PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

LIONS MANE MUSHROOM 150g - Süngomba Kivonat - Egészség & Fókuszáltság

LIONS MANE MUSHROOM 150g - Süngomba Kivonat - Egészség & Fókuszáltság
LIONS MANE MUSHROOM 150g - Süngomba Kivonat - Egészség & Fókuszáltság
Új
Értékelés:

Cikkszám: Lions Mane Extract - Süngomba - Cseppkőgomba - 7Nutrition

LIONS MANE MUSHROOM - Süngomba Kivonat.

150g-os kiszerelés - 100 adag 

Natúr, Természetesen Kellemes Ízzel.

Vegán Barát Termék.

Fokozott Koncentrálóképesség.

Erősebb Idegrendszer.

Erősebb Immunrendszer.

Antibakteriális Hatás.

Fokozott Rákellenes Hatás.

A süngombát a tradicionális kínai népgyógyászatban nem csak aromái (az íze is kitűnő, köszönhetően 32 féle aromaanyagnak amit tartalmaz) hanem gyógyító tulajdonságai miatt is nagyra becsülik. Mivel a gomba kiegyensúlyozó hatással bír a pszichére és a közérzetre, többek között stressz és különböző megterhelések esetén is bevetik. A gyomor- és béltraktusra gyakorolt előnyös befolyását is megfigyelték, ezért a süngombát gyomornyálkahártya-gyulladás vagy gyomor- és bélfekély esetén is használják.

Az újabb kutatások különösen érdekesek, amik bizonyítják ennek a gyógygombának az idegsejtekre gyakorolt előnyös hatását. Az “erinacin” nevezetű bioaktív anyagokról kimutatták, hogy elősegítik az idegsejtek regenerálódását, az idegrostok növekedését. Így a süngomba egy potenciálisan hasznos kiegészítő terápiás lehetőséget kínál az olyan idegrendszeri megbetegedések terén mint pl. az Alzheimer-kór, Parkinson-kór, vagy a sclerosis multiplex. A depresszió, idegesség, alvászavarok, stressz esetén is pozitívan tud hatni ez a gomba. Az azonosított erinacinoknál fájdalomcsillapító és antibakteriális hatást is megfigyeltek. A süngomba a gyomor és bél nyálkahártyájának irritációja illetve betegségei terén is jó hatással rendelkezik, a klinikai kutatások kimutatták, hogy alkalmazása gyomornyálkahártya-gyulladás esetén a panaszok enyhüléséhez vezetett. Ezen kívül ez a gyógygomba tumorellenes tulajdonságai és a zsíranyagcserére gyakorolt előnyös befolyása miatt is érdekes.

Összetevők: 100% Lions Mane 10:1 kivonat.

Adagolási javaslat: Napi 1 adag (1,5g), azaz három adagolókanálnyi mennyiség 200ml vízzel / gyümölcslével / joghurttal / fehérjeshake-el / kávéval vagy teával összekeverve a reggeli kezdésekor.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott! Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt. A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 6 990 Ft

+ Véleményt írok

#1 - Dávid2021.09.09. 20:16

Szuper, hogy beszereztétek! Óriásit dob a mentális teljesítményen és megannyi más jótékony hatása van. Ajánlom mindenkinek!