PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Egészség & Állóképesség

CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Egészség & Állóképesség
CORDYCEPS MUSHROOM 150g - Hernyógomba Kivonat - Egészség & Állóképesség
Értékelés:

Cikkszám: Cordyceps Sinensis Extract - Immunerősítő - 7Nutrition

CORDYCEPS MUSHROOM EXTRACT.
100% Kínai Hernyógomba Kivonat.

150g-os kiszerelés - 100 adag.
Tiszta, Ízesítetlen, Natúr.
Vegán Barát Termék.

Erősebb Immunrendszer.
Fokozott Állóképesség.
Fokozott Tüdőkapacítás.
Fokozott Termékenység.
Hatékony Vesetisztítás.

A Cordyceps Sinensis, azaz Kínai Hernyógomba egy speciális és nagyon drága gomba típus mely hatékonyan energizál, csökkenti a stresszt, fokozza a libidót és a termékenységet, valamint nagyon erős antixodáns hatással bír.
Ezek mellett hatékonyan tisztítja a vesét, regenerálja a májat és javítja a szervezet oxigén felhasználását is.

A kínai hernyógomba az értékes gombák közül is a legértékesebb, ára meghaladja a sokak által ismert szarvasgombáét.

A hernyógomba nem csak kitűnő íze, hanem jól ismert vitalizáló, energetizáló tulajdonságai miatt is keresett. A tradicionális kínai gyógyászatban és a tibeti népgyógyászatban évszázadok óta számos betegség esetén használatos, ilyenek például a tüdőbetegségek, a vérszegénység, az ízületi panaszok, a depresszió, a kimerült állapot. A tibeti pásztorok, akik a Himalája magaslati vidékein legeltették a jakokat, egy különleges jelenségre lettek figyelmesek. Az állatok nem csak kitűnő termékenységnek örvendtek, hanem “tüzes” viselkedést is mutattak a legelőkön. A jakok emelkedett libidóját a juhászok csak a hernyógombára tudták visszavezetni, amit az állatok a föld alatt felkutattak, majd lelkesen elfogyasztottak.

A modern korban egy sor tanulmány és megfigyelés igazolta a cordyceps sinensis sokrétű jótékony hatását. Figyelemre méltóak voltak például azok a sportsikerek, amiket részben a hernyógomba alkalmazására lehetett visszavezetni. Az 1993-as pekingi országos bajnokságon a női futók több olyan világrekordot is felállítottak, amiket a legálisan alkamazott hernyógomba kivonattal hoztak összefüggésbe. Manapság az edzések közötti gyorsabb regenerációs időről is állnak rendelkezésre beszámolók. A gyógygomba vérkeringésre és szívműködésére gyakorolt jótékony tulajdonsága nem csak a teljesítménynövelő hatásban játszhat szerepet. A jobb vérkeringésnek jelentős szerepe lehet abban is, hogy a gyógygomba előnyei a hímivarsejtek képződésére és a szexuális funkcióra is kiterjednek. Ezt állatkísérletekben és humán kutatásokban is alátámasztottak. Különböző kutatásokban kimutatták, hogy a hernyógomba harmonizálja a hormonháztartást és elősegíti a tesztoszteron felszabadulását. Az “erőgomba” “stresszellenes hatását” is fontos lehet megemlíteni.

Ismert a hernyógomba légzőszervekre és tüdőfunkcióra gyakorolt előnyös befolyása is, segítségnek bizonyult többek között köhögés és léguti gyulladások esetén. Immunrendszerre gyakorolt stimuláló hatása a poliszacharidokra, nukleinsav származékokra és más bioaktív hatóanyagokra vezethető vissza. A különböző klinikai vizsgálatokban bizonyították májvédő tulajdonságait is.

Összetevők: 100% Cordyceps Sinensis 10:1 kivonat.

Adagolási javaslat: 
Napi 1 adag (1,5g), azaz három adagolókanálnyi mennyiség 200ml vízzel / gyümölcslével / joghurttal / fehérjeshake-el / kávéval vagy teával összekeverve a reggeli kezdésekor.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft

+ Véleményt írok

#2 - Atesz2021.06.06. 18:18

Kimondottan érezhető az állóképesség és tüdőkapacitást fokozó hatása.
Nagyon sok oldalú jó hatása van az egészségre, így mindenkinek csak ajánlani tudom.

#1 - Szilvi2021.05.14. 16:15

Nagyon szépen köszönöm, hogy beszereztétek ezeket a gyógygomba kivonatokat! Ilyen koncentrált formában ekkora mennyiségért eddig dupla annyit fizettem. Anyummal évek óta szedjük a hernyógombát és a pecsétviaszgombát az algák mellett. Azóta nem voltunk egyszer sem betegek!
Szuper webshop kedves ügyfélszolgálattal és kiváló termékekkel!