PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

GABA & MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Kipihentebb Ébredés

GABA & MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Kipihentebb Ébredés
GABA & MELATONIN - Gyorsabb Elalvás & Kipihentebb Ébredés
Értékelés:

Cikkszám: Gaba & Melatonin - 120 kapszula - DR2 Nutrition

GABA & MELATONIN.
Gyorsabb Elalvás & Kipihentebb Ébredés.

120 Kapszulás Kiszerelés.

Gyorsabb Elalvás.
Jobb Minőségű Alvás.
Hosszabb REM Alvásidő.
Fokozott Regeneráció.
Magasabb Növekedési Hormonszint.

A GABA-ról:
A GABA (Gamma-Amino-Vajsav) egy olyan aminosav, amely neurotranszmitterként működik. A GABA az agy elsődleges védelmi rendszereinek stimuláló közvetítője, és felelős a test glutamát szintjének szabályozásáért.
A GABA nyugtató hatással van az agyra és az egész testre. Segít csökkenteni a szorongást és serkenti a növekedési hormon (GH) termelődését.A GABA fontos tulajdonsága, hogy szabályozza az agy idegsejtjeinek kommunikációját stressz alatt.

Klinikailag bebizonyosodott, hogy a GABA-szint növelése étrend-kiegészítő segítségével hozzájárul a stressz csökkentéséhez és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra. Az agy optimális GABA-szintje jobb koncentrálóképességet, valamint nyugodtabb lelkiállapotot eredményez.

A GABA pozitívan támogatja és kiegyensúlyozza az alvásciklusokat, elősegíti a normális bioritmus kialakítását és jótékony hatással van a vérnyomásra. Serkenti az agyalapi mirigyeket a növekedési hormon kiválasztásában, és hozzájárul az endorfin hormontermeléshez is, amely felelős a boldogságért, a jó hangulatért és a jó közérzetért is.

- Javítja a hangulatot: Gátló hatással van a túlstimulált idegsejtekre. A GABA segíti az egyensúly helyreállítását, pozitív hangulatot generál, segíti a hatékonyabb koncentrálást és a békés állapot megtartását is.

- Stimulálja a növekedési hormont alvás közben: A testépítők és a sportolók közül sokan használják a GABA-t a gyorsabb regeneráció érdekében. Tanulmányok kimutatták, hogy a GABA fokozza a növekedési hormont a vérben, ezáltal felgyorsítja a regenerációt, az izomnövekedést, a zsírégetést és a tápanyagok megfelelő hasznosulását is. A GABA esetében úgy tűnik hogy erre kimondottan hatékony dózis a 3g és az afelletti mennyiség. Éppen emiatt érdemes idővel felvinni a napi mennyiséget 3g-os dózisra lefekvés előtt.

A GABA biztonságos és mellékhatásmentes megoldás az alvás minőségének javítására, ellentétben az olyan gyógyszerekkel, mint a Valium vagy a Xanax, amelyeknek súlyos mellékhatásaik vannak.

A Melatonin-ról:
A Melatonin az egyik legismertebb hatóanyag az álmatlanság leküzdésére. A Melatonin kritikus szerepet játszik az ébrenlét és az alvás ciklusainak szabályozásában. Emellett antioxidánsként is működik. A pluszban, étrend-kiegészítő formájában bevitt melatonin hozzájárul a pihentető, nyugodt éjszakai alváshoz.

Kutatások igazolják, hogy a melatonin már 1mg-os dózisban hatékonyan javította az alvási fázis minőségét és hosszát is, valamint használata segít helyreállítani a huszonnégy órás biológiai ciklust, amely az éjszakai műszakban dolgozóknál és a gyakran repülőgéppel utazó embereknél is etolódhat.

A melatonin a tobozmirigyben termelődik. Ez az agyban elhelyezkedő, aprócska mirigy. Működése nagyban függ a cirkadián ritmustól, vagyis attól, hogy mennyi fény jut el a tobozmirigyig. Mikor a fény áthalad a retinán, az agy üzenetet küld a tobozmirigynek, hogy csökkentse a melatonin termelését, így következik be az ébredés. Mikor gyenge a fényhatás, az agy a melatonin termelésére stimulálja a tobozmirigyet; ez felkészíti testünket az alvásra. Ebből következően a tobozmirigy sötétben a legaktívabb.

A tobozmirigy a melatoninkiválasztás mellett más, belső elválasztású mirigyek működését is befolyásolja. A melatonin igen fontos szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában, vagyis abban, hogy mikor alszunk el, mikor ébredünk fel, mennyire mélyen alszunk és mennyire tudjuk kipihenni magunkat. 

A melatoninnak erős antioxidáns hatásai is vannak, vagyis hozzájárul a szabadgyökök elleni küzdelemhez és az immunrendszer megerősítéséhez. Jótékony hatással van a szív és érrendszerre, a hólyagokra és a prosztatára is. Több tanulmány is arra enged következtetni, hogy a melatonin erős rákmegelőző hatással is bír.

Stressz jelentkezése során a melatoninszint megváltozik. Éjszaka a stressz csökkenti a melatonin-koncentráció szintjét, míg napközben fokozza a melatonin termelését, ami a kortizol szint (stressz hormon) növekedésével hozható összefüggésbe. A melatonin a szervezet által érzékelt stimulációk szintjének szabályozásával enyhítheti a stressz tüneteit.

Szorongás esetén a melatonin segít enyhíteni az olyan, napközben tapasztalt kimerültséghez kötődő tüneteket, mint a nappali fáradékonyság, álmosság, álmatlanság és izgatottság. Általános nyugodt közérzetet biztosít, és támogatja az agyi funkciókat.


Összetevő 1 kapszulában:
 750mg Gamma-Aminovajsav, 1mg Melatonin.

Egyéb összetevők: zselatin, zsírsav-magnéziumsók, szilícium-dioxid, titánium-dioxid.

Adagolási javaslat: Napi 1 - 4 kapszula lefekvés előtt közvetlenül.
Első alkalommal alkalmazzon 1 kapszulát. Amennyiben ezt a dózist hatékonynak találja maradjon meg a napi 1 kapszulás adagolásnál.
Amennyiben szükséges a dózist 4 kapszuláig biztonságosan emelheti.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 4 490 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - B. Péter2021.05.25. 14:02

Amióta szedem remekül alszom és sokkal kipihentebb vagyok napközben is.
Kimondottan hatékony készítmény! :)

#3 - K.N. Ágnes2021.04.14. 16:03

A férjem számára kellett valami ami segít neki jobban aludni a hétköznapokban. Ez a termék megoldást nyújtott a számára olyan szinten hogy mostanában mindig kipihenten ébred és sokkal pörgősebb napközben.
Én magam is alkalmaztam már párszor és tényleg nagyon hatékony!

#2 - Atesz2021.02.07. 18:28

3 kapszula és kiválóan alszik utána az ember. Érezhetően serkenti a regenerációt mert reggelente kipihentebben ébredek. Ez egy kimondottan hasznos készítmény.

#1 - Feri2020.09.26. 14:40

Szuperűl alszom amióta elkezdtem használni!