképességet, csökkenti a szellemi kimerültséget.

Segíti a szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartását, nagy szerepe van az ízületek és lágyszöveteink integritásában, segít a kálium gerincvelőbe történő szállításában.

A glutamin a legfontosabb energiaforrás a gyorsan osztódó sejtek, mint enterociták, limfociták számára: az enterociták (bél sejtek), és a limfociták (fehérvérsejtek egy típusa) elsőrendű tápanyagának számít.

Nélkülözhetetlen az emésztőrendszer számára, mivel a glutamin az egészséges bélflóra egyik fontos eleme. A vékonybél enterocitái energiaigényüket elsősorban glutaminból fedezik. Ha nincs megfelelő mennyiségű glutamin, csökken az emésztőrendszer védekezőképessége, így a különféle toxinok és mérgező anyagok bejuthatnak a vérkeringésbe.ű

Immunrendszerünk számos immunsejtje, úgymint a limfociták és makrofágok, legalább ugyanolyan mennyiségben használnak glutamint, mint glukózt, energiaigényük fedezésére. Szerepe van szervezetünk egyik legfontosabb antioxidánsának, a glutationnak a szintézisében: a glutamin a glutation prekurzora.

Továbbá kulcsszerepet játszik számos metabolikus és immunológiai folyamatban.

A glutamin számos anyagcsere folyamatban részt vesz, így nemcsak az intenzív megterhelések következtében csökken a mennyisége.

Nélkülözhetetlen az immun– és izomrendszer egészséges működéséhez, támogatja a celluláris immunválaszt. Fokozza a sejt immunitását.


TÁPANYAGTARTALOM   100 g    10 g (napi adag)            
L-Glutamin 94 g 9,4 g


Összetevők:
 L-Glutamin, citromsav, aroma, szukralóz.

Adagolási javaslat: 
Edzés napokon: 10g (két adagoló kanálnyi mennyiség) edzés közben vagy edzés után közvetlenül 300ml vízzel összekeverve.

Pihenő napokon: Napi 10g (két adagoló kanálnyi mennyiség) lefekvés előtt közvetlenül 300ml vízzel összekeverve.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 5 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - L János2020.06.17. 22:01

Kellemes az íze és az állaga is.

#1 - Atesz2020.05.22. 21:46

Nagyon finom, élvezet iszogatni és a többi cuccnak is felturbózza az ízét. Érezhetően jó minőségű tiszta glutamin, edzések előtt és közben is nagyon jól jön. Ajánlom mindenkinek!