PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:

E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 14-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

MR PRO STACK - Izomépítő PreWorkout Csomag - Muscle Builder & PreWorkout Bundle

MR PRO STACK - Izomépítő PreWorkout Csomag - Muscle Builder & PreWorkout Bundle
MR PRO STACK - Izomépítő PreWorkout Csomag - Muscle Builder & PreWorkout Bundle
Értékelés:

Cikkszám: Mr Pro Stack - Limitless - Nos1 - Nattybol - Muscle Rage

MR PRO STACK.  Most 6000 Ft kedvezménnyel!
Izomépítő PreWorkout Csomag.

1db EPI-MAX - 60 kapszula (30 adag) +
1db LIMITLESS - Gyümölcs Puncs íz (30 adag) + 
1db NOS1 - Gyümölcs Puncs íz (30 adag).

Brutális Állóképesség.
Megnövekedett Izomerő.
Maximális Motiváció.
Extrém Bedurranás.
Látványosan Teltebb Izomzat.


Fokoznád a fizikális és mentális teljesítményedet is ?
Szeretnéd kihozni a maximumot az edzéseidből ?
Nagyobb, teltebb és kerekebb izomzatot szeretnél ?
Több motivációra van szükséged ? 

Akkor itt az ideje, hogy beszerezd a MR PRO STACK-et !

A csomagot Férfiak és Hölgyek egyaránt szedhetik!

A termékek ára külön: 42 970 Ft.
Epi-Max: 16 990 Ft.
Limitless: 12 990 Ft.
Nos1: 12 990 Ft.

A termékek ára a csomagban: 36 970 Ft.
Epi-Max: 14 990 Ft.
Limitless: 10 990 Ft.
Nos1: 10 990 Ft.

Valós megtakarítás a csomaggal: 6000 Ft.


A termékekről:

1. EPI-MAX: Egy különleges flavonoid melyről több tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént (Myostatin), miközben fokozza a Follistatin Növekedési Faktort. A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését. Az Epicatechin így nagyban hozzájárul az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.
Az Epicatechin-ről az is kiderült, hogy hatékonyan fokozza a nitrogén oxid termelését és az inzulin-érzékenységet, így hozzájárulva a jobb állóképességhez, a teltebb izmokhoz, a jobb oxigén áramláshoz és a felgyorsult zsírégetéshez is.  Emellett fontos megemlíteni, hogy az Epicatechin egy nagyon erős antioxidáns, amelynek megannyi előnyös hatása van az emberi testre. Ezek közül érdemes megemlíteni a következőket: immunrendszer erősítés, fokozott mitokondrium termelés, fokozott energia termelés, fokozott tápanyag áramlás, vércukor optimalizálás, szív és érrendszer erősítés, rákellenes hatás.

2. LIMITLESS: Mindenbizonnyal az egyik legütősebb edzés előtti formula, amely képes új szintre emelni minden edzésedet. Brutálisan energizál, és extrém szinten fokozza a fókuszáltságot, az agyi funkciókat, a nitrogén-oxid termelését és az állóképességet is. 9 egyedi összetevőjével a tudományos tanulmányok által igazolt dózisokban garantáltan mindenki megtapasztalja a teljesítményfokozó a hatását. 
Emlékeszel az izgalomra és a motiváltságra amelyeket az első edzéseiden átéltél ? A Limitless-el ezt az érzést minden edzésednél újból megtapasztalhatod!

3. NOS1™  Az egyik legmodernebb és egyben leghatékonyabb bedurrantó - eresítő - nitrogén oxid fokozó edzés előtti formula. Emlékszel az első alkalomra amikor igazán bedurrantál edzés közben és sokkal kerekebbnek láttad az izmaidat ?
Képzeld el, ha azt az érzést minden edzésnél átélhetnéd újra. A NOS1-el ez lehetséges! Ráadásul a NOS1 kimondottan fokozza a tápanyagok áramlását az izomzatban és az inzulinérzékenységet is nagyban fokozza, így közvetlenül járul hozzá a hatékonyabb izomépítéshez is.


Adagolási javaslat:

Epi-Max: Edzés napokon: napi 2 kapszula edzés előtt 15 perccel. Pihenő napokon: napi 2 kapszula reggeli előtt közvetlenül. Alternatív szedési opció: napi 2 kapszula szét osztva, 1 kapszula reggeli előtt közvetlenül, majd 1 kapszula délután, lehetőleg edzés előtt 15 perccel.
Limitless:
 12,6g, azaz egy adagolókanálnyi mennyiség 15 perccel edzés előtt 300ml vízzel összekeverve.

Azoknak, akik nem fogyasztanak kávét és egyéb stimulánsokat gyakran elég szokott lenni egy fél adag, azaz 6,4g mely egy fél kanálnak felel meg. Ezt a mennyiséget elég 200 ml vízzel összekeverni és 20 perccel edzés előtt elfogyasztani. Ne lépje túl az 1 adagot (1 adagolókanál - 12,6g) 24 órán belül!
Nos-1: 3,5g, azaz egy púpos adagolókanálnyi mennyiség 300ml vízzel összekeverve edzés előtt 15 perccel. Ne lépje túl az 1 adagot (1 púpos adagolókanál - 3,5g) 24 órán belül!

Összetevők termékenként a napi adagban:
Epi-Max (2 kapszula): 500mg Epicatechin, 10mg Bioperine,
növényi kapszula, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Limitless (12,6g): Citrulline Malate 6000 mg, Beta Alanine 3200 mg, Alpha GPC 300 mg, Caffeine Anhydrous 250 mg, N-Phenetyl Dimethylamine 175 mg, Di-Caffeine Malate 100 mg, Theobromine 75 mg, N-Methyltyramine 50mg, Bioperine 10 mg, citromsav, aroma, aceszulfám k, szilícium-dioxid.
Nos-1 (3,5g): VasoDrive-AP® 250mg, Gynema Sylvestre Extract 250 mg, L-Norvaline 200 mg, S7™ 50mg, aroma, citromsav, almasav, szukralóz, aceszulfám k, szilícium-dioxid.

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: a Limitless 350mg koffeint tartalmaz adagonként!
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Akciós ár: 42 970 Ft helyett 36 970 Ft
Akció ideje: 2022.01.01 - 2022.12.31
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#1 - Viktor2021.07.02. 23:19

Komoly stack! Mocskosul energizál és bedurrant minden edzésnél. Kimondottan erősebb vagyok amióta szedem ezt a három terméket együtt. Ajánlom!