PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster

KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster
KING TEST™ - Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten - Extreme Testosterone Booster
Értékelés:

Cikkszám: King Test - Daa - Prolensis - Ksm66 - Muscle Rage

KING TEST™.
Tesztoszteron Fokozás Extrém Szinten.

300 Kapszulás Kiszerelés.

Maximális Tesztoszteron Szint.
Fokozott Szexuális Vágy.

Ösztrogén Szint Optimalizálás.
Gyorsabb 
Izomépítés.
Brutális Állóképesség.

Ha már több tesztoszteron fokozó készítményt is kipróbáltál, de egyik sem eredményezte azt amire számítottál, akkor ideje kipróbálnod a KING TEST-et !

Hatását a fiatalabb és az idősebb férfiak is egyaránt megérezik általában már az első héten.

A legtöbb tesztoszteron fokozóval ellentétben a King Test  emberi tanulmányokban bizonyított hatékony összetevőket tartalmazza megfelelő dózisokban.

A King Test így egyszerre eredményez nagyobb erőt, brutális állóképességet, több önbizalmat és motivációt, valamint fokozott szexuális teljesítményt is.

Az összetevőkről adagondként:

ProLensis™ (1000mg): a Bulbine Natalensis növény kivonat szabadalmaztatott formája amely a tanulmányok alapján bizonyítottan akár 347%-kal megemelheti a Tesztoszteron szintjét, 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét, hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. A Prolensis az ösztrogén szintet is csökkenti átlagosan 35%-al. Ezek alapján a Prolensis egy természetes hormon optimalizáló amely ráadásul extrém szintre fokozza a tesztoszteron termelését.

D-Aspartic Acid (3000mg): egy speciális aminosav mely több tanulmány alapján is bizonyítottan fokozza a tesztoszteron szintet 20% - 60% között. Ami kimondottan figyelemre méltó az, hogy a DAA abba hagyása után is sok embernél megmaradt a megemelkedett teszoszteron szint.

KSM-66™ (1000mg): szabalmaztatott Ashwagandha kivonat, amely általánosan 17%-al fokozza a tesztoszteront, 36%-al a luteinizáló hormont, és 167%-al a sperma termelést. Hatékonyan csökkenti a streszt és a kortizol szintet együttesen, amely jobb hangulatot és gyorsabb zsírégetést is eredményez. Fokozza az állóképességet, stimuláns mentesen energizál, erősíti az immunrendszert és erős antioxidáns hatása van, így tehát örgedésgátló hatással is bír.

Maca Root Extract (1500mg): gyorsan és érezhetően stimulálja a libidót, azaz hatékonyan fokozza a szexuális vágyat. Emellett energizál, javítja a közérzetet és jó hatással van az állóképességre is.

D3 Vitamin (2500IU): magas dózisban hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést, mindemellett pedig köztudottan erős immunerősítő és méregtelenítő hatással is bír.

Piperine (10mg): az összetevők felszívódását és hasznosulását a maximumra fokozza, miközben javítja a zsírégető folyamatokat is.


Adagolási javaslat:
 Férfiaknak napi 10 kapszula. 5 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd még 5 kapszula vacsora előtt közvetlenül.

3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel! Ez a termék kizárólag Férfiaknak ajánlott. Nőknek nem ajánlott a termék használata!

Összetevők 10 kapszulában: Vitamin D3 2500IU, D-Aspartic Acid 3000mg, Maca Root Extract 1500mg, ProLensis 1000mg, Ashwagandha KSM-66 1000mg, Black Pepper Extract (Piperine) 10mg, mikrokristályos cellulóz, zselatin.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula tejterméket tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 16 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#5 - P. Dávid2021.09.09. 20:37

Kiváló tesztó fokozó! Sokat dobott rajtam fizikálisan és mentálisan is. Haveromnak is rendeltünk belőle és neki is nagyon bevált.

#4 - Dani2021.06.23. 19:53

Amióta szedem érezhetően több az önbizalmam és motiváltabb is vagyok.
Fokozta az erőmet és az állóképességemet, és most már külsőleg is kezd látványossá válni a termék hatása. Kiváló termék!

#3 - Gyuri2021.05.15. 17:47

Végre találtam egy tesztoszteron fokozó készítményt ami működik is! Érezni és látni is a hatását. Kimondottan ajánlom a 40 feletti férfiaknak!

#2 - K. Sándor2021.03.30. 15:31

Hatékonyabb mint eddig bármilyen más tesztó fokozó amit használtam! A használata közben sok erő jött fel és az állóképességem a plafonig tolta. Az önbizalomra is tényleg nagyon jó hatással van!

#1 - Szabó Péter2021.01.18. 17:34

Jó hangulatot és magabiztosabb jellemet eredményezett nálam. A teljesítményemre és a libidómra is nagyon jó hatással van. Az asszony is értékeli, hogy a szokásosnál is aktívabb vagyok az ágyban. Férfiaknak 30 felett csak ajánlani tudom.