PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

GROWTH PEPTIDES™ - Látványos Izomépítés - MK+OSTA+OAKG - 3 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő

GROWTH PEPTIDES™ - Látványos Izomépítés - MK+OSTA+OAKG - 3 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő
GROWTH PEPTIDES™ - Látványos Izomépítés - MK+OSTA+OAKG - 3 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő
Értékelés:

Cikkszám: Growth Peptides - Extreme Muscle Builder Stack - German Pharma

GROWTH PEPTIDES™. 
3 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő Készítmény.

45 kapszulás kiszerelés.
Kapszulánként: 15mg MK + 15mg OSTA + 150mg OAKG.

Látványos Izomépítés.
Brutálisan Felfokozott Erő.
Maximális Regeneráció.
Erősebb Ízületek & Csontok.
Hatékonyabb Zsírégetés.
Fokozott Tápanyag Felhasznosulás.


A GROWTH PEPTIDES azok számára készült, akik mellékhatások nélkül szeretnék látványosan fokozni az izomzatuk méretét, megerősítenék ízületeiket és csontozatukat, hatékonyan felgyorsítanák a regenerációs folyamataikat, és mindemellett javítanának alakjukon szárazabb külsőt kevesebb testzsír százalékkal elérve.

Az összetevőkről:

1. MK (MK0677) Egy orálisan aktív növekedési hormon szekretagóg, tehát egy speciális aminosav-lánc amely hatékonyan fokozza a saját növekedési hormon szintünk (GH) és az inzulinszerű növekedési faktor-1 szintünk (IGF-1) termelését. Ez egyszerre eredményezhet fokozott izomépülést, gyorsabb regenerációt, jobb minőségű alvást, és látványosabb zsírégetést is. Az MK-ról mindemellett az emberi és állati tanulmányok egyaránt kimutatták, hogy egy kiváló készítmény lehet az öregedés folyamatok lelassítására is.

2. OSTA (MK02866): Szelektíven stimulálja az androgén receptorokat a csontozaton található izmokban, így segíthet gyorsan érezhetően és látványosan fokozni az izomépítést mellékhatások nélkül. Mindemellett segíthet nagyban felgyorsítani a csontok, ízületek és kötőszövetek regenerációját amely gyorsabb felépülést eredményezhet a sérülések után. A zsírégetéshez is hozzájárulhat, mivel fokozza a tápanyagok felhasznosulását, így azok kevésbé tudnak zsírként elraktározódni. Így kompletten segíthet testkompozíció javulásában; több izmot és kevesebb zsírt eredményezve.

3. OAKG (Ornitine Alpha Keto Glutarate): Egy észterezett aminosav származék amely fokozza a növekedési hormon (GH) termelését és az IGF-1 termelését is. Emberi tanulmányok által bebizonyosodott, hogy fokozza a regenerációt, védi az izomzatot, és segíthet felgyorsítani a sérülések utáni felépülést. Mivel stabilabb glutamin szintet eredményez így az immunrendszerre is kimondottan jó hatással van.


Adagolási javaslat: 

Férfiak számára: Napi 1 - 2 kapszula (céltól függően) reggeli előtt közvetlenül. 6 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel! 2 kapszulás dózisú kúra esetén a szünet alatt javasolt egy PCT készítmény használata (Pl: Regenerate vagy Annihilate vagy Ultimate Pct).
Nők számára: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel!

Összetevők egy kapszulában: 15mg (2S)-3-(4-cyanophenoxy)-N-[4-cyano-3-(trifluoromethyl)phenyl]-2-hydroxy-2-methylpropanamid, 15mg (R)-1`-(2-methylalanyl-O-benzyl-D-seryl)-1-(Methylsulfonyl)-1,2-dihydrospiro[indole-3,4`-piperidine], 150mg Ornitine Alpha Keto Glutarate,
organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 22 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok

#1 - Dénes2021.01.16. 12:18

6 hét alatt több mint 4 kilót felhozott szárazon, ráadásul az ízületi fájdalmaim teljesen elmúltak közben! Hatékony cucc!