PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin

PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
PHOSPATYDILSERINE - Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz - Foszfatidilszerin
Értékelés:

Cikkszám: Phospatydil-Serine - 250mg - 100 kapszula - Vegán

PHOSPATYDILSERINE.
Fokozott Agyi Funkciók & Csökkent Stressz.

100 Vegán Kapszulás kiszerelés.
250mg Foszfatidilszerin kapszulánként.

Fokozott Koncentrálóképesség.
Gyorsabb Agyi Regeneráció.
Jobb Hangulat & Közérzet.
Csökkent Stressz.
Jobb Memória.

A Foszfatidilszerin strukturális alkotórésze az agyi neuronoknak, így nagyban segíti a sejtek közötti kommunikációt. Segíti a kognitív funkciót, elősegíti az egészséges memóriát és koncentrálóképességet. Mindemellett az egyik legerősebb természetes kortizol blokkoló hatóanyag, így erős stressz csökentő és hangulat javító hatással is bír.

Számos klinikai vizsgálat alátámasztotta, hogy a Foszfatidilszerin támogatja az egészséges agyi aktivitást. Az emberi és állati kísérletek alapján egyaránt a Fosztfatidilszerin-nel történő kiegésztítés hatékonyan támogatja és javítja a memóriát és az agyi funkciókat.

Az egyik emberi vizsgálatban 6 hónapon keresztül 149 ember kapott 200mg/nap Foszfatidilszerint vagy placebot 3-3 hónapon keresztül. 9 féle sztenderd tesztben vizsgálták az agyi funkciót a kezelés előtt és után is, valamint 6, 12, 18 és 24 hónap múlva is, miután abbahagyták a kezelést a Foszfatidilszerin-el. Még 6 hónappal a foszfatidilszerin szedésének befejezését követően is növelt eredményt kaptak a kognitív teszteken és nem tapasztaltak semmilyen mellékhatást a vizsgálat alatt és után sem.

Számos vizsgálat igazolta, hogy a Foszfatidilszerin hatékonyan csökkenti a fizikális és mentális stresszt is.

Egy másik, 30 napos emberi kisérletben az alanyok 300mg Foszfatidilszerint kaptak naponta. A hangulatra gyakorolt hatást, `neurocitizmust`, extrovertáltságot vizsgálták. Az alanyok szignifikáns stressz csökkenést és hangulat javulást tapasztaltak a Foszfatidilszerin szedése alatt.

Egy másik kísérletben 8 egészséges embernél a hormonális változásokat figyelték meg. 1 órás fizikai stressz érte őket 8:30-9:30 között. Vért vettek az edzés előtt és után is tőlük. A vérvizsgálatokból kiderült, hogy a kortizol és ACTH hormon (kortizol szabályzó hormon) csökkent a Foszfatidilszerin-t kapó egyének esetén az edzések után, összehasonlítva a placebo csoporttal.

Egy másik vizsgálatban 11 egészséges férfi súlyzós edzés mellett 800mg of phoszfatidilszerint szedett. Megállapították hogy az edzések utáni kortizol szint szignifikánsan alacsonyabb volt azoknál akik Foszfatidil szerint szedtek. A Foszfatidilszerint szignifikánsan megnövelte a jó közérzetet, és csökentette az izomláz kialakulását.

Több tanulmány is rámutatott, hogy a Foszfatidilszerint fokozza a fizikális teljesítményt, az állóképességet és csökkenti a mentális és fizikális fáradtságot is.

Adagolási javaslat:
Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

Összetevők 1 kapszulában: 250mg Foszfatidilszerin (szójabab-foszfolipid komplexből kivonva), szilícium-dioxid, növényi cellulóz kapszula (hpmc).


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 9 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Dávid2020.09.06. 14:03

Szuper cucc! Emelett nincs szükségem kávéra, aminek nagyon örülök.

#1 - B. Márton2020.08.12. 12:41

Régóta használom a foszfatidilszerint, azonban eddig dupla ennyiért tudtam csak beszerezni itthon egy másik cégtől amiben ráadásul a dózis sem volt ilyen magas. Ez a 7Nutrition féle 1 kapszulában tartalmazza a megfelelő napi mennyiséget és tényleg nagyon jó áron van. Egy hete már hogy ezt szedem és érzem is hogy hat ahogy kell. Örülök, hogy rátaláltam erre a webshopra.