PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsuppinfo@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com
Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @proteinsuppcom

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos elérhetőség
Vasárnap  nincs telefonos elérhetőség

MOAB™ - Izomépítő Stack & Pre-Workout - Mother Of All Builders

MOAB™ - Izomépítő Stack & Pre-Workout - Mother Of All Builders
MOAB™ - Izomépítő Stack & Pre-Workout - Mother Of All Builders
MOAB™ - Izomépítő Stack & Pre-Workout - Mother Of All Builders
Új
Értékelés:

Cikkszám: MOAB - Epicatechin - HICA - HMB - D3 - Astragin - Redcon1

MOAB™ - Mother Of All Builders.
4 az 1-ben Izomépítő Stack & Pre-Workout.

210g - 30 Adag.
Szőlő, és Meggy-Lime ízesítésekben.

Látványos Izomépítés.
Brutális Állóképesség.
Megnövekedett Erő.
Felgyorsult Regeneráció.
Magasabb Tesztoszteron Szint.
Vegán Barát Termék.

A Redcon1 MOAB™ a legfelkapottabb természetes izomépítő készítmény amerikában már egy ideje, és ennek oka az összetevőket átnézve teljesen érthetővé válik bárki számára. Mivel több ezer elégedett vásárló is bizonyítja a termék hatékonyságát, így mi a ProteinSupp-nál szinte kötelezőnek éreztük, hogy ezt a terméket mi is beszerezzük a számotokra.

Ráadásul a MOAB™ egy olyan izomépítő készítmény, mely egész évben szedhető mellékhatásoktól mentesen és hölgyek számára is biztonságos!

Na de mitől olyan hatékony a MOAB™ ? Nézzük át az összetevőket:

Epicatechin (300mg): Egy különleges flavonoid melyről több tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént, így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását.
A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését.
Így egyértelművé vált, hogy az Epicatechin nagyban hozzájárulhat az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.
Az Epicatechin-ről az is kiderült, hogy hatékonyan fokozza a nitrogén oxid termelését és az inzulin-érzékenységet, így hozzájárulva a jobb állóképességhez, a teltebb izmokhoz, a jobb oxigén áramláshoz és a felgyorsult zsírégetéshez is. 
Emellett fontos megemlíteni, hogy az Epicatechin egy nagyon erős antioxidáns, amelynek megannyi előnyös hatása van az emberi testre.
Ezek közül érdemes megemlíteni a következőket: immunrendszer erősítés, fokozott mitokondrium termelés, fokozott energia termelés, fokozott tápanyag áramlás, vércukor optimalizálás, szív és érrendszer erősítés, rákellenes hatás.

HICA (1000mg): Egy speciális leucin metabolit amely felelős az izomfehérje-szintézis megindításáért. A HICA aktiválja az MTOR-t, amely az emberi testben ellenőrzi az anabolikus és antikatabolikus jelátvitelt az izomépítés érdekében. Az MTOR különösen fontos szerepet játszik a fehérjeszintézis stimulálásában, és közvetlen hatást gyakorol a hipertrófiára. Így tehát a HICA aktiválja az MTOR-t magasabb szinten és fokozott fehérjeszintézist indít be, amely által a nagyobb mennyiségű fehérje hasznosul az izomzatban. A HICA mindemellett kimondottan védi az izomzatot és antikatabolikus hatással is bír. Az emberi tanulmányok igazolták izomépítő hatását, sőt rámutattak hogy hatékonyan fokozza az állóképességet és csökkenti az izomláz kialakulását is.

HMB (3000mg): Egy másik leucin metabolit amely híres az izomvédő, antikatabolikus hatásáról, azonban megfelelő dózisban ugyancsak képes aktiválni az MTOR-t és fokozza a fehérjeszintézist. Tanulmányok által bebizonyosodott, hogy képes javítani a testkompozíciót, fokozni a száraz izomtömeg méretét és az állóképességet.

D3 Vitamin (1000IU): Magas dózisban hatékonyan fokozza a tesztoszteron termelést, amely hozzájárul a hatékonyabb izomépítéshez és a gyorsabb regenerációhoz. Mindemellett pedig köztudottan erős immunerősítő és méregtelenítő hatással bír, valamint javítja a kálcium beépülését is.

Astragin (50mg): Nagyban fokozza az összetevők felszívódását. Ráadásul nagyon jó hatással van az emésztésre, csökkenti a stresszt, erős antioxidáns, valamint támogatja a szív és érrendszer működését is.

Kálcium (390mg): A Kálciumnak létfontosságú szerepe van a csontok és fogak egészségének megőrzésében, az izom- és idegrendszer optimális működésében, valamint a véralvadási folyamatokban.

Egyéb összetevők: citromsav, aroma, maltodextrin, dinátrium-foszfát, céklapor, almasav, szilícium-dioxid, szukralóz, acesulfám-k.

Adagolási javaslat: Edzés napokon: napi 1 adag (7g), azaz egy adagolókanálnyi mennyiség edzés előtt 15 perccel.
Pihenő napokon: napi 1 adag (7g), azaz egy adagolókanálnyi mennyiség reggeli előtt közvetlenül.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét!
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt nem tartalmaz.

A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 19 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - F. Károly2021.04.28. 16:39

Tényleg látványos amit eredményez! Az erő-állóképesség fokozó hatása kb azonnal érezhető, 2 hét után pedig kimondottan láthatóvá is vált az izom növelő hatása is. Ízre nem a legfinomabb, de nem az ízéért használjuk az ilyen terméket. Szerintem vízzel simán iható, de a finnyásoknak inkább gyümölcslével ajánlanám.