PROTEINSUPP®

STRONGER - HEALTHIER - BETTER

Kapcsolat

Elérhetőségeink:
E-mail cím: proteinsupp.com@gmail.com
Üzleti partnerek számára: sales@proteinsupp.com

Telefon: +36 30 17 12 170
Facebook: ProteinSupp / @proteinsuppcom
Instagram: @protein_supp
Kövess minket be és cserébe kérd az ajándék kuponodat! ;-)

Telefonos elérhetőség időpontjai:
Hétfő: 10-18 óra között
Kedd: 10-18 óra között
Szerda: 10-18 óra között
Csütörtök: 10-18 óra között
Péntek: 10-18 óra között
Szombat: nincs telefonos ügyfélszolgálat
Vasárnap  nincs telefonos ügyfélszolgálat

PCT™ - Tesztoszteron Fokozás, Izomépítés, Méregtelenítés

PCT™ - Tesztoszteron Fokozás, Izomépítés, Méregtelenítés
PCT™ - Tesztoszteron Fokozás, Izomépítés, Méregtelenítés
Értékelés:

Cikkszám: Pct - Post Cycle Therapy - Hormon Optimalizáló - WarTornLabz

PCT™.
Fokozott Tesztoszteron, Izomépítés & Méregtelenítés.

90 vegán kapszula.

Fokozott Tesztoszteron.
Fokozott Follisztatin.
Immunerősítés.
Májtisztítás.
Szív & Érrendszer Erősítés.
Ösztrogén Blokkolás.
Miosztatin Blokkolás.
Vegán Barát.

A War Torn Labz PCT™ egy természetes tesztoszteron fokozó, hormon optimalizáló, izomépítést serkentő, méregtelenítő és egyben immunerősítő készítmény. Kiváló lehetőséget nyújt férfiak számára a fizikális teljesítményük fokozásához, a hormonszintjeik karbantartásához és az egészségük védelméhez is egyaránt.

Összetevői adagonként (3 kapszula):

Bulbine Natalensis Extract 300mg: A tanulmányok alapján képes akár 347%-kal megemelni a Tesztoszteron szintjét és 169%-kal a Luteinizáló hormon (LH) szintjét. Az Ösztrogén szintet pedig csökkenti átlagosan 35%-al. Mindemelett hatékonyan fokozza a Sperma termelést és a Follikuluszstimuláló hormon (FSH) termelését is. Ezek alapján a Bulbine Natalensis egy természetes hormon optimalizáló amely ráadásul extrém szintre fokozza a tesztoszteron termelését is.

Longjack (Tongkat Ali) Extract 200mg: Kísérletekben bizonyították, hogy hatékonyan fokozza a szabad tesztoszteron szintjét (az aktív tesztoszteron) és a libidót, valamint fokozza a zsírmentes izomzat növekedését és az izomerőt, miközben csökkenti a kortizol szintet és stresszt. A vizsgálatok egyértelműen kimutatták a csökkent fáradtságot, a felfokozott energiát és a hangulatot, valamint a jó közérzetet azokban az alanyokban, akik Longjack (Eurycoma Longifolia) kivonatot fogyasztottak.

Fenugreek Extract 500mg: Több tanulmány alapján kiderült, hogy 500mg-os dózisban általánosan 46%-al megemeli a tesztoszteron szintet. Azok akik Fenugreek-et szedtek ráadásul a fokozott tesztoszteron szint mellett erősebb libidót és sperma termelést is tapasztaltak. Csupán 4 hét alatt nagy mértékben megnövelte az izmok erejét, 8 hét alatt pedig a Fenugreek-et szedő csoport általánosan 10kg-al többet tudott fekvenyomni és 90kg-al tudott többet lábbal tolni lábtoló gépen. 
Mindezek mellett az is kiderült, hogy felgyorsítja az izmok glikogén tárainak újra töltését, javítja az inzulin-érzékenységet, a sejtek glükóz és a kreatin felvételét is. Ezek alapján egyértelművé vált, hogy sportolók számára kimondotta nagy segítséget nyújthat a fizikális teljesítmény fokozásában.

Epicatechin 100mg: Egy különleges flavonoid melyről több tanulmány bizonyítja, hogy hatékonyan blokkolja a Miosztatin gént (Myostatin), így eredményezve több Follistatin Növekedési Faktor kialakulását. A Miosztatin egy gén amely leszabályozza az izomszövetek növekedését, míg a Follistatin egy olyan növekedési faktor amely elősegíti az izomszövetek növekedését. Így egyértelművé vált, hogy az Epicatechin nagyban hozzájárulhat az izomzat növeléséhez, mivel szó szerint kibővíti az izomépítés határait.

NAC (N-Acetyl-L-Cysteine) 1000mg: Bizonyítottan az egyik legerősebb immunrendszer-erősítő és egyben májtisztító hatóanyag melyet ma már az orvosok is alkalmaznak betegeknél a máj teljes regenerálása céljából. A NAC fontos ismertetőjegye, hogy növeli szervezetünk leghatásosabb mester antioxidáns vegyületének, a Glutationnak a termelődését is, ami nélkülözhetetlen a test méregtelenítése és megfelelő működése szempontjából. Az NAC kelátképző hatásának köszönhetően képes kivezetni a szervezetünkben felhalmozódott káros nehéz fémeket (pl.: higany, ólom, kadmium, arzén). Erős légüregtisztító és tüdőtisztító is hatással bír, valamint erősíti a szív és érrendszert is.

CO-Q10 100mg: Ma már köztudott, hogy az egyik legfontosabb hatása a szív és érrendszer erősítése. Azonban megannyi más jótékony hatással is bír mint például: fokozza az energiatermelő folyamatokat, a regenerációt, az immunrendszert, védi az idegeket, rákellenes hatású, és segít optimalizálni a vércukor szintet is.

Bioperine 10mg: Az összetevők felszívódását nagyban fokozza. Mindemellett pedig jó hatással van a zsírégető folyamatokra és az immunrendszerre is.

Adagolási javaslat: Napi 3 kapszula lefekvés előtt közvetlenül. 3 hónap után tartson 4 hét szünetet a termékkel!

Fontos: Mielőtt bármilyen készítményt, kiegészítőt megrendelne és használni kezdene, kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze és dietetikusa véleményét! Egyetlen termékünk sem helyettesíti a kezelőorvost és a megfelelő kezelést, ezért a termékek használata előtt minden esetben kérje ki orvosa és gyógyszerésze véleményét! 
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Terhes és szoptató nők számára nem ajánlott! 18 éven aluliak számára nem ajánlott!
Allergén figyelmeztetés: Nem tartalmaz semmilyen allergiás reakciót keltő összetevőt.
A termék leírásaink másolása és felhasználása más weboldalon az engedélyünk nélkül lopásnak számít és büntető eljárást vonhat maga után.

Ár: 15 990 Ft
Vissza
db:
Kosárba teszem

+ Véleményt írok

#2 - H. Tamás2021.11.03. 22:40

Tényleg egy szuper hormon optimalizáló és egyben egészség támogató készítmény. Kimondottan érezhető a fizikális és mentális teljesítmény fokozó hatása is. Nálam nagyon sokat segített mindkettőben.

#1 - János2021.10.14. 21:01

Remek termék, nem csak tesztó fokozásra, de az egészség védelmére is!
Ettől a terméktől érezhetően javult a tüdőkapacitásom, a vérnyomásom, a közérzetem, és a fizikális teljesítményem is. A friss labor alapján pedig magasabb a tesztó szintem mint 3 hónapja és a májérékeim is sokkal jobbak, amihez egyértelműen ez a termék járult hozzá. A webshop csapatának pedig külön köszönet az ajándék tasakokért és a sok hasznos tanácsért is!