PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

MK2866 & MK677™ - 2 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő Stack - Osta & MK

MK2866 & MK677™ - 2 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő Stack - Osta & MK
MK2866 & MK677™ - 2 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő Stack - Osta & MK
Értékelés:

Cikkszám: MK2866 & MK677 - Osta + Ibutamoren - Muscle Builder Stack - War Torn Labz

MK2866 & MK677™. 
2 Az 1-ben Izomépítő & Ízületerősítő Készítmény.

60 kapszulás kiszerelés.
10mg Osta + 10mg Mk kapszulánként.

Látványos Izomépítés.
Brutálisan Felfokozott Erő.
Maximális Regeneráció.
Erősebb Ízületek & Csontok.
Hatékonyabb Zsírégetés.

Ez a 2 az 1-ben termék kimondottan azok számára készült, akik mellékhatások nélkül szeretnék látványosan fokozni az izomzatuk méretét, megerősítenék ízületeiket és csontozatukat, hatékonyan felgyorsítanák a regenerációs folyamataikat, és mindemellett javítanának alakjukon szárazabb külsőt kevesebb testzsír százalékkal elérve.

Az összetevőkről:

1. MK2866 (Osta): Szelektíven stimulálja az androgén receptorokat a csontozaton található izmokban, így segíthet gyorsan érezhetően és látványosan fokozni az izomépítést mellékhatások nélkül. Mindemellett segíthet nagyban felgyorsítani a csontok, ízületek és kötőszövetek regenerációját amely gyorsabb felépülést eredményezhet a sérülések után. A zsírégetéshez is hozzájárulhat, mivel fokozza a tápanyagok felhasznosulását, így azok kevésbé tudnak zsírként elraktározódni. Így kompletten segíthet testkompozíció javulásában; több izmot és kevesebb zsírt eredményezve.

2. MK677 (Ibutamoren) Egy orálisan aktív növekedési hormon szekretagóg, tehát egy speciális aminosav-lánc amely hatékonyan fokozza a saját növekedési hormon szintünk (GH) és az inzulinszerű növekedési faktor-1 szintünk (IGF-1) termelését. Ez egyszerre eredményezhet fokozott izomépülést, gyorsabb regenerációt, jobb minőségű alvást, és látványosabb zsírégetést is. Az MK-ról mindemellett az emberi és állati tanulmányok egyaránt kimutatták, hogy egy kiváló készítmény lehet az öregedési folyamatok lelassítására is.


Adagolási javaslat: 

Férfiak számára: Napi 1 - 2 kapszula (céltól függően) reggeli előtt közvetlenül. 8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel!
Nők számára: Napi 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül.
8 hét után tartson 4 hét szünetet a termékkel!

Összetevők egy kapszulában: 10mg (2S)-3-(4-cyanophenoxy)-N-[4-cyano-3-(trifluoromethyl)phenyl]-2-hydroxy-2-methylpropanamid, 10mg (R)-1`-(2-methylalanyl-O-benzyl-D-seryl)-1-(Methylsulfonyl)-1,2-dihydrospiro[indole-3,4`-piperidine], 
organikus rizsliszt, zselatin, magnézium-sztearát.


Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: A kapszula zselatint tartalmaz!

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 24 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - Tomi2021.03.02. 11:43

Komoly cucc! Sok erőt és tömeget hozott már az első doboz, és még csak most kezdem a másodikat. :D

#1 - Dénes2021.01.16. 12:18

6 hét alatt több mint 4 kilót felhozott szárazon, ráadásul az ízületi fájdalmaim teljesen elmúltak közben! Hatékony cucc!