PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 12-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

MK-677™ - Felgyorsult Izomépítés & Regeneráció - Fokozott Növekedési Hormon & IGF1 Termelés

MK-677™ - Felgyorsult Izomépítés & Regeneráció - Fokozott Növekedési Hormon & IGF1 Termelés
MK-677™ - Felgyorsult Izomépítés & Regeneráció - Fokozott Növekedési Hormon & IGF1 Termelés
Értékelés:

Cikkszám: Mk-677 - Ibutamoren - Muscle Builder - Density Labs

MK-677™.
Izomépítő & Izületerősítő Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.
10mg MK kapszulánként.

Felgyorsult Izomépítés.
Fokozott Ízületerősítés.
Maximális Regeneráció.
Békésebb Alvás.
Zsírégetés.

Az MK-677 egy orálisan aktív növekedési hormon szekretagóg. Tehát egy speciális aminosav-lánc amely hatékonyan fokozza a saját növekedési hormonunk (GH) és az IGF1-ünk termelését is mellékhatások nélkül.


Az MK-677 Hozzájárulhat:
- A növekedési hormon (GH) és az inzulinszerű növekedési faktor 1 (IGF-1) magasabb szintű termeléséhez

- A tartós izomzat épülésének fokozásához
- A zsír oxidációt, azaz a zsírégetés fokozásához
- A ízületek, ínak, csontok gyógyulásának felgyorsításához
- A jobb minőségű, mélyebb alváshoz

Az embereken elvégzett tanulmányok bebizonyították hogy utánozza az endogén Ghrelin stimuláló növekedési hormont (röviden GH). A szekretagóg olyan hatóanyag, amely kémiailag jelez az agyalapi mirigynek hogy megemelje saját növekedési hormonunkat. Mindemellett kimutatták, hogy fokozza az inzulinszerű növekedési faktor 1-et (IGF-1) is anélkül, hogy befolyásolná a kortizolszintet.

A vizsgálatok kimutatták, hogy hatékonyan fokozhatja izomtömeg méretét és a csont ásványi sűrűségét, valamint képes fokozni a testzsír anyagcseréjét is. Az MK-677 a szervezetben a növekedési hormon és az IGF1 szintjének növelésével a száraz izomzat megnövekedéséhez, a testzsír csökkenéséhez és az alvás javulásához járulhat hozzá.

"A szert alkalmazó idősek szervezetében a növekedési hormon (GH) és az inzulinhoz hasonló I növekedési faktor (IGF-I) az egészséges fiatalokéhoz hasonló mértéket mutatott" - mondta Michael O. Thorner, a Virginia Egyetem belgyógyász-idegsebész professzora. 

A kúra során az izmok telítettsége és mérete észrevehetően megnőhet, emelett az erő nagymértékű növekedése és testzsír csökkenése is tapasztalható lehet, azonban ez a diétába és az edzésbe belefektetett munkától nagyban függ.


Adagolási javaslat:
 Napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül.

3 hónap után javasolt 4 hét szünetet tartani a termék használatával.

Összetevők egy kapszulában: 10mg (R)-1`-(2-methylalanyl-O-benzyl-D-seryl)-1-(Methylsulfonyl)-1,2-dihydrospiro[indole-3,4`-piperidine], organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 18 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#3 - Horváth Gábor2021.03.18. 11:22

Ez tényleg egy hatékony termék! A regenerálódásomat kb megduplázta (sokkal gyorsabban kialszom magamat) és erőt is sokat hozott pedig mostanában csak itthon edzem. Amit még észre vettem, hogy amióta szedem nagyon élethűek az álmaim, de én pl ezt kimondottan élvezem is, ráadásul ez is egy jele annak hogy magas szinten termelődik a GH-m. Ajánlom a terméket, én most rendelem majd a következő adagot!

#2 - K. András2021.01.19. 19:19

Hozta amit elvártam tőle, a regenerációmat szó szerint megduplázta. Fele annyi alvással is kipihentebb vagyok a szokásosnál. Jött fel izom és egész sok erőt is hozott. Az ügyélszolgálattal is jó tapasztalatom volt, nagyon készségesen válaszoltak a kérdéseimre és több hasznos tanácsot is kaptam anélkül hogy rám erőltettek volna olyan termékeket amikre nincs szükségem.
5 csillag a webshopra és a termékre is!

#1 - Ati2021.01.12. 22:41

Nagyon elégedett vagyok a termékkel! Szerintem ez az egyik leghasznosabb készítmény manapság amit kapni lehet. Használata közben nagyobbak lettek az izmaim, erősebbek az ízületeim, több az erőm és az állóképességem is, sokkal jobban alszom, gyorsabban regenerálódom és mindezek mellett még ráadásul egész sok fölöslegtől is megtudtam szabadulni, főleg derék és alhasi tájékon. Kimondottan fiatalabbnak érzem magam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!