PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains

LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
LGD ULTRA™ - Nagyobb & Erősebb Izmok - Mass & Strenght Gains
Értékelés:

Cikkszám: Lgd Ultra - Erő & Tömeg - German Pharma

LGD ULTRA™.
Izomépítő & Izületerősítő Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.
4mg LGD kapszulánként.

Látványosan Nagyobb Izomtömeg.
Maximálisan Felfokozott Izomerő.
Gyorsabb Regeneráció.
Erősebb Izületek.

Az LGD ULTRA nagyszerű választás azok számára akik gyorsan szeretnének masszív tömeget felpakolni magukra, zsírosodás nélkül.

Az LGD-ről tanulmányok kimutatták, hogy hasonlóan mint az Osta Max ugyancsak szelektíven stimulálja az androgén receptorokat a csontozaton található izomzatban, így gyorsan érezhetően és látványosan fokozza az izomépítést mellékhatások nélkül.

A tanulmányokban kimutatták, hogy 3 hét alatt alacsony dózissal is látványosan megnövelte az izmok erejét és méretét. A tesztelők nagyobb súlyokkal és nagyobb intenzítással voltak képesek edzeni már csupán ennyi idő után is. 

A tanulmányokból az is kiderült, hogy ugyancsak az Osta Max-hoz hasonlóan, hatékonyan fokozza a regenerációs folyamatokat és kimondottan jótékony hatással van a kötőszövetekre, az izületekre, és a csontokra is.

Az LGD Szálkásítás közben segíthet megtartani az izom tömeget és az izmok teltettségét még az alacsony kalóriatartalmú étrend mellett is, és mivel fokozza a tápanyagok hasznosulását így segíthet a zsírégetés felgyorsításában is.

Tömegelésnél pedig nagyban segíthet még több izmot fel pakolni, és még erősebbé válni, miközben megakadályozza a túlzott zsírosodást.

A tanulmányok alapján hölgyek számára is biztonságos, és számukra naponta 1 kapszula elég is, hogy ugyanazokat a pozitívumokat tapasztalják, mint a férfiak. 

Az LGD ULTRA Hozzájárulhat:
- Az izomtömeg gyors és látványos fokozásához
- Az izom-erő megnöveléséhez rövid időn belül
- Az ízületek és csontok megerősítéséhez

A kúra során az izmok telítettsége és mérete észrevehetően megnőhet, emelett az erő nagymértékű növekedése és testzsír csökkenése is tapasztalható lehet, azonban ez a diétába és az edzésbe belefektetett munkától nagyban függ.


Adagolási javaslat: 

Férfiaknak: Napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel. Ez idő alatt a férfiaknak javasolt használniuk egy PCT készítményt (Pl: Regenerate Pct, vagy Ultimate Pct, vagy Annihilate, vagy Clomadex) ez idő alatt! 
Nőknek: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül. 
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel! 

Összetevők egy kapszulában: 4mg 4((R)-2-((R)-2,2,2-trifluoro-1-hydroxyethyl)pyrrolidin-1-yl)-2-trifluoromethyl)benzonitrile), organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Akciós ár: 16 990 Ft helyett 14 990 Ft
Akció ideje: 2021.01.18 - 2021.01.24
Vissza
db:
Kosárba teszem
+ Véleményt írok

#2 - Szabó Péter2021.01.18. 17:24

Számomra jobban bevállt mint a Rad vagy az Osta. Több tömeget és erőt is hozott. Mellékhatás nem volt egyáltalán, úgyhogy nagyon elégedett vagyok a termékkel.

#1 - Dávid2021.01.15. 01:56

Komoly cucc, sok erőt és tömeget hozott 2 hónap alatt! 82-ről 90 kilóra feltudtam tömegelni a termékkel és ránézésre fedettebb sem lettem külsőre viszont mindenki kérdezgeti hogy mit tolok. Fekvenyomásban 25 kilóval megy több, lehúzásban 20 kilóval, gugolásban 30 kilóval, lábtoló gépen 80 kilóval többet tudok most tolni. Mások koxxal nem fejlődnek ennyit ennyi idő alatt, úgyhogy nálam bizonyított a termék.