PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
Értékelés:

Cikkszám: Phospatydil-Serine - 250mg - 100 kapszula - Vegán

PHOSPATYDILSERINE.
Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz.

100 Vegán Kapszulás kiszerelés.
250mg Foszfatidilszerin kapszulánként.

Fokozott Koncentrálóképesség.
Gyorsabb Agyi Regeneráció.
Jobb Hangulat & Közérzet.
Csökkent Stressz.
Jobb Memória.
Vegán Barát Termék.

A Foszfatidilszerin az egyik legerősebb természetes kortizol blokkoló hatóanyag, így erős stressz csökentő és hangulat javító hatással is bír. Mivel strukturális alkotórésze az agyi neuronoknak, így nagyban segíti a sejtek közötti kommunikációt. Segíti a kognitív funkciót, elősegíti az egészséges memóriát és koncentrálóképességet.

Számos klinikai vizsgálat alátámasztotta, hogy a Foszfatidilszerin támogatja az egészséges agyi aktivitást. Az emberi és állati kísérletek alapján egyaránt a Fosztfatidilszerin-nel történő kiegésztítés hatékonyan támogatja és javítja a memóriát és az agyi funkciókat.

Az egyik emberi vizsgálatban 6 hónapon keresztül 149 ember kapott 200mg/nap Foszfatidilszerint vagy placebot 3-3 hónapon keresztül. 9 féle sztenderd tesztben vizsgálták az agyi funkciót a kezelés előtt és után is, valamint 6, 12, 18 és 24 hónap múlva is, miután abbahagyták a kezelést a Foszfatidilszerin-el. Még 6 hónappal a foszfatidilszerin szedésének befejezését követően is növelt eredményt kaptak a kognitív teszteken és nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást a vizsgálat alatt és után sem.

Számos vizsgálat igazolta, hogy a Foszfatidilszerin hatékonyan csökkenti a fizikális és mentális stresszt is.

Egy másik, 30 napos emberi kisérletben az alanyok 300mg Foszfatidilszerint kaptak naponta. A hangulatra gyakorolt hatást, `neurocitizmust`, extrovertáltságot vizsgálták. Az alanyok szignifikáns stressz csökkenést és hangulat javulást tapasztaltak a Foszfatidilszerin szedése alatt.

Egy másik kísérletben 8 egészséges embernél a hormonális változásokat figyelték meg. 1 órás fizikai stressz érte őket 8:30-9:30 között. Vért vettek az edzés előtt és után is tőlük. A vérvizsgálatokból kiderült, hogy a kortizol és ACTH hormon (kortizol szabályzó hormon) csökkent a Foszfatidilszerin-t kapó egyének esetén az edzések után, összehasonlítva a placebo csoporttal.

Egy másik vizsgálatban 11 egészséges férfi súlyzós edzés mellett 800mg of phoszfatidilszerint szedett. Megállapították hogy az edzések utáni kortizol szint szignifikánsan alacsonyabb volt azoknál akik Foszfatidil szerint szedtek. A Foszfatidilszerint szignifikánsan megnövelte a jó közérzetet, és csökentette az izomláz kialakulását.

Több tanulmány is rámutatott, hogy a Foszfatidilszerint fokozza a fizikális teljesítményt, az állóképességet és csökkenti a mentális és fizikális fáradtságot is.

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, vagy edzés/vizsga/verseny előtt 15 perccel, vagy lefekvés előtt közvetlenül.

Összetevők 1 kapszulában: 250mg Foszfatidilszerin (szójabab-foszfolipid komplexből kivonva).
Egyéb összetevők: szilícium-dioxid, növényi cellulóz kapszula (hpmc).


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 9 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#4 - Szilvi2021.05.19. 14:16

Remek termék, érezhetően jó hatással van a hangulatomra és a koncentráló képességemre is. Ajánlom!

#3 - M. Péter2021.03.13. 18:56

Kombinálva használom Alpha Gpc-vel és a hatás azonnal érezhető! Sokkal jobban tudok koncentrálni, jobb a memóriám, kevesebbet stresszelek és szuper a közérzetem. Nekem mint tanárnak a mostani időkben ez nagyon sok segítséget nyújt. Ajánlom a terméket!

#2 - Dávid2020.09.06. 14:03

Szuper cucc! Emelett nincs szükségem kávéra, aminek nagyon örülök.

#1 - B. Márton2020.08.12. 12:41

Régóta használom a foszfatidilszerint, azonban eddig dupla ennyiért tudtam csak beszerezni itthon egy másik cégtől amiben ráadásul a dózis sem volt ilyen magas. Ez a 7Nutrition féle 1 kapszulában tartalmazza a megfelelő napi mennyiséget és tényleg nagyon jó áron van. Egy hete már hogy ezt szedem és érzem is hogy hat ahogy kell. Örülök, hogy rátaláltam erre a webshopra.